Mergi la conţinut

MotoPetrecerea Deltei

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

"M.C. SEAWOLVES - TULCEA are placerea de a va invita in weekendul 19-21 august la MotoPetrecerea Deltei, la malul baltii pe langa manastirea Saon, unde va asteptam si in acest an la o intrunire intr-un cadru natural deosebit si o atmosfera de neuitat cu care ne-am obisnuit deja participantii la celelalte doua editii.

Va vom astepta cu bere la rece, gratarele sfaraind, concerte rock/folk la foc de tabara, concursuri, plimbari cu barca si bineinteles nelipsitul bors de peste cu mujdei din partea casei. Nani doar la cort in acompaniamentul oracaiturilor de broaste, iar intrarea este freee.

Pentru cei ce vin dinspre Constanta - Tulcea, locatia este pe directia Galati - Braila, la aproximativ 20 km, unde se face un drum la dreapta, marcat cu indicator spre Manastirea Saon, de acolo vor exista si marcaje moto party.

Pentru cei ce vin dinspre Galati - Braila, locatia este pe directia Tulcea, la aproximativ 15 km dupa Isaccea, unde se face un drum la stanga, marcat cu indicator spre Manastirea Saon, de acolo vor exista si marcaje moto party.

Pentru informatii suplimentare apelati: 0745138717 - Silviu sau 0744295868 - Felix"

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×