Mergi la conţinut
 1. Noutati din club
 2. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Pana una alta priviti cum se distreaza alti motociclisti !
 3. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Multi dintre cei ce au votat impotriva la Sighisoara, nu prea mai sunt in club.Poate de aici trebuie dat un restart.Cred!.Cum puii m. se inteleg pe dos cuvintele pe topicu' asta ? Ziceam ca am pus o mana de ajutor la o imprejmuire mai rezistenta si , drept multumire, ne invitati voi la gratar. Parca as scrie in chineza. Ce, ej nebun ? Cum sa fac asa ceva! Voi oltenii sunteti aprigi si rai de gura( tastatura) dar aveti inima larga.🍺🍺sa ne revedem sanatosi !
 4. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Daca recitesti (recititi) codul, plus vechile postari si discutii incepand cu intrunirea de la Sighisoara, in care nu s-a dorit imprejmuirea bataturii, poate intelegi (intelegeti) ca nu s-a vrut pur si simplu imprejmuirea, iar invitatii o fac cu de-a sila (de fapt, au facut-o!)...! Iar acum, ca tot au facut-o...vrem sa vedem beneficiile! In afara de faptul ca ei au ramas inauntru si ceilalti (majoritatea) afara, nu am vazut absolut nici macar un beneficiu din aceasta actiune, cu toate ca a trecut deja un sezon. Bineinteles, gratarele facute in interiorul bataturii, doar cu aceia care se aflau acolo in momentul imprejmuirii, nu se pun! Ce sa astept acum, ca eu...proprietar al bataturii, sa fiu invitat in curte la gratar de catre cei care mi-au facut gardul, asta daca doresc dumnealor...nu?!
 5. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  nu cred ca simpatizantii vor sa organizeze clubul.Am facut doar o imprejmuire mai trainica "bataturii", regulile clar trebuiesc facute de familie dar cred ca la "gratar" veti avea si invitati.
 6. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Mereu am fost cat se poate de relaxat si decent in discutiile cu voi...iar daca v-am atins vreodata in puncte sensibile, am facut-o ca sa evidentiez ceva...nicidecum ca sa va jignesc! Iar cu Simi, chiar daca am avut aici discutii contradictorii, nu pot sa nu-mi strang mana (asta daca nu-mi intoarce spatele!) cand ne vom revedea! Si gust glumele subtile si bune, chiar daca sunt puse pe seama dobitoacelor, tip fabula! Si-acum, simplu, pentru toti cei care mai pun aceeasi intrebare, deci si pentru Simi: - nu cred ca agreeaza nimeni ca organizarea clubului sa fie facuta de catre simpatizanti, indiferent de culoarea parului si valorile cifrelor doi-trei din CNP-ul lor...fiindca este simplu, asa cum am scris si pentru Orlando, oranduirea la mine in batatura mi-o fac singur, cu membrii familiei, nu cu invitatii! Ca sa nu mai amintesc iarasi incalcarea vestitului Cod al Motoveteranilor, pe care prin propunerile si actiunile voastre l-ati jucat in picioare...adica munca nostra de cativa ani, voi ati nesocotit-o si v-ati introdus ceva in ea! Ce-i asa greu de inteles?!
