Mergi la conţinut

Blackhelmets Open Season Party

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Ca în fiecare an, se pare că 2014 a început cu ghinion pentru unii dintre noi şi din păcate fatal pentru alţii. Din neglijenţa şoferilor şi din dorinţa nebună a motocicliştilor de a alerga pe şosea după perioada de hibernare, s-au produs peste 47 de evenimente rutiere în care au fost implicaţi motociclişti, câteva din acestea soldându-se cu decesul pilotului, în doar 2 luni de când s-a topit zăpada.

Trebuie să recunoaştem că în comparaţie cu anii anteriori, acestea au scăzut numeric, însă ca şi violenţă şi-au păstrat o linie constantă. Ar trebui sa le mulţumim şoferilor care au fost atenţi cu noi, ne-au evitat, ne-au făcut loc şi uneori chiar au oprit ca să ne lase să trecem, dar în aceeaşi măsură, ar trebui să îi atenţionăm pe cei care încă nu conştientizează faptul că nu sunt singurii participanţi la trafic şi că odată cu achiziţia unui automobil nu primeşti şi o bucată de stradă.

Aşadar, în data de 26.04.2014 vino alături de noi la un marş moto prin centrul Bucureștiului. Ne strângem în parcarea de la Fântâna Mioriţa la orele 14:00-14:50, iar după ce schimbăm impresii şi păreri, la orele 15:00 ne vom pune în mişcare pe ruta Fântâna Mioriţa-Piaţa Presei Libere-Arc de Triumf- Kisseleff- Piaţa Victoriei- Calea Victoriei -Splaiul Dâmboviţei şi vom opri în parcarea supraterană de la Eroii Sanitari.

event-41220-0-27909500-1397668080_thumb.

Ca şi reguli de participare:

-între orele 14:00-14:40 toţi participanţii trebuie să fie prezenţi la locul de întâlnire

-la ora 14:50 ne vom pune în mişcare pe traseul stabilit, încolonaţi pe banda 1

-viteza medie de deplasare va fi de 40km/h

-deplasarea se va face doar pe banda 1

-fără teribilisme, dat pe o roată, agresivitate faţă de şoferi sau alţi participanţi, toate divergenţele pe care le aveţi le lăsaţi acasă. Vrem să ne facem auziţi, văzuţi şi apreciaţi pentru mândria şi onoarea de a fi motociclist, nu să creem panică.

-pe întreg traseul, în afara coloanei pe partea stângă (banda 2), se vor afla mai mulţi motociclişti responsabili cu siguranţa particianţilor, care vor avea grijă să fie evitate evenimentele nedorite.

-obligaţia participanţilor este să opreasca şi să se pună în mişcare la semnalul motocicliştilor responsabili cu siguranţa, precum şi să respecte celelalte indicaţii date, ceilalţi participanţi sunt rugaţi să rămână în coloană.

-odata puşi în mişcare, motocicleta din spate nu o va depăşi pe cea din faţă. Distanţa între motociclete trebuie să fie una care să ofere siguranţă, iar poziţionarea pe bandă se va face în zig-zag.

-nu vom opri la semafoare, deplasarea se va face împreună cu poliţia rutieră şi avem culoar de liberă trecere .

-este interzis comportamentul antisocial, scandarea diverselor lozinci care nu au legatură cu această activitate, adresarea de injurii sau ofense pietonilor sau altor participanţi la trafic.

-toţi participanţii sunt rugaţi să îşi ia măsuri de siguranţă privind combustibilul şi starea de funcţionare a motocicletei.

-după încheierea marşului, defluirea se va face individual, fiecare cu ce treabă mai are.

După marş, începând cu ora 20:00 va invitam la un pahar cu vin fiert sau o bere rece la Salamandra, în Grozăveşti.

Pentru cine vrea să îşi facă tricou cu mesajul marşului, sigla pe care puteţi să o aveţi pe tricouri negre XXXL purtate peste echipament este:

event-41220-0-93107100-1397668450_thumb.

https://www.facebook.com/events/1397643817181224/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Autentifica-te  

Recommended Comments

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×