Mergi la conţinut

WinterTri Challenge, editia a IV-a

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Pe 28 Februarie 2015 vă dăm întâlnire la Izvorani – Complex Olimpic "Sydney 2000" – unde se va pune în scenă cea de a IV-a ediţie WinterTri Challenge. Concursul a crescut de la an la an astfel că din 2012, când erau la start doar 100 de participanţi, s-a ajuns ca în 2014 să fie peste 500 de pasionaţi de mişcare şi voie bună.

event-41220-0-30496300-1424264116_thumb.

Ediţia din acest an păstrează câteva dintre elementele de noutate de anul trecut, dar vine şi cu o modificare importantă. Astfel, startul se va da tot din incinta complexului – din faţa intrării în bazin (pentru un plus de spectacol şi viteză), iar traseul de alergare rămâne separat de cel de bicicleta, însă schimbarea vine în cazul probei de duatlon, unde cea de a doua alergare nu se va mai face pe pistă, ci prin pădure.

Alergare şi ciclism (outdoor, off-road) + înot (indoor, în bazinul olimpic). Probele rămân aceleaşi:

  • triatlon – 5.5km alergare, 12km bicicletă, 500m înot - individual şi ştafetă
  • duatlon – 5.5km alergare, 12km bicicletă, 4,5km alergare - individual şi ştafetă

Triatlonul începe cu proba de alergare, se continuă cu cea de bicicletă, iar finishul este în bazinul olimpic acoperit (după parcurgerea celor 500 m de înot). Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier şi drum pietruit, iar cel de bicicletă este pe asfalt.

Înscrierile au fost deschise în data de 19 Ianuarie, iar locuri mai sunt doar la duatlon individual şi ştafetă, cele de la triatlon fiind deja ocupate.

Pentru cei care au participat la primele trei ediţii, cea din acest an oferă un bun prilej de a redescoperi bucuria participării la un triatlon de iarnă şi de a se pregăti pentru evenimentele ce vor urma. Pentru cei care vor face primul lor triatlon, principala miză pe care trebuie să şi-o stabilească este aceea de a se simţi bine şi de a savura fiecare minut al cursei (prin bază, pădure şi bazin).

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×