 7. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Este cum zice Toni la limita, Orlando ! Este ca si cum as fi spuns si eu ca am prezentat pentru Ivan argumente pe care si un dobitoc le-ar fi inteles.Nu ar fi fost o jignire directa.Oricum nu am facut-o. Desi am afirmat ca nu mai intru pe topic, pentru corectitudine si adevar (adevarul ne va elibera ) doresc sa precizez ceva. Am recitit pe indelete si cronologic cele postate si am inteles singur ca sunt cumva vinovat de escaladarea disputei cu Ivan.Am gasit un moment "declansator" pe o postare, cred ca am vrut sa subliniez ceva, nu-mi dau seama de ce, dar postarea mea a avut note mai acide, poate provocatoare.Iata cum, fara sa ne dam seama, tastaturile astea ne transforma in alte persoane. Imi asum partea mea de vina in vehementa acestui dialog, de altfel cred, interesant. Voi incerca sa fiu foarte rezervat de acum inainte si sper ca orice eventuale ranchiuni sa dispara dintre noi. Mai este ceva ce nu inteleg. "Marea" dezvaluire a lui Toni,cu vechimea de 8-10 ani pe cat.A a simpatizantilor fondatori,era cunoscuta, nimeni nu a ascuns nimic, sunt date publice in Lista motoveteranilor. De ce ar fi acesta motivul dezbinarii si "incrancenarii" noastre ?! Cu ce ne ajuta sau ne incurca vechimea ? Chiar ii rog pe Toni si pe Ivan sa explice pe intelesul tuturor, ce castig sau avantaje ar avea membrii fondatori (simpatizanti) in urma demersului oengistic. Noi nu prea am vazut niciunul eventual cu exceptia unui drept de vot ca membrii deplini. Chiar si asa, cu ce ar deranja 4 votanti o adunare generala de 50-100 participanti ? Chiar si asta se poate regla prin R.O.I. cu specificarea ca dreptul de vot se acorda la implinirea vechimii de ....Unde este incrancenarea ? Inca de la inceput (Calimanesti 2018) membrii fondatori au facut un pas in spate, mai putin Vali, impins de cei prezenti atunci sa ramana inca un an.Repet , nu ne dorim functii,nu vrem sa "punem labele" pe nimic, pentru membrii fondatori nu exista niciun castig.Sau poate ne inselam noi si "orbiti de putere" nu vedem. Ma astept la raspunsuri din partea lui Ivan si a lui Toni, sper sa fie in aceeasi nota relaxata si decenta.
 8. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  1. Nu stii sa inoti, nu intri in apa adanca! Bine faci, nu scrie...nu va suferi nimeni ca lipsesc "scrierile" tale! 2. Voi ati incalcat Codul Motoveteranilor prin aceste alegeri si acest demers, sesizezi cumva asta? 3. Da, ati organizat cateva intruniri si toate au fost prost organizate, lasat la voia intamplarii tot ce a insemnat tarife si preturi la masa... (nu vreau sa-mi amintesc episodul cu muraturile si folosirea gratarului, taxate la sange de proprietarul pensiunii de la Dambovicioara sau altele de acest gen in zona Brasov), adica ati organizat o cazare la tarife standard si in rest...Dumnezeu cu mila! Asta numiti voi organizare?! 4.... Votul ala deschis nu trebuia sa existe, ca sa incalce Codul...chiar asa greu este sa pricepeti acest lucru? Si de cand in casa mea fac ordine invitatii (adica in Clubul Motoveteranilor aleg simpatizantii si tot ei voteaza!)?! Hai...pa!
 9. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Verba volant...palinca si spritzu' manent... AMR o saptamana...
 10. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  ,,M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. (Gigi Becali)"
 11. Si asta este o distorsionare a adevărului. Vechimea permisului nu a devenit acum dintr-o dată esențială ci a fost esențială chiar de la nașterea ideii de Club al Motoveteranilor. A fost chiar esența in jurul căreia a apărut Clubul Motoveteranilor. Mai căutați prin dicționare ce înseamnă veteran și veți găsi ca are foarte mare si directa legatura cu vechimea. Restul afirmațiilor despre jigniri, calomnii, albii de porci etc sunt pure exagerări. Urmăresc cu foarte mare atentie toate mesajele din toate topicurile și ori de câte ori limbajul a sărit calul, am atras atenția persoanei respective sa isi revizuiască cuvintele dupa care daca nu au fost autocenzurate, le-am editat eu sau chiar le-am sters. Lucruri spuse pe nume (fără obscenitati și injuraturi) dar care nu convin sau nu sunt confortabile pentru unii, alea nu sunt jigniri sau albie de porci... sunt cel mult adevăruri care dor. Va asigur pe toți ca in continuare, cat voi fi moderator, nu voi tolera limbajul necivilizat indiferent din partea cui ar fi. La momentul asta de exemplu sunt cu ochii pe postarile lui Ivan și ale lui Simi care sunt undeva la limita dar totusi nu a sarit calul niciunul. Oricine poate sa observe ca nu mai sunt de mult balacarelile care erau odata și pentru asta vreau sa mulțumesc tuturor și sper să continuăm in aceiasi notă civilizată.
 12. Da.... păi și dacă o postez se naște intrebarea: a cui e lista, a o.n.g.-ului sau a clubului vechi? Cred ca lista membrilor e singurul lucru care nu a fost luat cu japca și asta din cauza ca nu au avut de unde sa o ia. Deocamdată, până la lămurirea direcției pe care o va urma o.n.g.-ul, nu cred ca e o idee bună de postat vreo lista.
