Mergi la conţinut

Lansare de carte: "285 de zile în căutarea verii"

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Editura Filos vă invită la lansarea proiectului editorial: "285 de zile în căutarea verii", de Alexandru Maruseac, în Craiova.

event-41220-0-37160800-1403700976_thumb.

Evenimentul va avea loc la Centrul de limbă și cultură poloneza-Biblioteca Universității (Cartierul Lăpuș, str. Tehnicii, Craiova), miercuri, 2 iulie 2014, ora 17.30.

Prezintă: Prof. univ. dr. Nicu Panea, decanul Facultății de Litere, Universitatea din Craiova.

Despre volum:

În 2012 Alexandru pleacă, împreună cu soția sa Andreea, într-o aventură ce avea să îi conducă pe întreg cuprinsul continentelor americane, din Alaska până în Argentina.

"285 de zile în căutarea verii" este un jurnal de călătorie inedit, ce urmărește traseul, întâmplările și trăirile celor doi tineri, pe parcursul a mai bine de 9 luni petrecute de aceștia departe de casă. Volumul conține foarte multe fotografii ce însoțesc savuroasele povești, ilustrând momente speciale, descriind senzații sau pur și simplu reprezentând locuri extraordinare!

Vei găsi, astfel, în paginile cărții, o invitație de a descoperi alături de Alexandru și Andreea o parte din lumea în care trăim. Și, cu mult mai important, o invitație cât se poate de hotărâtă, să duci chiar tu povestea mai departe.

"Faptul că o motocicletă i-a purtat pe Alex și Andreea prin depărtări e, din nou, special. Pentru mine cel puțin, suspect de subiectivitate fiind. Cred că e important ca atunci când vrei să cunoști lumea, să o faci cu «capul descoperit». Iar, după mine, motocicleta, dintre toate, te ajută cel mai bine. Pe motocicletă e simplu. Când plouă ești ud, când e frig ți-e frig, când e soare ți-e cald, când e bine ți-e al naibii de bine.", Mihai Barbu, prefațatorul volumului.

Un proiect editorial recomandat de RADIO GUERRILLA, Mixtopia, Think Outside the Box și Pro-Bike.ro - Comunitatea motociclistilor.

Susținut de AQUA Carpatica și Kappa Accesorii Moto.

Informații despre carte:

Editura: Filos, decembrie 2013

Titlu: 285 de zile în căutarea verii

Autor: Alexandru Maruseac ( Micadu)

Prefață: Mihai Barbu

Fotografii: Alexandru Maruseac și Andreea Maruseac

Format: 16.5 X 21.5 cm, 414 pagini, policromie integral

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×