Mergi la conţinut

Clasament Lideri

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Continut Popular

Showing most liked content since 22.09.2017 in all areas

 1. 3 points
  pedros

  Intrunirea de toamna 2017

  Deocamndata. Chiar daca la intoarcere 180 km au fost prin ploaie,,,mie mi-a placut. Multumesc Orlando.
 2. 2 points
  bogdan_harea

  N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Elevatorul a inceput sa "produca". Astazi "decat" protectii pt motor si carene.
 3. 1 point
  nicon

  IESIRE DE TOAMNA IN MUNȚI

  Pe nepregatite siinvitat de ultim moment la o iesire pe doua roti la muntie de catre echipa tanara enduro https://www.facebook.com/Club-Enduro-Curtea-de-Argeş-822845557820277/?ref=your_pages , am avut parte de o zi extraordinar de frumoasa in mijloc de octombrie la zapada , unde am transpirat "sanatos "alaturi de ceilalti trei tovarasi de drum . La intoarcere , jale mare .Luandu-ne dupa un trak dat de Vali Chefani pe unde face el traseele hard enduro in sezonul de vara am ramas blocati la nici un kilometru de Lacul Vidraru printre copacii doborati de furtuna . De intors inapoi nu aveam nici-o posibilitate datorita pantelor abrupte pe care ne lasasem , asa ca ... La intoarcere ... jale mare ca nu mai ieseam la liman
 4. 1 point
  bogdan_harea

  N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Gata si elevatorul facut din resturi si cu un cric ieftin din Lidl, dar ridica usor, fara probleme. Trei inaltimi de lucru, cea mai mare la cca 65 cm de la sol. Mult mai confortabil de lucrat la motociclete de acum.
 5. 1 point
  scuterexpert

  Reducere viteza Kymco Like 50cc 4t

  cea mai simpla solutie este urmatoarea: slabesti cablul de acceleratie de la carburator si automat nu se va tura foarte tare !
×