Mergi la conţinut

Ride smart! Ride apart! Ediţia a 2-a

    

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Hai la Ride smart, ride apart, ediţia a doua! împreună cu Asociaţia Moto Începători şi vei fi fi iniţiat în abordarea virajelor! Hai să ne cunoaştem propria motocicletă!

event-41220-0-97064600-1401908508_thumb.

Pe 28 şi 29 Iunie la Speed park Bacău. Cursurile sunt gratuite! Vă veţi plăti voi doar taxele de cazare şi circuit, implicit şi drumul, fie el pe motocicletă până la Bacău sau cu o dubă pe care o pun organizatorii la dispoziţie celor interesaţi. Taxa de circuit este de 100 de lei o zi întreagă, iar cazarea 100 de lei pe noapte la motelul circuitului.

Cursurile constau în explicarea teoretică a abordării unui viraj, urmată de exerciții practice. Pot veni orice tipuri de motociclete. Ideea de bază este să te obişnuieşti cu motocicleta ta personală! Se vor trata elemente de bază, dar foarte pe larg. Îmbunătăţirile vor apărea de la finalul primei zile!

Desigur, sunt bineveniţi şi motocicliştii cu experienţă (trafic sau circuit), însă cursul pentru începători va presupune: acomodarea cu propria motocicletă în vederea îmbunătăţirii stilului de mers. Este un curs ce pregăteşte mersul în siguranţă pe stradă, drumuri virajate etc.

Nu există competiţie! Pe o porţiune de circuit se vor face exerciţii de manevrabilitate. Vom încerca să ne organizăm în aşa fel încât să nu intervenim unii peste ceilalţi.

Uite aici cum a fost pe 24 Mai 2014, la prima ediţie Ride smart, ride apart:

http://www.pro-bike.ro/forums/gallery/album/1249-ride-smart33-ride-apart33-2014/

Autentifica-te  

Recommended Comments

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×