 13. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Din cauza injuriilor si a calomniilor repetate nu o sa mai particip la nici-o intrunire indiferent de forma acestui Club. Eu , spre deosebire de altii, o sa enumar de ce aleg aceasta cale: 1) nu stiu sa scriu corect gramatical, dar, chiar si asa, nu o sa permit nimanui sa ma faca albie de porci doar pentru ca el are permis obtinut cu mult inainte de a se inventa motocicleta. 2) nu pot sa mai fiu mandru de statutul de ,,simpatizant" atata timp cat am fost ales CU DREPTURI DEPLINE printr-un vot sustinut de cei cu drepturi depline (sesizeaza cineva egalitatea ???) 3) nu inteleg de ce diferenta dintre noi astia cu permise mai mici de 20 de ani si cei cu permise mai mari devine dintr-o data esentiala. Pana acum , noi astia ,,aciuati" am organizat 4 sau cinci intalniri in ultimii ani. se pare ca atunci nu eram nici prosti si nici cretini. Propun ca la urmatoarea intalnire sa stati la mese separate, veteranii la masa mare, simpatizantii la masa mica si sotiile simpatizantilor pe hol. Puteti pastra ierarhia si cand va deplasati in coloanele alea interminabile de patru - cinci motociclete in drum spre intruniri. 4) nu inteleg de ce in criterile de aderare nu intra bunul simt si disponibilitatea de a sari in ajutorul membrilor clubului din care faci parte Acum, la final, un remember pentru cei care nu stiu sau nu vor sa stie Asociatia Clubul Motoveteranilor a fost infiintata de simpatizanti din simpatie pentru motociclism si OFERITA MOTOVETERANILOR care au ales prin vot deschis un CONSILIUL DIRECTOR.
 14. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Seara buna prieteni. Poate că-i bine...poate ca nu-i bine sa-mi dau si eu cu parerea pe aici, dar as vrea sa fac si eu o mica precizare. Eu cand am inceput sa vin pe la ale voastre intruniri/ întâlniri sau cand am mers împreună cu voi la petreceri/ plimbări etc, am observat ca erați toti prieteni extrem de apropiați, ce vă făcea placere si așteptați cu nerăbdare să vă vedeți toti pentru a uita de monotonie, pentru a refula, pentru a va distra. Mai pe scurt, mi-ati arătat si am văzut că sunteți o familie numeroasă si bucuroasă. Eu propun in felul urmator: 1. Sa se respecte codul, care are si el un scop si o vechime. 2. Sa se faca un semn distinctiv pentru noi, simpatizanții. 3. Sa lăsăm certurile d-oparte si sa nu mai afectam imaginea. VA ROG. Haideți să ajungem la un numitor comun, în asa fel încât, aceasta familie sa ierte toate certurile si sa redevină un întreg omogen. Mie unul chiar imi lipesc de la întruniri persoane ce mi-au oferit amintiri frumoase, sfaturi bune, ... imi lipsesc prieteni precum Bogdan Harea, Domnu Rosca, Ducu, Doru, Ivan, Sorin SXN etc. Repet. Rog a fi clemență, Rog a fi intelegere. Seara buna in continuare, si imi cer scuze daca al meu comentariu a supărat pe cineva sau a fost cumva deplasat. Vlăduț
 15. Sa ne vedem cu bine . Am pus la păstrare un bidon de 5 litri de vin marca nicon
 16. Soft Enduro

  Si eu m-am simtit excelent.Va mai astept .
 17. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Da-ne Doamne la toti mintea cea de pe urma...ca sa rezolvam problema...
 18. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Tare as vrea sa o vad si eu Ducule ! Dar in acelasi timp ar trebui sa nu traim doar din amintiri. Cu siguranta ca dupa atatia ani am inceput sa ne cunoastem unii pe altii mai bine si mai detaliat , povestile au inceput sa se repete caci eram 99% aceiasi. Putine fapte si intamplari peste an care sa fie notabile si inedite. Dar ne revedeam mereu cu placere ! Acum senzatia e ca intalnirea a devenit o oarece obligatie , ceva la care participam cu mult mai putina tragere de inima. A disparut acel ceva ! Cu siguranta ca nu toti simt acest lucru , eu unul simt ca s a pierdut acel farmec , acel iz de aventura ! Mi am facut prieteni printre voi si nu imi e tot una sa vad ca se poarta discutii uneori prea dure, Mi ar placea ca zambetul si voia buna sa reapara. Sa lasam ranchiuna , vanitatea si neintelegerile deoparte. Si ca sa fiu in ton cu vremea : Acum in AN CENTENAR sa facem sa ne fie bine impreuna. Poate ca se indura cineva (ma gandesc la tine TONI) sa reposteze listele cu membrii si simpatizanti de acum vreoo 5-6 ani si o actualizare . Va salut cu respect Domnilor !
