Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content since 21.06.2018 in all areas

 1. 5 points
  Dan P.

  Intrunirea anuala 2018

  Lipsa de comunicare o sa ingroape clubul asta indiferent daca are sau nu personalitate juridica. Spre exemplu,intalnirea de la Ticleni e postata pe forumul de pe pagina clubului.Nici un cuvintel pe aici.Iar acolo nimeni nu a comentat,nu a fost facuta o lista de participanti.Se vede ca mijlocul asta de comunicare in scris e perimat.Se prefera tot mai mult telefonul. La Calimanesti au fost ocupate 52 de camere.Daca nu s-ar fi postat intalnirea pe acest forum si s-ar fi discutat prin telefon, ar mai fi fost atatia? Cate telefoane ar fi trebuit sa dea Vali ,Orlando si Simi ca sa invite lumea si apoi sa afle cati confirma invitatiile? E in regula sa faci invitatii la telefon doar daca vrei sa mergi undeva cu anumiti membrii ai clubului care au calitatea de prieteni sau apropiati iar locul respectiv nu ofera cazare decat pentru un numar restrans de persoane.Astfel de intalnire as numi-o "prieteneasca". Dar cand organizezi Intalnirea Clubului Motoveteranilor si vrei o participare cat mai numeroasa logic ar fi sa fie cat mai vizibila. Apoi ,rezultatul sedintei,concluzile acesteia ar fi trebuit postate.Chiar si doar pe pagina Clubului dar cele de anul asta nu se regasesc nicaieri. Am senzatia ca ne indepartam incet incet unii de altii si e dureros.Avem multe amintiri impreuna si ar fi pacat sa se piarda.Nu mai suntem toti cei care am fost inainte.Unii s-au simtit nedoriti si au plecat,unii au plecat in alta lume mai buna,altii au avut divergente cu alti membrii si au preferat sa plece etc. Dar cel mai importat e ca inca existam ca si Club,hai sa nu-l lasam sa moara.Linistea de pe forum il omoara,hai sa fim mai activi nu doar in Martie -Aprilie -Mai ...sau in toamna.Cei care v-ati asumat infiintarea Asociatiei trebuie sa fiti mai activi pe forum.Lumea asta asteapta de la voi,sa dati impresia ca de acum Clubul traieste se misca si evolueaza.
 2. 3 points
  Si eu sunt de aceeasi parere. Nu poate sa aiba cineva calitatea de Motoveteran fara minim 20 de ani vechimea permisului categoria A. Persoana care intruneste aceasta conditie trebuie sa fie propusa in adunarea generala de catre un membru si in urma votului sa se stabileasca daca e sau nu primita. Tin sa reamintesc aceasta procedura pentru ca sunt persoane care poarta ilegal vesta cu insemnele clubului desi nu sunt membri.Cei care fac asta nu fac altceva decat sa duca in derizoriu insemnatatea calitatii de motoveteran.Nu poti sa fii motoveteran daca nu ai permis categoria A de cel putin 20 de ani. Asta se intampla pentru ca oricine poate copia emblema si sa se duca cu ea la brodat sau pentru ca cineva confectioneaza embleme si le vinde oricui doar din dorinta de a castiga un ban. Cred ca ar trebui gandit un sistem cu legitimatii inseriate (trecute in catastif) semnate si stampilate de cel putin doua persoane din comitetul executiv.Astfel contracaram impostura. Ar trebui confectionata o stampila cu o amprenta greu de falsificat.
 3. 2 points
  Deschid acest topic pentru informarea membrilor motoveterani ,pentru cei care mai sunt in grup,activi sau mai putin activi,pentru cei care au parasit grupul din diverse motive dar care au ramas cu sufletul aproape de grupul animat de ideea Veteranii Adunarea in 2009. Asa cum ati aflat am dat o forma juridica acestui grup.La sedinta de la Calimanesti 2018 ,membri prezenti, au aprobat acesta forma de organizare si au ales un Comitet Executiv (Silvia Iordache,Octav Lica ,Valeriu Alexa)pentru un an de zile ,pana la urmatoarea sedinta. Este adevarat ca aceasta actiune a fost lipsita de transparenta ,nu a fost dezbatuta pe forum dar am avut sustinerea verbala a multor membri din Bucuresti .Va asigur ca intentiile noastre sunt oneste si nu urmarim decat binele acestui grup. Principiile de functionare a clubului raman aceleasi ca in 2009.Fara reguli,fara sefi,fara cotizatii,fara impuneri de a purta patch-uri sau participare obligatorie la intruniri.Membri fondatori si Comitetul Executiv sunt simpli membri cu obligatia de a desfasura activitati in scopul bunei functionari a Clubului. Atasez copii dupa actele de infiintare . DOCUMENTE.rar STATUT.rar
 4. 2 points
  Daca esti simpatizant HA , SR ,SW sau OB etc. ti se da dreptul sa le porti insemnele? E adevarat ca nu scrie in Cod nimic despre cine are sau nu dreptul de a purta insemne.Scrie doar ca cei care au fost exclusi din randul membrilor nu mai au voie sa le poarte. Logica ma poarta spre ideea ca daca nu esti membru nu poti purta insemne. Cel mai bine ar fi sa impartim sigla in doua.Partea de sus cu numele Clubul Motoveteranilor si partea de jos cu mosul si cu Romania.Simpatizantii sa poata purta doar textul "Clubul Motoveteranilor" In continuare nu stim care mai sunt membrii Clubului. Nu mai exista lista membrilor actualizata.Deci oricine acum poate sa sustina ca e membru si sa intreprinda actiuni in numele nostru fara sa-i poata fi verificata aceasta calitate.
 5. 2 points
  Nu cred ca adeziunea este problema clubului.Eu am propus sa nu se faca cereri de adeziune.La Calimanesti 2018 s-a votat acceptul functionarii clubului sub forma juridica pentru un an.S-a ales un Comitet Executiv(Silvia Iordache,Octav Lica ,Valeriu Alexa) Nu noi am pierdut membri,Clubul a pierdut membri.Asta s-a intamplat inainte de a se infiinta aceasta forma juridica contestata acum de cei care nu mai sunt membri activi.Daca organizeaza cineva intrunirea din septembrie sper sa participi si sa ne sfatuiesti cum ar trebui sa procedam pentru continuarea ideii VETERANI,ADUNAREA.Invitatia este valabila pentru toti cei care au parasit aceasta grupare,care au ramas apropiati de cei care inca mai incearca sa mentina in functiune aceasta grupare,cu ,sau fara, STATUT JURIDIC.
 6. 2 points
  Dan P.

