Mergi la conţinut

Legion of Iron(R.C.) si festival Posada Rock

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

O noua intalnire moto si anume intalnirea din Campulung Muscel. Organizatorul intalnirii este clubul moto Legion of Iron(R.C.). Clubul este destul de nou infiintat si ne dorim a promova motociclismul pe plaiurile noastre mioritice cat si promovarea de actiuni culturale sau de binefacere(bineinteles toate legate de viata pe doua roti). Ca de obicei,orice inceput, nu poate sa fie usor, dar cu ajutorul prietenilor cat si al autoritatilor locale speram sa decurga totul ok.

Am hotarat ca intalnirea moto cat si faimosul festival Posada Rock sa fie un tot unitar, pentru o mai buna organizare cat si pentru o oferta cat mai atractiva pentru motociclistii care ne vor onora cu prezenta.

Pe partea de distractie, pe linga activitatile specifice intalnirilor moto,dorim sa facem o parada pe un drum pitoresc in lungime de 16 KM Campulung Muscel ---Cabana Voina. Pe partea de muzica, onoratii oaspeti vor fii incantati de un numar mare de trupe ,mai mult sau mai putin underground cat si a unor nume consacrate.

Atat intalnirea moto, cat si Festivalul Posada se va desfasura pe perioada 6-8 septembrie 2013 pe Stadionul Municipal Campulung Muscel. Cazarea se va face la cort sau la numeroasele pensiuni din apropierea stadionului.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×