Mergi la conţinut

Offroad Intorsura Buzaului

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Mai multe discutii: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=70323

Evenimentul se amana pentru data de 04 - 06 Iunie in spreranta ca vremea va fi mai buna. Din cauza ploilor nu se poate merge pe traseu.

La cererea unor prieteni am hotarat sa facem o intalnire Off road la Intorsura Buzaului. Evenimentul va avea loc intre data de 21 - 23 mai si este un eveniment pentru iubitori sportului cu cauciucuri cramponate

Traseul este pentru Motociclete si ATV-uri

Programul evenimentului:

Vineri intlnirea cu cei care vin din zone mai indepartate - si cazarea lor.

Sambata ora 09:00 iesire in traseu de munte cu poteci, drumuri forestiere, urcusuri si coborasuri (tarseu de dificultate usoara si medie).

Pe parcursul traseului se va servi masa de pranz la o stana din comuna barcani (masa cuprinde un bulz poraspat pentru doritori) dupa care se va continua traseul catre valea zabrtataului si in functie de timpul facut pe traseu pana aici se va continua pe ruta muntele tatarul mic, tatarul mare si Cimitirul Eroilor de la Tabla Butii cu intoarcere in Intorsura prin Vama Buzaului.

Sambata seara vom continua cu o distractie in aer liber.

Posibilitatile de cazare sunt de 30 locuri la pretul de 65 / camera (Motel Ciucas, Pensiunea Colina cu brazi)

in functie de numarul de participanti doritori de cazare putem sa mai punem la dispozitie inca 34 de locuri la Clubul Elevilor dar camerele sunt cu 2x8 paturi, 2x5 Paturi, 2x3 paturi, 2x1 pat paturi si doua bai comune Pretul e intre 20 si 25 lei / pat si mai suntem in discutie cu o pensiune. Masa se va servi la Motel Ciucas preturile pentru sunt urmatoarele: Vineri seara cina si duminica dimineata mic dejun 15 lei fiecare, Sambata mic dejun si cina 30 lei .

Duminica va fi finalul evenimentului

Pentru cei care sunt interesati sa vina va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0766 252 579 (ionut), mai ales cei care au nevoie de cazare pentru a putea face rezervarile.

Detalii despre cazare gasiti la adresa: Cazare Motel Ciucas si Cazare Pensiunea Colina cu Brazi

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×