Mergi la conţinut

Hard enduro Piatra Neamt

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Hard enduro Piatra Neamt

16-18.09.2011

Mai multe discutii: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/84151-hard-enduro-piatra-neamt/

Ceea ce pana acum a fost doar un ecou devine realitate. Dupa multe zile de munca, de stat in padure sau de framantari legate de logistica, o echipa noua, formata din enduristi din Bucuresti, Brasov, Buzau si Piatra Neamt este gata sa va adreseze oficial invitatia la prima editie a Hard Enduro Piatra Neamt, speram noi unul dintre viitoare concursuri emblematice de hard enduro din Romania. Am descoperit o zona superba, atat orasul Piatra Neamt cat si cadrul natural in care este situat si care are toate ingredientele dorite de pasionatii de enduro si mai ales hard enduro: urcari si coborari pe poteci de munte lungi, tehnice si sustinute, peste si printre bolovani, cascade, rauri interminabile, radacini de brad si nu in ultimul rand, ba poate cel mai important lucru, un sol care este in cea mai mare parte pietros sau nisipos, ceea ce face ca in urma unei ploi traseul sa devina doar mai tehnic si nu un noroi imposibil si neplacut pentru majoritatea concurentilor.

Pentru tabara de baza am ales Complexul Sportiv Strand din Piatra Neamt, un mic orasel cu posibilitati de cazare (bungalouri si casute) cu terase, restaurante, piscine si locuri de joaca pentru cei mici (daca fac parte din staff-ul concurentilor), in primul rand pentru ca traseele pleaca chiar din fata acestui loc. Secretariatul, parcul inchis, parcul de servis, locul pentru masa festiva, toate sunt aici.

Concursul este inscris ca si Cupa in calendarul competitional al Federatiei Romane de Motociclism, astfel concurentii trebuie sa aibe licente valabile ptr 2011, daca nu isi pot face licenta de o cursa la inscriere (vineri, 16.09.2011).

In fiecare zi de concurs traseul este diferit, cu o lungime de 60-70 km, marcat in totalitate cu banda si sageti de orientare, fiind cronometrat start – sosire, iar la despartirile dintre clase vor fi CP-uri cu arbitri. La aceasta prima editie concursul va avea trei clase: Experti, Hobby si Fete. In fiecare zi, la aproximativ jumatatea traseului va exista un punct de realimentare, unde benzina este oferita de organizator (5-7L/concurent). Premii se vor acorda ocupantilor primelor 6 locuri de la fiecare clasa.

Inscrierile se fac online, direct pe siteul concursului www.zwe.ro pana la 10.09.2011 – cu taxa de participare 200 ron sau dupa aceasta data prin inscriere directa vineri 16.09.2011 – cu taxa de participare 300 ron.

PROGRAM

Vineri 16.09.2011

12.00 – 21.00 : inscrierea in incinta Complexului de Agrement Strand Piatra Neamt

Sambata 17.09.2011

08.30: sedinta tehnica (briefing)

09.00 : STARTUL

20.00 : Petrecere – Masa Festiva

Duminica 18.00.2011

08.45 : sedinta tehnica (briefing)

09.00 : STARTUL

17.00 : festivitatea de premiere

Mai multe informatii legate de cazare, cat si poze sau harti cu locurile spectaculoase din traseu destinate publicului gasit pe site-ul concursului : www.zwe.ro

Vom reveni deasemeni cu informatii legate de Premii si Regulamentul Concursului in cel mai scurt timp.

Attached thumbnail(s)

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×