  Propunere modificare sigla

  Buna asta cu initiativa
 7. 1 point
  Continuare dupa pauza de publicitate: Vazand ca s-au eliberat randurile din fata ,de langa foc, unde poti simti emotiile liderului de care trebuie sa asculte toata suflarea dupa pajiste, cei din corturile albastre se mutara langa foc.Ce bucurie ,ce fericire!!!Focul deveni si mai intens, era alimentat din lemne aduse de cei care mai veneau pe pajiste cu corturi albastre ,verzi si albe.In aceeasi perioada in sat incepura sa apara case noi ,unele construite cu MC,altele cu RC.Aparu si Harap Alb care facu cea mai mare casa din sat.Ce credeti ca gandira unii dupa pajiste?Se mutara in sat ,la casa cu incalzire centrala ,canalizare ,saltele Dormeo.Uitara de focul aprins de ei. Dupa un timp,incepura locatarii corturilor albastre sa se certe intre ei .Din diverse motive.Din pacate focul incepea sa se stinga .Nu mai punea nimeni lemne pe foc ,doar vreascuri. Atunci s-au gandit cei din corturile albe ,corturi care se ingalbenisera in cei sase -sapte ani de cand erau pe pajiste, sa faca pe banii lor un gard si sa puna si numar la poarta.Ce dezastru ,ce impostura,ce hotie!!!Focul aprins de noi pe pajistea noastra!!!Fara regulile impuse de noi.Sa darame gardul sa sterga numarul,sa fim din nou ce am fost.!!! Le spuneau cei ce facura gardul:Poata e deschisa, focul inca mai arde,nu trebuie sa se schimbe nimic in pajiste.Doar ca pajistea este acum a noastra,cu aprobarea primarului. Pe poarta deschisa ,cuprinsi de amintiri si de dorul vremurilor trecute,atrasi de focul care inca arde,revin si cei care au plecat in sat.Cauta urmele corturilor lor rosii/albastre si cand ajung langa foc ii cuprind emotiile generate de prostata si se usureaza cu picaturi pentru ca le place cum sfaraie jarul si nu vor sa creada ca lemnul pus de ei atunci este cenusa de mult... Am incalecat pe Honda...
 8. 1 point
  nicon

