Mergi la conţinut

Intrunirea internaţională "BESSARABIA MD-2011"

    

Detalii eveniment

Bike-rii te invită la distracţie!

Întrunirea de bike-ri Bessarabia este o întrunire naţională şi internaţională... dar vorbind la simplu, pe lîngă toate mai este şi o unica ocazie de a petrece timpul Excelent!

Prima zi (10 Iunie):

Locul: or. Vadul-lui-Vodă (30 km de la Chişinău), B/O «Dacia»

Ora: începem la12.00 cu ritmurile lui DJ Android, vom urmări dansurile ale PJ-eelor simpatice,vom savura bere şi vom sta la taifas.

De la orele 15.00 – va avea loc un show fierbinte. Oaspeţii concertului vor fi Longa, Olia Tira, Carisma, Рура, Black Arrow, Headswitch, Paralela 47, Oleg Mitriniuk, Igor Sacsin, DNS, Gvozdi, Bionyx Clan! Dar ca sa vezi, cit de fierbinteva fi graţie fetelor simpatice ce ne vor fi alături – fete cu scule electrice,fete ce luptă în glod şi fete apetisante!

A doua zi (11 iunie):

Locul: Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale

Ziua va începe cusaramură, ca să ne fiebine să pornim la drum. Urmează o parada de cîtiva kilometri pe rutaVadul-lui-Vodă – Chişinău – Vadul-lui-Vodă cu oprire în centrul capitalei. Headline-rulparadei – o nuntă adevărată de bikeri, iar în capitală un show feeric de mottoufreestyle, stand raiding şi o horă fierbinte.

Locul: or. Vadul-lui-Vodă, B/O «Dacia»

Ora: 16.00 – continuămdistracţia în incinta Bazei de odihna. Programul urmează să prezinte – lupte decavaleri, evaluarea clubului de arte marţiale Voivoda, formaţiile Cuibul, HeadSwitch, Mahagon, Ioj, Black Arrow şi multe altele. Şi tot în această zi se potvizita vinăriile şi beciurile Moldovei.

A treia zi (12 iuunie):

E ziua în care sevor face văzute rezultatele distracţie – iar ca încheiere Zeamamoldovenească - cel mai bun sfîrşitpentru o veselie pe cinste. Savurînd Zeama noi ne vom spune „La revedere”, nevom îmbrăţişa şi ne vom schimba cu datele de contact. Dar cel mai importantfapt e ca ne vom da cuvîntul să ne reîntoarcem aici peste un an, ca să petrecemtot atît de bine timpul la Bessarabia-2012!

Datele de contact

Dacă aveţi nevoiede informaţie suplimentară contactaţi fără ezitare:

Teodor «Sex» + 373 69140030, Skype – teodor_bordei, tbordei@gmail.com(Româna, Rusa, Engleza)

Svab Iulia + 373 7952 69 76, info@skidki.md, Skype-Neea7Neea7 (Româna, Rusa, Engleza, Italiana)

GPS coordonatelemeeting-ului (B/О Dacia-Marin) 47.072928, 29.10965

e-mail intrunirei: motobessarabia@gmail.com

Linkuri:

http://www.facebook.com/ - Slet Bessarabia

http://bikermd.com/

Informaţie utilă:

Taxa de participare

  • 10 euro (vei primi sticker, insignă şi ecuson)
  • 12 еurо (vei primi sticker, insignă, ecuson şi blazon)
  • 20 еurо (vei primi sticker, insignă, ecuson, blazon şi tricou)

Dacă pe bike se vor găsi pasageri, atunci ei achită taxă de „Oaspete” careconstituie 5 Euro. Dar avem şi noutăţi bune – oaspetele de genul feminin intrăgratis!

Preţul pentru cazare

Întrunirea se vapetrece în incinta bazei deodihnă Dacia Marin. Baza de odihnă dispune de numereduble, dotate cu cameră de baie, televizor şi telefon. Preţul de cazare a uneipersoane în număr dublu constituie 300 lei (≈18 Euro). Preţulinclude micul dejun şi folosirea piscinei. De asemenea baza de odihnă propuneservicii de camping.

Mai multăinformţaie despre baza de odihnă vedeţi aici www.dacia-marin.com (doar în limba Română)

Dacă aveţi nevoiede o ofertă personală de cazare, vă rog să ne contactaţi.

Valuta naţională

Valuta naţionalăa Moldovei este Leu Moldovenesc (MDL). Rata de schimb 1 Euro ≈ 16,5 lei, 1 USD ≈ 11,6 lei. Achitarea a taxei de participareşi a cazării va putea fi făcută de asemenea în una din următoarele valute MDL, USD, EURO, RUR, UAH, RON, BGN, în alte punctecomerciale se acceptă doar valuta naţională. Pe teritoriu funcţionează schimb valutar, iar încentrul orăşelului se află ATM, ce acceptă cardurile international Visa şi Maestro (AMEXnu acceptă).

Dacă aveţi nevoiede informaţie suplimentară despre meeting sau Moldova, nu ezitaţi să necontactaţi. În curînd veţi vedea că Moldova e o ţară dintre cele maiospitaliere!

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×