Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content since 06.03.2020 in all areas

 1. 3 points
  Toni

  Modificarea Codului Motoveteranilor

  Mai oameni buni, despre ce virusu' meu vorbim aici ?? Unificarea s-a votat, agreat, realizat si acceptat anul trecut.... Clubul trebuia sa modifice Codul conform celor votate - lucru care s-a facut ONGul trebuia sa preia Codul si sa il implementeze ca regulament (cu cateva modificari pentru compatibilitate) - lucru care nu s-a facut pana la aceasta data. Era datoria ONGului sa faca asta. Cu crearea ONGului eu nu am fost niciodata de acord si am si votat in sensul asta dar ma supun majoritatii si in consecinta, fiind izolat la domiciliu cu timp la dispozitie, m-am oferit (din nou ca prostul) sa fac eu o prima forma a textului regulamentului si sa ajut ONGul sa faca ceea ce a promis anul trecut astfel incat sa mergem mai departe si sa nu facem pasi inapoi. Deci vorbim sa facem ceva (unificarea) ce a fost deja facut anul trecut??? Raspuns: NU Vorbim doar despre ducerea la indeplinire a celor agreate si asumate de parti. Daca postam mesaje ca ne-am unit da' totusi parca mai bine stam separati, atunci inseamna ca am uitat tot ce s-a realizat anul trecut si ne-am intors de unde am plecat si evident ca cine posteaza mesajele astea "s-a sucit" la 180 de grade dar culmea... ce sa vezi.... ma acuza pe mine ca ma sucesc. Incep din ce in ce mai mult sa cred ca unii dintre noi nu stiu, nu pot, nu vor sa fie consecventi si nu facem altceva aici decat VORBIM DISCUTII. p.s. in armata era o vorba: nu stii - te invatam nu poti - te ajutam nu vrei - te f.tem
 2. 3 points
  NeluBrateanu

  Intalnirea anuala 2020

  Iară întrunirea bucureștenilor și oltenilor, alta locație nu a ți găsit de ex. în zona litoralului, banatului, Maramureșului tot acolo în apa clocita scuze dacă am supărate cineva.
 3. 2 points
  Dan @ Popescu

  Intalnirea anuala 2020

  Macar sa scapam pana la jumatatea lui Mai. In ritmul in care se intorc românasii acasa aducand cu ei material de lucru pt doctori ma tem ca scapam prin August.
 4. 2 points
  Eu nu vad care ar fi problema sa existe Clubul Motoveteranilor ca inainte de ONG iar ONG-ul sa fie pastrat doar ca sa poata proteja denumirea si sigla. S-ar putea adauga in Cod un paragraf care sa specifice ca ONG-ul s-a facut doar pt. protectia numelui si emblemei....si ca sa fim "legali" in fata cluburilor moto. Deocamdata in afara de membrii fondatori nu cred ca e inscris nimeni in Asociatie. In schimb in Clubul Motoveteranilor sunt inscrisi multi motoveterani si simpatizanti. Nu stiu cati motoveterani cu peste 20 de ani au mai ramas activi in Club iar daca sunt mai putin de 10 cred ca ar trebui sa discutati serios reducerea vechimii cu 5 ani macar. Ar fi aiurea sa fie un club cu 7 motoveterani si 40 de simpatizanti. Ideal ar fi sa faceti cumva sa-i intoarceti pe cei care au plecat. Va fi greu daca nu aproape imposibil pentru ca lumea nu a plecat din cauza unui singur motiv care odata inlaturat sa deschida iar portile Clubului. Unii oameni au plecat fie pentru ca le-a placut ideea initial iar apoi s-au sucit, altii poate nu s-au simtit suficient de bagati in seama, altii poate s-au certat intre ei si unii au renuntat dand nastere unor tabere care mai apoi s-au coagulat in alta formula, altii poate au obosit si nu ii mai atrage mersul pe motor iar altii poate au fost deranjati de ONG. Altii au plecat la Dumnezeu. Eu am plecat pentru ca nu vreau sa fiu inregimentat,vreau sa fiu liber in adevaratul sens al expresiei "spirit liber". Nu imi place sa port bulina pe spate pt. ca o vad ca pe o matricola din vremea lui Ceasca prin care puteai sa fi identificat de militie daca te gasea pe strada. Cert e ca cei plecati nu se vor mai intoarce, cei din cer sigur nu, sper . Poate doar cei suparati pe ONG daca cadeti la pace. De aceea primul paragraf din postarea mea poate fi viabil. Ceea ce e vizibil cu ochiul liber e ca doar pe cativa simpatizanti si poate doi motoveterani ii mai intereseaza soarta clubului asta. Se vede cati dezbatem aici o problema de Cod si ce statut au persoanele respective. Iar timpul trece, imbatranim, incepem sa avem alte prioritati decat apartenenta la un Club sau mersul pe motocicleta. Asa ca in anii care vin membrii se vor imputina. Daca ne dam in cap unii la altii , astia care am mai ramas , atunci se va alege praful de tot.
 5. 2 points
  ytu60