  Intrunirea moto M.A.N. - Lepsa 2018

  O locatie exceptional de bine aleasa cu spatiu cat cuprinde pana la poalele padurii . Multi motociclisti . Cristi Gospodar , mi-a confirmat prezenta a 1400 de persoane . Motoraliul de la Lepsa pana la Panciu a fost monitorizat de o masina de politie in fata si SMURD la urma . La Panciu am fost cu ei la un asezamant instituționalizat pentru copii unde sau dat cadouri de tot felul incepand cu haine, incaltaminte si terminand cu aparatura electronica si electrocasnica . Concursurile cu premii au cuantificat 4500 euro . Printre altii , doi concurenti cunoscuti voua care ati mai participat la intrunire au câștigat premiile importante : Denis de la oltenii lui Ivan , Emil , Nicolae si ceilaltii , la mersul incet ; Aurel Stancu cu ambițioasa lui partenera de concurs din Topoloveni , proba cu prinderea carnatului . ............................................................. ...vorba multa , saracia omului , https://photos.app.goo.gl/jM3LSiRKp3qwDs7p6
 9. 1 point
  La intrunirea M.A.N. de la Lepsa am socializat excelent atat cu " membri Clubul Motoveteranilor " cat si cu " membri Asociatia Clubul Motoveteranilor " . Sincer sa fiu nu am putut sa-mi dau seama care sunt aia si care sunt ăilalții ( ca sa vorbesc in limbajul lui Ivan Pedala) . Am avut discutii la ceas de noapte cu Valeriu Alexa , Ivan si altii (de care nu-mi mai amintesc acum ca nici nu au rezistat pana tarziu la doua si jumatate in noapte) . Am constatat ca suntem cu totii oameni de omenie , buni motocilisti care au rezistat timpului si avem de facut inca multe lucruri frumoase . Enduristul , de altfel un baiat de pus pe rana , pune cateva intrebari foarte pertinente . Chestia aia cu o noua sigla cred ca a căzut . De fapt era o simpla propunere . Din discuțiile avute nu am constatat la nimeni dorința unei schimbări. ...la fel si cu intrebarea " Cum poate cineva sa devina acum membru in Clubul Motoveteranilor?" Am concluzionat ca este de foarte mare importanta comunicarea si o transparenta mai buna a activitatii asociatiei . P.S. Ganduri ale unui simplu observator care nu este membru al clubului .
 10. 1 point
  Intrebare: Cum poate cineva sa devina acum membru in Clubul Motoveteranilor? Dupa statutul vechi facut de Toni : Un nou membru e propus in adunarea generala de un membru existent si votat de ceilalti membri. Dupa statutul asociatiei: sa depuna cerere de aderare. Deci?
 11. 1 point
  Nu cred ca trebuie sa gandim despre doua cluburi cel nou /cel vechi.Nu doreste nimeni divizarea clubului.Cine vrea face cerere de aderare cine nu.nu face.Calitatea de membru nu poate fi conditionata de aceasta formalitate.Referitor la sigla :conform Codului Motovetaranilor sigla apartine Clubului.
 12. 1 point
  Rulmenti noi SKF 6205 C3 si 6303 C3, sunt singurii rulmenti din cutia de viteze: Bucsa de mai jos are rol de distantier intre pinionul de lant si rulment dar si de etansare cu ajutorului filetului de pe bucsa care trimite uleiul inapoi in cutie. Desi am incredere in acest sistem (se folosea si la motoare) am lasat si o camasa de cauciuc rulmentului: Inelele din pasla folosite la etansarea axului de schimbator de viteze: Si am inchis cutia de viteze, Loctite pe filet. Suruburile sunt originale, sunt dintr-un otel inchis la culoare si au o calitate foarte buna chiar si pentru zilele noastre. La motocicleta asta chiar m-a impresionat calitatea pieselor, a materialelor si a executiei. Garnitura a fost unsa cu solutie Curil (Elring) pe ambele parti: Si iata cutia inchisa, in partea de jos a cutie se vede clichetul de actionare al treptelor si lamela de cupru pt contactul de neutral: Singura problema la asamblarea cutiei de viteze este data de "punerea la punct" a sistemului de actionare al selectorului de viteze care se monteaza intr-o singura pozitie care e cea corecta. Inainte de montaj a trebuit sa determin pozitia corecta a schimbatorului si sa-i fac un semn cu markerul. Acum urmeaza sa montez tranmisia primara dar mai intai trebuie sa aleg cele mai bune piese. Din fericire am de unde sa aleg...
 13. 1 point
  bluerider53

