Mergi la conţinut
 1. Noutati din club
 2. Salut prieteni si colegi.Pentru ca ne apropiem de luna martie consider ca este momentul sa demaram propunerile si discutiile privind intrunirea anuala.Va reamintiti ca la intrunirea din toamna s-a hotarat data de 29-31 mai.Pentru locatie urma sa se faca propuneri si sa se voteze una din ele.Ieri am fost la Targul de turism in speranta ca voi gasi o locatie potrivita.Din pacate o locatie de langa CURTEA DE ARGES nu este disponibila pe 30.Am intrebat si la Olanesti ,unde am mai fost,tot indisponibila in acea perioada.Astept telefoane de la cateva agentii dar va rog si pe voi sa veniti cu propuneri.Timpul este scurt pentru propuneri, vot,rezervare ,avans.Deci, trebuie sa ne grabim daca dorim sa ne revedem si in acest an.
 3. AN NOU 2020

  LA MULTI ANI tuturor ! Un an nou inseamna noi destinatii si noi posibilitati. Cum e vreme de iarna si stam mai mult prin casa \ garaj poate ca nu strica sa ne gandim si la noile aventuri ce se prefigureaza in 2020. Asa ca va invit sa va faceti cunoscute intentiile de calatorie pentru anul acesta . Numai de bine!
 4. La Multi Ani!

  Multumesc !
 5. La Multi Ani!

  La multi ani Silvia
 6. La Multi Ani!

  La Multi Ani tuturor ce-si sarbatoresc ziua numelui si nu in ultimul rand La Multi Ani pentru Silvia Iordache care mai adauga azi un trandafir in buchetul sau
 7. Așteptăm si cateva cuvinte din partea organizatorilor care au făcut eforturi sa obțină locatia , preturi , consens in ganduri si simtiri . Mie nu mi-a placut spre exemplu ținuta ospătărițelor . Toate foarte tinere si nu purtau si ele barem o minijupă . Toate erau in pantaloni . Inca odată felicit participanții si in mod special tineretul de la care avem cate ceva de învățat noi toti ceilalti care ne vedem mari vedete moto-veteraniene dar trecute care acum se misca din ce in ce mai mult doar in jurul casei . Nu fac aluzie la niciunul . Efectiv ma refer doar la mine care spre rușine am venit cu masina la o intrunire de motociclisti de la numai șaptezeci de kilometri distanta , iar altii , de la Caracal , sau Galati ... pe doua roti . Precum Sherezada care la apropierea zorilor isi înceta povestea si eu ma voi retrage cu postările de pe acest forum pana la noi evenimente .
 8. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Impresii dupa?! Multe, unele le pastrez pentru mine (nu mai vreau valuri!), altele le voi expune pe scurt: -cazare beton, piscina extraordinara, mancare multa si buna la preturi decente, cafeaua perfecta, prieteni vechi si noi frumosi si cu chef de viata... asa ca una peste alta, intrunirea si-a atins scopul! Abia astept sa ne revedem... cei vechi si lipsa... sa stiti ca mi-ati lipsit si la urmatoarea va astept! De la mine doar trei poze reprezentative!
 9. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Salut prietenei! Imi pare rau ca nu am putut fi prezent si eu, voi incerca sa ma reabilitez pe viitor. Ma bucur ca au revenit cativa dintre veterani, mai ales pentru Ivan Pedala, vesnicul nebun frumos al generatiei noastre. Daca sunt noutati dupa aceasta intalnire as vrea sa le stiu si eu. Daca a fost doar de socialiare sa va fie de bine. Al vostru Kato :)!
 10. De-a joaca cu alea , alea , prin apa . Chiar si cei mai scunzi reușeau in acele momente sa se tina deasupra apei ( Valeriu Alexa )
 11. Totul a fost excelent : masa adecvata la preturi mai mult decat onorabile ;cazarea in camere bine aerisite si elegant mobilate ;baia la piscina ași putea spune chiar mai plăcută decat in toate bazinele de la Aqua Parc , apa fierbinte si extrem de limpede , fara aglomerație . Din păcate unul din prietenii participanți si-a sclintit glezna . Ii doresc însănătoșire ușoară . Constat ca nu mai sunt acele divergente , fițe si fumuri pe care unii si le asumau acum un an sau cu mai mult in urma . Alaturi de adevaratii moto-veteranii am socializat , am ras am dansat parca si mai bine cu ...aripa tânără care vine puternic din urma . Felicitări organizatorilor si participanților . Sa ne întâlnim cu bine la următoarele evenimente .. . . . . . . . . .
 12. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Din motive obiective postez lista modificata. 1. NICOLAE CONSTANTIN DUBLA 2. FOTESCU DANUT DUBLA 3. ANGHEL NICULAE DUBLA 4. TRANCA MARIUS DUBLA 5. BIVOLARU IULIAN DUBLA 6. CROITORU CONSTANTIN DUBLA 7. CHIVULESCU ALEXANDRU TWIN 8. IVANOIU ION TWIN 9. TUDOR TRAIAN TWIN 10. ENE DUMITRU DUBLA 11. ADELIN CORABIA DUBLA 12. CATALIN CORABIA DUBLA 13. DAN ANGHEL TWIN SAMBATA 14. STANCIOIU CONSTANTIN TWIN 15. PAPACICA ADRIAN DUBLA 16. IVAN CRISTIAN DUBLA 17. IORDACHE SILVIA TWIN PARTER 18. POPESCU MARIAN SINGLE 19. BRANZAN CONSTANTIN DUBLA 20. BRANZAN ANA MARIA DUBLA 21. BRANZAN ANA MARIA DUBLA 22. DUMITRESCU SILVIU SINGLE 23. DUMITRESCU VLAD DUBLA 24. BREZAN ALEXANDRU TWIN 25. BREZAN ALEX SINGLE 26. ANGHEL RADU VALENTIN TWIN 27. DIACONU ALEXANDRU DUBLA 28. PLESA VERGIL TWIN 29. VASILICA VIRGIL DUBLA 30. RIZEA BORIS DUBLA 31. OLTEANU LILIANA TWIN 32. OLTEANU LILIANA SINGLE 33. ALEXA VALERIU DUBLA 34. DANIELA PETREC SINGLE 35. MIHAI SPANU DUBLA 36. TURCANU CONSTANTIN DUBLA SAMBATA 37. ION PARASCHIV TWIN 38. SIMION ASANDEI DUBLA 39. RADU ADRIAN DUBLA 40. NINE TKL OLT DUBLA
 13. La Multi Ani!