  Intalnirea anuala 2020

  Simi, cine intelege...intelege, cine nu... nu ne mai batem capul. Si ca explicatie pe toate intelesurile, revin cu precizari: 1. Cine este interesat de prietenii motociclisti, clubul din vechime sau noua forma de organizare (ONG), are dreptul la o parere personala sau la propuneri constructive. 2. Cine nu agreaza locatia aleasa, sa vina cu alta propunere concreta. indiferent de pozitia fata de "paralela 45" si sa se ocupe de organizare personal sau in grupul de motociclisti din zona. Mai clar de atat cred ca nu se poate "Vin la intrunire dar nu la sedinta", "nu-mi place locatia" dar nu ma implic nici macar in zonz mea, "dincolo este mai ieftin", "am gasit doar pentru mine" etc. etc. Asta numesc eu "batul prin gard". Daca propuneti o alta locatie frumoasa, trebuie sa fie pentru tot grupul aproximativ 50 de camere si vrem sa vedem implicarea. Daca nu...mai bine ne abtinem. Cu stima si respect, va urez un sezon lung si frumos tuturor motocilistilor vechi sau noi
 6. 2 points
  Toni

  Modificarea Codului Motoveteranilor

  La sedinta de la intrunire nu vom avea timp suficient pentru o analiza si o dezbatere serioasa pe marginea textului. Este evident faptul ca textul Codulului Motoveteranilor nu poate deveni regulament in integralitatea lui pentru ONG. Incepand de azi sunt in concediu dar sunt inca in Danemarca. Marti am avion catre Romania dar datorita situatiei actuale, sunt sanse foarte mari fie sa se anuleze zborul, fie sa fiu bagat in carantina la sosirea in tara, fie sa fiu bagat in autoizolare la domiciliu. Oricum ar fi, voi avea timp sa scriu o prima forma a textului regulamentului, bineinteles pe baza textului din Cod, eliminand sau adaptand paragrafele care nu sunt compatibile cu statutul ONG-ului. Voi face asta in cateva zile de acum incolo dupa care voi posta textul intr-o discutie privata la care vor participa membrii cu drept de vot. Discutia respectiva va avea rol de analiza, dezbatere, modificare etc pentru imbunatatirea textului initial astfel incat la sedinta de la intrunire sa avem deja un text de regulament in forma finala. Daca sunteti de acord cu aceassta propunere, ma pot apuca chiar azi de treaba, daca nu atunci imi vad de ale mele. Astept opinii.
 7. 1 point
  Toni

  Modificarea Codului Motoveteranilor

  Foarte bune intrebarile, foarte bune...si nu o spun la caterinca. Dar mai e o intrebare care ar putea oarecum sa raspunda la intrebarile de mai sus : Cand (in ce moment al istoriei grupului) si cum au inceput sa se intample toate astea?
 8. 1 point
  Toni

  Modificarea Codului Motoveteranilor

  Simi, eu chiar nu vreau sa intram intr-o discutie ne-amicala. Mesajele mele sunt bineintentionate chiar daca poate par intepatoare. Te asigur de stima si respectul meu. Tu ai postat un text care sa modifice Codul, ori noi nu asta trebuie sa facem si nici nu putem. Codul nu poate fi modificat decat cu votul a doua treimi din membri. Noi trebuie sa facem un regulament pentru ONG pe baza Codului. Regulamentul respectiv nu va inlocui Codul ci va fi un document diferit. Chiar si asa, cu toata neintelegerea asta, tu spui ca am ignorat ce ai propus tu in conditiile in care eu nici nu m-am apucat sa scriu vreun rand pentru viitorul regulament. Cum am ignorat daca nu am scris nimic deocamdata??
 9. 1 point
  Ti-am oferit (ca sa te ajut sa ajuti ong-ul) chiar o varianta de text modificat, pe care ai ignorat-o. Nu stiu cine e inconsecvent, dar si eu incep sa cred ca doar "vorbim discutii" si ma voi autoizola de acest topic.Subiectul nu ma mai intereseaza si consider ca energiile merita indreptate in cu totul alte directii.
 10. 1 point
  Toni