  Propunere modificare sigla

  Bune intrebari ! din pacate raspunsurile nu sunt la mine... Poate pentru ca esti singurul (alaturi de Dan si Toni) care are ceva de spus pe subiectul "rebranduirii" clubului. Surprinzator este ca multi privesc (cu popcorn si bere ) dar tac malc desi erau destul de vocali (si pro si contra) la Bran si la Calimanesti. Cei multi care te-au sunat, de ce nu intra aici sa prezinte ce gandesc ? poate ar ajuta chiar si acum, altfel putem banui ca esti singurul in dezacord cu majoritatea. Ar fi trebuit sa-mi vad de treaba si sa nu ma bag in toata nebunia asta, dar topicul este initiat de mine pe un subiect artistic ! Foarte bine zis, si eu subscriu. Sa aveti drumuri bune si sa ne reintalnim sanatosi si bine dispusi la orice adunare de motoare. Hai cu M.A.N.-ul !
 14. 1 point
  Dan P.

  Propunere modificare sigla

  Mi-am luat floricele si as fi luat si o bere da' sunt la munca si n-am voie.Dar continuati, nu va opriti ,devine interesant. Probabil acum urmeaza partea cea mai frumoasa: Amenintari cu bataia Ma uit la voi, oameni bartani si fara minte cum terfeliti imaginea Clubului,indiferent de forma juridica a acestuia.Cum sa mai vina cineva la intalniri daca e creata starea asta de tensiune? Vorbiti frate in privat sau la telefon daca aveti ceva de impartit.Creati impresia ce e vorba de doua tabere care se cearta cand de fapt se cearta doi oameni care au viziuni diferite. Mana asta de oameni din Bucuresti a initiat si fost baza constituirii clubului.Fara ei nu ar fi facut nimeni nimic.Daca maine bucurestenii se dau la o parte si isi fac propriul club se alege praful de Clubul Motohodorogilor. Cei care aveau tot interesul sa nu se aprobe Asociatia trebuia sa vina sa voteze la Calimanesti.Cu tot respectul pentru prietenia noastra ti-am zis telefonic Ivane ca asta se va vota la sedinta,s-a scris si pe forum si nu ai venit. Stii cum e acum ? Ca atunci cand toti injura PSD-ul dar la vot e prea mare deranjul sa se duca careva. Ma atrage din ce in ce mai putin sa fac parte din acest Club indiferent de forma lui juridica. Daca ma duc la o intalnire, pentru mine conteaza sa ma intalnesc cu oameni pe care-i cunosc de 10 ani si de care m-am atasat. Sa beau cu ei, sa dansez cu ei sa radem impreuna. Chiar ma doare-n coor de forma juridica. Atata timp cat cineva se ocupa si organizeaza aceste intalniri,strange bani, face liste ,drumuri,plateste avans in locul meu si al altora nu face decat sa ma bucure. Asa ca indiferent cine sau ce entitate organizeaza intalnirile mele cu prietenii ,pentru mine e o bucurie.Daca ajung la intalniri si in loc de bucurie si distractie e scandal atunci ce ma mai motiveaza? Nimic.
 15. 1 point
  Dan P.

  Propunere modificare sigla

  Din punctul meu de vedere modificarea siglei nu are legatura cu asociatia si asta pentru ca de ani de zile ma tot chinui sa va fac sa intelegeti ca sigla actuala e naspa, e de rasul curcilor.O sigla cu care mi-ar fi jena sa ma etalez la evenimente moto cand altii au pe spate diverse sigle facute cu bun gust.Sper sa o schimbam intr-o zi ca sa o pot purta si eu. De acord cu Ivan in ceea ce priveste asociatia.S-a facut pe furis. Nici eu care sunt foarte activ pe forum nu am stiut pana anul trecut la Bran.Dar ,la Calimanesti li s-a dat sansa fondatorilor sa dovedeasca timp de un an ca exista avantaje in infiintarea ei. Si votul nu a mai fost pe furis. Asa ca ne place sau nu trebuie sa respectam ce s-a votat , pana la sedinta de anul viitor.Apoi tragem linie.
 16. 1 point
  bluerider53