  "La multi ani!" Costi Stancioi, cu mult noroc, sanatate si...te bem in weekend!
 14. Sa ne-amintim ........................
 15. O camera vineri si sâmbătă .................Nicu Constantin . ... si eu tot din motive obiective
 16. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Din motive obiective se retrag de pe lista: 1. Cojocariu Mirela 2.Ciudin Marian 3. Vatafu Costel
 17. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Postez spre informarea colegilor lista cu participantii la intrunirea de toamna. Aceasta lista a fost transmisa si la hotel. 1. MIHALACHE EMIL DUBLA 2. FOTESCU DANUT DUBLA 3. ANGHEL NICULAE DUBLA 4. TRANCA MARIUS DUBLA 5. BIVOLARU IULIAN DUBLA 6. CIREASA ROMEO DUBLA 7. CROITORU CONSTANTIN DUBLA 8. CHIVULESCU ALEXANDRU TWIN 9. IVANOIU ION TWIN 10. TUDOR TRAIAN TWIN 11. ENE DUMITRU DUBLA 12. ADELIN CORABIA DUBLA 13. CATALIN CORABIA DUBLA 14. DAN ANGHEL DUBLA 15. STANCIOIU CONSTANTIN TWIN 16. PAPACICA ADRIAN DUBLA 17. COJOCARIU MIRELA TWIN 18. IORDACHE SILVIA TWIN 19. POPESCU MARIAN SINGLE 20. BRANZAN CONSTANTIN DUBLA 21. BRANZAN ANA MARIA DUBLA 22. BRANZAN ANA MARIA TWIN 23. DUMITRESCU SILVIU SINGLE 24. DUMITRESCU VLAD DUBLA 25. BREZAN ALEXANDRU TWIN 26. BREZAN ALEX SINGLE 27. ANGHEL RADU VALENTIN TWIN 28. DIACONU ALEXANDRU DUBLA 29. PLESA VERGIL SINGLE 30. VASILICA VIRGIL DUBLA 31. RIZEA BORIS DUBLA 32. OLTEANU LILIANA TWIN 33. OLTEANU LILIANA SINGLE 34. ALEXA VALERIU DUBLA 35. DANIELA PETREC SINGLE 36. COSTEL VATAFU DUBLA 37. MIHAI SPANU DUBLA 38. CIUDIN MARIAN DUBLA 39. ION PARASCHIV TWIN 40. POPESCU DAN TWIN 41. SIMION ASANDEI DUBLA 42. RADU ADRIAN DUBLA 43. NINE TKL OLT DUBLA
 18. Modificarea Codului Motoveteranilor

  Salutari tuturor, Deoarece nimeni nu a propus alternative la textul de modificare a Codului si nici nu au fost comentarii / critici / discutii la varianta propusa de mine in urma cu mai mult de trei luni, astazi am efectuat actualizarea Codului Motoveteranilor. Sper ca alaturi de Statutul O.N.G.-ului sa vedem si Regulamentul de Ordine Interioara asa cum au fost discutiile la sedinta de anul acesta, astfel incat toata lumea sa fie multumita. Remarc cu tristete dezinteresul general asupra acestui subiect.
 19. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Vali te rog sa mai adaugi pe lista: 1. Spanu Mihai .... camera dubla 2 nopti 2. Ciudin Marian .... camera dubla 2 nopti
 20. La Multi Ani!

  Va multumesc tuturor.
 21. La Multi Ani!

  La multi ani !!!
 22. La Multi Ani!

  La Multi Ani
 23. La Multi Ani!

  "La multi ani!" azi pentru Nelu Honda-Biker (da, moldoveanu' bucovineanu') si Adi Papacica.
 24. La Multi Ani!

  Azi, de Sfânta Mărie, le urez tuturor ce-i poarta numele un La Multi Ani
 25. Vali, te rog sa mai adaugi: 1. Dumitrescu Vlad dubla 2. Brezan Alexandru dubla 3. Anghel Radu dubla Toti cu avans primit la mine
 26. Intrunirea de toamna a Clubului Motoveteranilor 2019

  Va rog sa notati pe lista celor care vor cazare (o camera dubla) si mi-au lasat mie avansul (200 lei, o sa-i depun in contul unui organizator, astept numar cont in PM) pe fratii Stancioi Constantin si Nicolae. Poate in cateva zile se mai hotarasc si altii, care depind de diverse... Un numar de cont si un nume ca sa transfer banii, va rog!
 27.  
×