  Modificarea Codului Motoveteranilor

  Ha ha ha.... buna asta.... Eu ma sucesc? Sau domnul Presedinte? Dupa ce anul trecut s-au facut concesii si de o parte si de alta (una din parti respectand intelegerea, cealalata parte deocamdata nu) si s-au votat si agreat toate intelegerile, ce postare avem noi putin mai sus?? : Anul trecut s-a stabilit foarte, foarte, foarte clar unificarea... dar postarea respectiva, in traducere spune asa: sa fim uniti dar separati. Si Simi te rog sa observi ca postarea respectiva nu imi apartine mie, deci nu eu m-am sucit. Poate ca daca erai prezent anul trecut, ai fi inteles mai bine.
 11. 1 point
  bluerider53

  Intalnirea anuala 2020

  In atentia organizatorului Intalnirii anuale ! Se contureaza niste propuneri, de care ar trebui sa se tina cont (chiar daca vin sub forma "batului prin gard" decorat cu inimioare) : 1) Urmatoarele intalniri sa fie organizate in locatii aflate mai "sus" de paralela 45- daca se poate, mult mai sus ! ; 2) Sa se renunte complet la sedinte ( sterile si ramasite ale epocii de trista amintire ). Eventuale comunicari de idei, sa se faca de la om la om sau de la masa la masa, ca la orice adunare civilizata de motociclisti. Asta cu "sedinta" se pare ca deranjeaza mai mult decat situarea pe "paralela45". Eu personal sunt de acord.Parerea mea.
 12. 1 point
  dantudor100

  Intalnirea anuala 2020

  Postarea mea e un pic pe langa tema, dar o si atinge. -Urmareste cati suntem "mai sus de paralela 45". Putini, prezenti aici si la intruniri ...si mai putini. Totdeauna am considerat ca "Bucurestiul" fiind mai numeros si mai activ... ii trag si pe ceilalti dupa ei. -Nu consider ca am pus contre, doar am expus punctul meu de vedere, nu consider ca bag batul in gard atata timp cat spun direct ce gandesc. Acum 2 ani nu am vrut sa particip la sedinta- am considerat ca e o discutie sterila. Anul trecut am participat dar perceptia mea a fost tot aia. -Directia in care percep eu ca merge clubul e tot mai departe de felul meu de a fi. De aceea am spus ca vreau sa raman simpatizant. -scaparile mele sub paralela 45 sunt putine...nu ma atrage, exceptie GJ,DJ,MH ( snut corcitura, jumate oltean) ramane doar bucuria de a povesti cu prietenii pe care ii pot intalni la intrunirea asta. Nu am pretentia ca va cunosc pe toti, cu unii dintre voi nu am reusit altceva decat unui salut si o strangere de mana....pe altii ii pot intalni doar cu alte ocazii, au ales drumul lor. -dupa al 2-lea Calimanesti, pe forum am tot spus; iar Calimanesti!....a ramas doar o vorba. Si nu cred ca am puterea si timpul sa trag dupa mine "tavalugul' pornit de la Bucuresti, nu vreau eu , nu vrea nici Bucurestiul. Ar fi inca multe .... dar deraiem de la subiect -"Te salut si sper s-a ne revedem curand".... sper si eu. dar....doar scurt, doar cu moto, fara sedinta.
 13. 1 point
  Toni

  Modificarea Codului Motoveteranilor

  Ne intoarcem de unde am plecat. Ideea asta a fost vehiculata/discutata si anul trecut si nu stiu de ce nu a fost acceptata atunci. E o varianta foarte buna dar asta presupune sa ne intoarcem la situatia de dinainte de sedinta din 2019. Adica ONGul nu mai are nevoie de niciun regulament iar Codul Clubului Motoveteranilor revine la forma de dinainte. ONGul va avea doar rolul de protectie a denumirii iar clubul va continua ca si pana inainte de 2019. Mie mi se pare ok cu toate ca ar putea exista unele intrebari.
 14. 1 point
  Eu sunt de acord cu tot ce se va stabili de către cei cu drept de vot.In calitatea mea de simpatizant eu nu voi vota.Sunt de aceeași părere cu Dan Tudor privind modalitatea nefirească a declarării motoveteranilor fără vechimea necesară. Cred ca cea mai potrivita solutie pentru revenirea la organizarea inițială este sa fie două entități.ONG sa fie doar cu rol de protectie a numelui și mărcii,fără nicio implicare în activitatea clubului.Parerea mea.
 15. 1 point
  dantudor100