  Propunere modificare sigla

  Relaxati-va, este doar o propunere rezultata dintr-un exercitiu de grafica ! Pentru restu', exista alte topicuri...
 17. 1 point
  Mirel_a

  Propunere modificare sigla

  Mie imi cam place, cu mici schimbari: tricolorul ar putea fi mutat sub cuvantul ROMANIA, sau, mai bine, ROMANIA scris in cele 3 culori ale steagului; asa se mai elibereaza centrul siglei si se vede mai bine motociclistul cu sau fara aripi, cum vreti voi. Nu ar fi rau sa mai vedem si alte variante pentru simbolul motociclistului din centru ... Iar, in ceea ce priveste sigla veche, cei care au apucat sa isi comande patch-uri pot in continuare sa le poarte, urmand sa le inlocuiasca in timp, cand se vor mai deteriora, cu modelul nou. Schimbarea siglei poate fi asociata cu "intrarea in legalitate" a Asociatiei Clubul Motoveteranilor, iar mentinerea celor 2 modele o perioada de timp ar demonstra continuitatea intre forma "veche" de organizare a Clubului si cea actuala. Oricum, felicitari Simi pentru initiativa! Deci, bagati propuneri de modificari sau imbunatatiri ale variantei propuse, astfel incat sa avem ce vota ...
 18. 1 point
  Dan P.

  Propunere modificare sigla

  Asta e si parerea mea Toni legat de aripi iar motociclistul daca nu se vede ca e in varsta nu are farmec. Ar trebui sa-i vedem barba alba dintr-o casca open face.In plus ma deranjaza vizual si fontul ,ar trebui sa fie unul old style nu arial.Tricolorul calcat in picioare e jenant . Dar cum am mai spus,ne agitam degeaba. Pasii logici ar fi sa faca fiecare (care se pricepe) cate o sigla, apoi impreuna cu sigla veche sa se supuna toate la vot. Daca iese tot aia veche castigatoare atunci o sa stim cum stau lucrurile. Daca iese alta...Doamne ajuta!
 19. 1 point
  Toni

  Propunere modificare sigla

  Imaginea motocicletei cu motociclistul înaripat parcă e din alt film. Nu se potriveste deloc. Restul pare ok. Schimba motocicleta cu tot cu motociclist și nici într-un caz cu aripi. Cel puțin nu cu astea.
 20. 1 point
  Dan P.

  Propunere modificare sigla

  Nu o sa-ti raspunda nimeni la postare. Cel putin nu un raspuns pozitiv. M-am lovit si eu si Toni de refuzul schimbarii siglei de nenumarate ori. Oamenii au dat niste bani pe uratenia aia si gandul ca ar mai trebui sa scoata bani pentru alta ii ingrozeste. Nici pretul nu e mic daca 10 cm e 18 lei.Ar insemna vreo 150 de lei 30 x30 cm (de pus pe spate). Multi o sa zica ca si-au gaurit vestele ca sa puna bulina aia si o alta forma de sigla ar lasa vizibile acele gauri.Altii o sa zica ca sigla facuta de tine nu e chiar reusita.E si parerea mea dar se poate lucra la aspect. Cred ca ar trebui sa faci un sistem de vot ca sa vedem cati ar fi dispusi sa dea 150 de lei pe una noua.Ca daca nimeni nu vrea ne agitam degeaba.
 21. 1 point
  Componentele cutiei de viteze spalate si gata de montat: Toate piesele sunt incriptionate Hurth si cu codul de piesa:
 22. 1 point
  Ionel Voicu