 19. Îmi amintesc cu foarte mare plăcere începuturile acestei frumoase povești, care se pare că a fost, Clubul motoveteranilor (Inițial format din motocicliști cu permis obținut înainte de 1989). Primii ani au fost cei mai frumoși și cei mai productivi. Prin Codul aprobat de toții cei ce făceau parte din grup s-au stabilit reguli de bun simț, coduri de conduită și multe altele... (așa cum am postat ... ”pentru aduceri aminte”). În București ne adunam săptămânal peste 20. Mulți din lumea moto ne respectau și se bucurau să fie alături de noi, apăreau noi și noi membri, precum și membri simpatizanți. Toată lumea respecta pe toată lumea (în timp am constatat că acel respect se datora faptului că nu ne cunoșteam între noi suficient de bine). Majoritatea dintre cei care astăzi scrieți, ați fost implicați în crearea acestui frumos grup. Anii au trecut, am îmbătrânim și am devenim treptat .... dificili, morocănoși, ranchiunoși și toți am uitat de acele reguli de bun simț. Relațiile de prietenie s-au răcit, unele s-au rupt, am început să ne jignim și să aruncăm vorbe grele din spatele tastaturii. Am fost implicat cu tot sufletul în acest grup până la un moment dat, când am considerat că e mai bine să plec. După mine au urmat Doru 1900, SorinSXN, Bogdan și mulți alții..... Astăzi se vorbește de reconciliere, de stat la masă, discutat ordinea de zi pentru întalnirea din 2019. Multă baftă! P.S.Dacă acceptați un sfat! Pentru început cred că ar fi bine să puneți lista din anul 2010 (motoveterani cu permis obținut înainte de 1989) și membri simpatizanți pentru a o compara cu cea de acum (dacă există). Cei ce au inființat ONG-ul , precum și cei ce au fost aleși în conducere (Silvia Iordache și Octav Lică) să pună mâna pe telefoane și să discute cu membrii din lista din 2010. (pe atunci Roșca suna pe toată lumea).
 20. Nu Dorule, nimeni nu va cere permisiunea de a fi prezent la întruniri sau evenimente. Ba chiar sunt bine veniți, atat cei activi cat si cei retrași. Mai oameni buni, Lasati înțepăturile si jignirile, nu fac bine nimănui. In loc de comentarii acide si încrâncenate, Draga Simi, consider ca cel mai bine ar fi sa va strângeți si sa lucrați putin la un program. Eu personal, nu cred ca inițiatorii "oengeului" si-au dorit funcții, sau ascunderea vechimii permisului categoria A. Initiativa lui Vali cred ca a fost pentru binele clubului, dar trebuia discutata in amănunt cu fondatorii Clubului Motoveteranilor, cu Codul in fata. Nu este inca prea tarziu. Sunteti un numar destul de mare de inițiatori si aveți langa voi un comitet director format din motociclisti cu vechime si multă experienta. Nu credeți ca Silvia, Octav si Bujie va pot ajuta? Si nu numai ei, discutii constructive puteți avea si cu ceilalti motoveterani. Nu vrea sa fiu rău, dar Bujie, de altfel foarte vocal si campion la trasul de urechi(vezi drumul de întoarcere din Grecia si Olănești 2018), va poate fi de ajutor? Cereretii ajutorul, va poate da din experienta lui. Puneti pe hârtie sau pe topic toate adăugirile sau modificările (dorite) la Codul Motoveteranilor (carte de căpătâi pentru Asociație) si apoi sa asteptam votul adunării generale. Cine știe, poate împreuna reușim sa trecem la nivelul următor. Nu uitați sa invitați la discutii pe toti membrii activi sau retrași. Si apropo de suspendare...se poate. PĂREREA MEA
 21. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Serios?! Daca macar acum ai inteles de ce am purtat acest dialog, n-ai/n-am pierdut timpul degeaba...dar macar sa fi inteles ceva din acest dialog! Si nici macar nu te voi injura, fiindca si pentru asta ar fi nevoie de un merit, ceva...asa degeaba, n-am s-o fac! Acum sper sa pricepi, cand te bagi in oala altuia, nu meriti nici macar sa fii injurat! Drumuri bune si asfalt uscat! Astept si eu cu nerabdare programul decis de noua conducere a organizatiei, de pasii pe care trebuie sa-i urmam, astept sa aflu facilitatile si avantajele pentru care s-au zbatut simpatizantii nostri, ca sa ne fie noua, membrilor, bine! Probabil ca exista si eu nu le-am observat, orbit de dialogul nesfarsit cu Simi!