  Intalnirea anuala 2020

  Sa ma bag si eu in seama. Anul trecut mi-am exprimat parerea, adica : -de locatie sunt satul (si nu am fost prezent la toate adunarile de la Calimanesti!), am ajuns si de pe valea Oltului , si de pe valea Sebesului...vreau si alta destinatie, care ori o fac pe motor , ori deloc....e intrunire moto! -nu agreez ideea de ONG, l-am lasat pe Vali sa-mi expuna toate fetele si unghiurile, ce-i drept la bere, dar capul meu a putut face doar semne pe orizontala -nu am fost de acord cu felul in care este "uns" un motociclist ca motoveteran, mult diferit fata de ideea de la care s-a pornit. ....asa ca pentru 2020: - treceti-ma ca simpatizant, fara drept de vot -daca voi ajunge in zona va fi fara rezervare, ma voi orienta la fata locului, doar in trecere pentru "o poveste" cu cei care am reusit sa ma imprietenesc si nu numai. -...postarea a fost ca raspuns la neimplicarea unor membri in discutiile clubului.
 16. 1 point
  ytu60

  Intalnirea anuala 2020

  Intervin si eu cu cateva lamuriri: Locatia a fost stabilita prin vot, daca iti amintesti, si/sau daca ai fost prezent Nu poti schimba regulile in timpul jocului Anul trecut am decis prin vot schimbarea locatiei si asa vom proceda. Problema principala este gasirea unei locatii cu spatiu suficient de cazare si chiar de campare in corturi (sunt si motociclisti care isi doresc acest lucru). Este destul de greu, de cand cu bonurile de vacanta, locatiile au crescut destul de mult doar preturile si nu confortul. Gradul de ocupare este spre 90% si nu sunt interesati de mai mult, isi primesc banii cu putina intarziere da sigur. Iar noi avem nevoie de apoximativ 50 de camere Acum problema cea mai mare este cu "butoanele", se comenteaza mult, iar gradul de implicare este foarte mult prea mic. Asta inseamna timp si nervi, ori nu toata lumea isi doreste implicarea. Am spus-o de mai multe ori (dar...degeaba). Mi-ar place ca cei carora nu le convine locatia gasita/propusa, sa faca si ei "sapaturi" si sa vina cu propuneri clare de locatii. Asta d.p.m.d.v. inseamna implicare. Acum...nu vreau sa fiu rau, dar daca-ti amintesti intrunirea de la Campulung Moldovenesc, de organizare s-a ocupat Mirela Cojocariu. Stiti voi din zona cate , telefoane, e-mail-uri, drumuri a facut ea de la Galati ? Care a fost implicarea si prezenta localnicilor? Asa ca...daca acum este prea tarziu pentru schimbari, ce ziceti daca pentru anul viitor venti voi cu niste ofetre de ne refuzat? Asteptam propuneri de la Arad, Sebes-Alba, din Moldova, sau din alte locuri frumoase din tara unde avem prieteni motoveterani Sincer eu si ca mine multi altii, doresc reantregirea clubului. Imi este dor de multi ochi care au lipsit de la intruniri. Hai s-a lasam ranchiunele mai bine facem ceva constructiv Va salut cu respect pe toti motociclistii vechi si noi
 17. 1 point
  Valeriu Alexa

  Intalnirea anuala 2020

  Buna idee.Pentru întrunirea din toamna voi cauta o locație în Sebes.
 18. 1 point
  NeluBrateanu

  Intalnirea anuala 2020

  Nu pot sa cred asa ceva, de ce am impresia ca dumneata învârti roata pe la Călimănești, dar din câte știu nu mai ești membru motoveteran, și câtva ani la rand a ți venit cu propunerea ca la Călimănești sa se tina întrunirea și majoritatea s au supus și dumneata nici nu ai participat, haideți ca deja o lungim, mai bine bem o bere între V. Dornei și Arad. Respect pentru toți motoveterani.
 19. 1 point
  NeluBrateanu

  Intalnirea anuala 2020

  Frumos scris, na te ai scos e mai aproape de voi, scuze eu știam ca la o întrunire s a votat ca în fiecare an sa se facă în alta locație mai bine zis în alta zona tari dar na motoare domniilor voastre nu merg mai mult de 250 km am înțeles, eu cred ca cineva se lacomeste la o cazare și un mic gratis, sper sa greșesc. Întrunire faina!
 20. 1 point
  Momentan le poti admira stilul de condus , caci legal nu stiu daca exista vreo cale. O chestie ar fi infiintarea unei grupe de Motoveteran in devenire - prospect - follower - ceva de genul , cu o sigla mai mica in dimensiuni si cu specificatia asociata statutului de dimensiuni mari . Ce ziceti de asta? Si respectarea codului sa fie OBLIGATORIE !
×