Mergi la conţinut

Bmw Bavaria Test-Ride Days & Rider Training

    

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Automobile Bavaria Group organizează la Bucureşti 2 sesiuni BMW Rider Training – Compact (6h/ sesiune). Cursurile sunt susţinute de traineri certificaţi BMW Motorrad Germania.

event-41220-0-95320400-1378991320.jpg

BMW Rider Training Compact acoperă integral programa BMW Rider Training München şi este completat cu sfaturi individuale din partea instructorului BMW.

Compact Training

Cursul Compact Training te învaţă cum să reacţionezi cu încredere şi calm în momente critice. Ca să reuşeşti este necesar să cunoşti cum să schimbi corect poziţia corpului şi greutatea pe motocicleta împreună cu manevre şi impulsuri de virare care îţi vor permite să menţii în permanenţă controlul motocicletei, chiar şi în cele mai surprinzătoare situaţii. Exerciţiile practice de frânare şi de virare împreună cu sfaturi individuale şi mici “secrete” din partea instructorului completeaza programul.

Informaţii generale:

Motocicleta utilizata (nu doar BMW) trebuie să aibă ITP şi asigurare RCA valabile, să fie în bună stare de funcţionare, să aibă o tobă de evacuare legală, să aibă anvelopele uzate în limite normale şi nu mai vechi de 5 ani.

Ca echipament de protecţie, participanţii trebuie să poarte: cască de protecţie, jachetă şi pantaloni moto cu protecţii, cizme moto şi mănuşi.

Este important ca participanţii să aibă asigurare de sănătate validă care acoperă şi activităţi moto. Asigurarea de sănătate de stat acoperă aceste aspecte.

În general nu sunt restricţii legate de starea vremii, dar Automobile Bavaria îşi rezervă dreptul să modifice programul din motive de siguranţă ale participanţilor.

Spectatorii sunt bineveniţi, dar pentru copii şi adolescenţi sub vârsta de 16 ani trebuie să existe un însoţitor.

Unde?

Bucureşti – Selgros Băneasa (lângă showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa)

Contact: Stefan Iliescu

Telefon: 0732 671 778

Când?

Sesiunea 1, modul 1: 13 septembrie, interval orar 15.00 – 18.00, 1 grupă x 8 persoane

Sesiunea 1, modul 2: 14 septembrie, interval orar 09.30 – 12.30, grupa de 8 persoane de la sesiunea 1, modulul 1

Sesiunea 2, modul 1: 14 septembrie, interval orar 15.00 – 18.00, 1 grupă x 8 persoane

Sesiunea 2, modul 2: 15 septembrie, interval orar 09.30 – 12.30, grupa de 8 persoane de la sesiunea 2, modulul 1

Cost BMW Rider Training – Compact: 440 Lei (nu include motocicleta sau echipamentul de protecţie). Preţul include explicaţii teoretice şi excerciţii practice. Nu există servicii locale de închiriere motociclete sau echipamente.

Înscrieri BMW RIDER TRAINING

Dacă vrei să participi la BMW Rider Training Compact, te rugăm să trimiţi un e-mail la adresa: motorrad@automobilebavaria.ro, cu următoarele date: Nume, Localitate, Telefon, E-mail, Motocicleta actuală, Motocicletele anterioare, Copie a permisului categoria A şi a cărţii de identitate, Data pentru care optezi.

Termen limită înscrieri: 12 septembrie

Plata pentru BMW Rider Training se face în avans, până la data de 12 septembrie. După trimiterea e-mailului de înscriere, îţi vom trimite o factură proformă cu toate informaţiile necesare.

Mai multe detalii aici.

Evenimentul pe facebook se găseşte aici.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×