Mergi la conţinut

Salonul Moto Intermot Koln 2014

    

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Primele modele de motociclete pentru anul viitor au fost deja anunţate, dar sezonul 2015 începe cu adevărat pe 1 Octombrie, la INTERMOT Koln, în Germania. Evenimentul are loc o dată la doi ani şi atrage aproape 200.000 de vizitatori, nerăbdători să vadă noile modele de motociclete prezentate de constructori.

event-41220-0-39812500-1411565040_thumb.

Deşi la EICMA în Italia au loc cele mai multe premiere, INTERMOT rămâne locul preferat al constructorilor pentru prezentarea celor mai importante modele ale anului viitor. Salonul International de Motociclete, Scutere şi E-Bike-uri INTERMOT a adunat în ediţia trecută, din 2012, un număr de 203.000 de vizitatori din 117 ţări şi 1022 de companii din 37 de ţări, care şi-au prezentat ultimele noutăţi din domeniul moto.

Una dintre cele mai asteptate lansari din cadrul Intermot 2014 este modelul Kawasaki Ninja H2, care va fi propulsată de un motor turbo supra-alimentat. Japonezii de la Kawasaki anticipează un impact internaţional colosal în ceea ce priveşte proiectul Ninja H2, aceasta fiind o motocicletă care reuneşte "puterea colectivă" a grupului Kawasaki şi încorporează "tehnologia de ultimă oră şi inginerie la cel mai înalt nivel". Află aici mai multe despre ea.

Rămăne de văzut cu ce noutăţi vor veni şi ceilalţi constructori importanţi din domeniul moto. INTERMOT Koln 2014 va debuta săptămâna viitoare, desfăşurându-se pe perioada a cinci zile, între 1 şi 5 Octombrie.

Sursa aici.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×