Mergi la conţinut

Romanian Adventure Fest - Defileul Jiului

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Romanian Adventure reia o mai veche idee privind organizarea unui festival care sa puna turismul de aventura pe harta evenimentelor de interes printre turisti, cum sunt si alte festivaluri de muzica, film, arta medievala, etc..

Un alt scop urmarit, ar fi acela de a arata turistilor romani ca o vacanta activa, este mult mai placuta decat turismul clasic si poti trai senzatii si experiente extraordinare, unice. Se vor convinge ca o astfel de iesire nu necesita aptitudini fizice speciale sau experienta, poate doar putin curaj.

Acest festival se vrea a fi un pas in atragerea tinerilor catre aceste sporturi, pentru a fi practicate frecvent de cat mai multe persoane. Nu in ultimul rand, festivalul doreste sa atraga atentia autoritatilor locale, dar mai ales a celor din domeniul turismului, despre potentialul turistic al acestui gen de activitati, in speranta promovarii si realizarii de facilitati la nivel national.

Primul festival pentru practicarea sporturilor estreme ar urma sa adune, pe de-o parte practicanti cu experienta in aceste activitati iar pe de alta, incepatori in ale sporturilor de aventura.

Astfel vor fi disponibile urmatoarele sporturi extreme si de aventura, practicate in defileul Jiului si in zonele invecinate:

1. River rafting

2. Canoying

3. Scufundari (lac)

4. Sailing (lac)

5. Alpinism & Tiroliana

6. Offroad

7. Speiologie

8. Tubing

website: http://www.adventurefest.ro/

romanian_adventure.jpg

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×