Mergi la conţinut

Rock my chopper

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

O carieră de succes se poate îmbina perfect cu o viață energică, plină de adrenalină. Vom vedea acest lucru pe data de 24 aprilie 2014, la The Silver Church Club, în cadrul evenimentului “Rock My Chopper“, dedicat fanilor muzicii rock și a motociclismului. Un stil de viață noncomformist și o personalitate puternică sunt trăsăturile principale ce vor defini această petrecere. Invitați speciali pentru concerte în cadrul “Rock My Chopper”: trupa Compact, Up To Eleven și Dincolo de Pod.

event-41220-0-60958500-1397729433.jpg

Rock My Chopper este singurul eveniment din România care aduce împreună oamenii ce au reuşit să îmbine o carieră de succes cu un stil de viaţă adrenergic, având hobby-uri precum muzica rock şi motociclismul are loc în premieră anul acesta.

Rock My Chopper Events este sustinut de Harley Owners Group. Evenimentul reprezintă un nou concept elitist de petrecere lifestyle, dedicat celor cu o personalitate puternică, ce îmbrăţişează un stil de viaţă sofisticat şi nonconformist.

Trei formaţii de rock reprezentative pentru 3 generaţii vor tura la maxim motoarele distracţiei în note şi spirit de Harley: COMPACT, Up To Eleven, Dincolo de Pod.

Locaţie: The Silver Church Club

Data: Joi, 24 Aprilie 2014

Ora de începere: 19:00

Acces: Preţ bilet 50 Lei

Zona VIP – 100 Lei

Organizator: Rock My Chopper Events

Petrecerea Rock My Chopper Events va fi plină de surprize speciale şi concursuri. De asemenea, la finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii Harley Davidson.

Participanţii la eveniment sunt încurajaţi să vină pe motoare. Locul de parcare este asigurat în condiţii de maximă siguranţă pentru 24 de ore de la începerea evenimentului.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×