 22. S-a cam răcit vremea si aveți mai mult timp de... butoane?? Tereci la munca fraților. Puneți osul la treaba pentru binele clubului, vechi sau nou daca, se dorește schimbare. "Oengeul", are fondatori,dar si un comitet director/executiv (care nu este prezent prin zona). Are chiar si critici vehemenți, la adresa organizatorilor, dar acum sunt in silenzio stampa. Dece oare? Se dau cu motoarele si la ora asta? Nu, nu cred! Dar este mai usor sa stai si sa aștepți sa-ti faca altii traba. V-ați luat angajamentul? V-ați acceptat funcțiile? Eu cel putin, aștept sa vad propunerile si/sau planul vostru de activități pentru club. Si asta inainte de întrunirea din 2019, indiferent unde va avea loc, toti membri plini si simpatizanții trebuie da venim cu lecțiile învățate. Asa cum spunea, Dan Rosca (pardon, domnul, Dan Rosca) PAREREA MEA. na ca am greșit, o sa ma ardă Ivan. Am scris bolduit
 23. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Eu am inteles asa: cativa simpatizanti au devenit membri fara drept,si au schimbat codul.sau la ocolit.pe scurt ce vreti de fapt? intreb si eu ca membru fondator retras adevarat dar daca vin la vreo intalnire cu ivan sa zicem va cerem voie? intradevar nu am putut posta! ajutor nu! de... site de mana a doua?
 24. Nicon, imi pare nespus de rau ca te-am dezamagit total. Nu am inteles cu ce dar nici nu insist sa aflu. Las-o asa.
 25. Ca sa vezi , tu ajunseși sultan si poti sa tai si spânzuri .Avusei ( ca sa ma dau si eu oltean ca astia careinca mai tin steagul sus ) vreo doua ore cu nepotul Kenzo discutii despre reguli de viată , despre originea speciilor a lui C Darwin si biblia cu Adam si Eva .... Eu insist pentru tine : Verticalitate . Nu sunt un susținător inraiit al noului val , dar , nici nu pot sa va intelg pe voi conservatoriștii . Mai dezamăgit total . Fiind un cărăuș peste vămi ai văzut că lumea este intr o continuă schimbare . Sunt trist si cumva depresiv de ceea ce constat, dar viața merge mai departe.
 26. Multumesc pentru apreciere. Cred ca usor, usor, ne apropiem de adevar si se pare ca de fapt totul se rezuma la respect. Asa cum tu vrei sa te simti respectat, asa vrea toata lumea dar prin ceea ce ati facut voi (ma refer la infiintarea asociatiei) si mai ales prin vehementa cu care vreti sa se renunte la cele cateva reguli pentru a caror formulare, editare, votare si acceptare de catre toti membrii clubului s-a muncit vreo cativa ani.... ei bine, faptele astea au fost (mai sunt inca) o lipsa de respect. Si evident ca daca nu ii respecti pe ceilalti, de fapt nu te respecti pe tine in primul rand. Poate ca nu v-ati dat seama, poate ati facut-o dintr-un exces de entuziasm... ok, poate fi de inteles, dar persistenta voastra si dupa ce lucrurile au fost explicate, deja eu unul nu o pot intelege altfel decat ca o lipsa totala de respect fata de munca si timpul pierdut a celor care au realizat povestea asta frumoasa. Dar ce ai Nicon cu mine, ca nu ti-am sters nici o postare, nici macar un cuvintel?.... si ar fi fost cateva dar tocmai, ca nu am vrut sa te supar... Si acum matale ce faci, te iei de mine? si Simi inca ceva eu unul nu am vazut pe nimeni sa trateze pe cineva discriminatoriu pe baza vechimii permisului daca tu ai vazut asa ceva si ai exemple, ai ocazia acum sa le faci publice
 27.  
×