Mergi la conţinut

Parada de Motociclete la Bistrita

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Paradă de motociclete, sâmbătă, la Bistriţa

Posesorii de motociclete trebuie să-şi pregătească „fiarele” pentru parada de sâmbătă. Aceasta se desfăşoară în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor în care sunt implicaţi motociclişti şi va începe de la ora 12.00, de la benzinăria MOL.

Sâmbătă, 28 aprilie 2012, va avea loc o campanie de prevenire a accidentelor in care sunt implicaţi motociclişti, organizată de cluburile moto Rogue Pack – Bistriţa (RC) şi Free Runners Cluj-Bistriţa (MC), în colaborare cu Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bistriţa-Năsăud”, transmite preşedintele Rogue Pack – Bistriţa, Mihai Bogdan.

în cadrul acestui eveniment bistriţenii sunt aşteptaţi de la ora 12.00 la o paradă de motociclete. Evenimentul va începe de la benzinăria MOL iar traseul va cuprinde Calea Moldovei, Bulevardul Decebal, Bulevardul Independenţei, Bulevardul Republicii şi Strada Dornei. Parada se va încheia pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Traseul este aprobat de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud.

„Facem un apel pe această cale la toţi posesorii de motociclete care pot şi doresc să participe la paradă, să o facă în număr cât mai mare, cu atât mai mult cu cât previziunile meteo în data respectivă anunţă o vreme deosebit de frumoasă”, mai transmite preşedintele Rogue Pack – Bistriţa, Mihai Bogdan.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×