Mergi la conţinut

Moto Petrecerea Deltei - M.C. SEAWOLVES TL.

    

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

M.C. Seawolves Tulcea are plăcerea de a te invita şi în acest an la Moto Petrecerea Deltei, unde, după cum ai fost obişnuit de la ediţiile anterioare, se încearcă îmbinarea în inima naturii a distracţiei şi spiritului de haiducie .

event-41220-0-25693200-1403119651_thumb.

Astfel, în weekendul 4-6 Iulie te aşteaptă în aceeaşi locaţie ca şi anii trecuţi şi anume între localităţile Luncaviţa şi Nifon, într-un loc numit şi ştiut ca "Valea Fagilor". Locaţia se află într-o pădure cu poieniţă pe malul unui lac, deci este şi umbră şi soare, după preferinţe, pentru somn doar la cort.

event-41220-0-23988400-1403119652_thumb.

Intrarea este liberă pentru motociclişti, aşa, ca să vă ajungă pentru mai multe beri după ciorba de peşte cu mujdei, oferită din partea casei, în rest mâncarea şi băutura se găsesc în mai multe sortimente la preţuri decente.

Bineînteles că nu vor lipsi concursurile cu premii consistente şi nici formaţiile ce vor încinge atmosfera în serile de vineri (ZONA ZERO, HANGOVER) şi sâmbătă (AEGYSSUS AETERNUM, THE TOP HATS ŞI BUCOVINA), plus cântări folk la foc de tabără .

Aşa că eşti aşteptat cu braţele deschise, voie bună, bere la rece, peştele dând din coadă şi mujdei la kilogram.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Am paritcipat anul trecut si cu siguranta nu voi lipsi nici anul asta, organizarea impecabila si locatia superba sunt doar doua puncte care recomanda o noua participare.

Distribuie acest comentariu


Link către comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×