  Tapiterie sei moto

  Tapiterie sei moto cu materiale speciale www.extaauto.ro
 23. 1 point
  Toni

  Intrunirea anuala 2018

  Mulțumesc Nicon pentru aprecieri dar ma limitez doar la statutul de moderator al forumului. Clubul are acum personalitate juridică, membri fondatori, președinte, consiliu director... deci are cine să se ocupe de reorganizare si de informari.... sau cel putin asa ar trebui.
 24. 1 point
  Urmeaza montarea cutiei de viteze, asa ca am confectionat garnitura pentru capacul cutiei de viteze. Cutia de viteze este in foarte buna, am gasit-o cu ulei in ea si completa fara nimic rupt sau uzat, are pana si placa de contact pantru indicatorul de neutral (voi reveni cu imagini).
 25. 1 point
  Am curatat a doua oara carterul motorului si am inceput probele de montaj. A doua oara le-am spalat pentru a inlatura resturile de murdarie care erau depuse in timp si care nu s-au indepartat chiar usor avand in vedere ca nu pot sabla carterul pt a-i pastra patina si nici nu pot actiona mecanic asupra lui pt a nu-l zgaria. Probele de montaj, aveam niste emotii in sensul ca poate ceva nu se va alinia corect si totodata trebuia sa determin grosimea aproximativa a garniturilor de etansare in functie de aceste probe de montaj (rulmenti si simeringuri SKF). Totul se invarte usor, nu da sa blocheze in nici un punct iar asta inseamna ca pot incepe montajul dupa ce voi confectiona garniturile motorului.
 26. 1 point
  Am dus ambielajul la reparat la Adrian Ursuleac pentru constatare si reparatie. Dansul mi-a spus ca bataia de 5 sutimi nu ar fi fost foarte mare sustinand ca in acei ani era comuna o astfel de bataie dar mi-a confirmat ca bielele nu erau in regula. Am uitat sa mentionez ca la rotire bielele aveau puncte unde "tineau". La demontare am aflat si motivul, desi fusese reparat a fost reparat prost. Au fost gasite role de trei dimensiuni ceea ce facea ca biela sa nu se invarta uniform: O bucsa de bolt de piston a fost prost facuta, presata prost si fara taietura specifica bucsilor de bolt de la motoarele in doi timpi. Asa arata bucsa cu pricina: Dupa inspectarea cotelor care s-au dovedit a fi in perfecta stare a inceput preparea pentru montaj care a constat in alezarea camasilor de rulment a bielelor pt a se potrivi cu rolele noi si inlocuirea unei bucsi de bolt si alezarea ambelor bucsi de bolt pt a se potrivi cu bolturile noi deoarece sunt cu cateva zecimi mai groase: Si astfel a rezultat un ambielaj in stare foarte buna cu bataie aproape zero pe partea dreapta si aproape doua sutimi pe partea stanga:
 27. 1 point
  Costin Beekman

  Drumuri moto Romania

  Daca vreti sa va plimbati prin Romania si aveti nevoie de idei sau informatii, aici gasiti tot ce va trebuie: harti cu puncte de interes si benzinarii, video clipuri, poze, descriere traseului, prognoza meteo si altele: https://www.unuplusdouaroti.com/
 28. 1 point
  nicon

  In mijlocul naturii , pe doua roti .

  Un sfarsit de saptamana extraordinar de placut in mijlocul naturii la Satul de vacanta Bradulet . Seniorii :Constantin Turcanu , Gigi Constantin , Nicon , iar de la "tineret -sperante " Raducu , Codrut si Gabi . Timp frumos , soare , ciripit de pasarele , antren si voie buna . Seara , in lumina videoproiectorului , cei doi temerari din grupul celor cinci care de-abia s-au intors din expeditia cu destinatia Mongolia ( 12 tari si aproape 30 000 de kilometri facuti pe cele cinci Yamaha XT, TT ...) ne-au povestit peripetiile prin care au trecut . Deseori au mers prin munti la altitudini de 3500-4600 m sau prin multe locuri pline de pericole. Probabil vom avea posibilitatea sa aflam mai multe de la ei .Deocamdată am sa va pun cateva poze si filmulete de la Bradulet care asa cum frumos a prezis Aferim este o posibila " Mecca a motocicliștilor de cursa lunga " din tara si din afara inainte sau dupa trecerea Transfăgărășanului . ..................... sa vedem daca dispre sonorul , O mare tampenie cu drepturile de autor . Atunci cand facem o inregistrare sonora si pe fondul ambiental apare si o melodie pusa "la patefon" de cineva . Nu pot transmite inregistrea cu Mongolia pentru ca fe fondul sonor apare si o melodie , parca Phoenix protejata .
 29. 0 points
  Ce pot sa spun daca persoane care au facut cerere sa fie membri poarta insemnele, pe care le-au cumparat, 'ilegal',cineva confectioneaza embleme ,le vinde pentru a castiga un ban:deci cei care poarta emblema clubului sunt impostori daca nu au 20 ani vechime.Parca si membri simpatizanti purtau patch-uri. Mai bine va spun o poveste. A fost odata un intelept care calarise prin lume numai cai pursange germani si era cunoscut pe meleagurile dambovitene.Acesta avu o idee si suna goarna sa adune pe toti cei care calarisera mai multi ani caluti din vest ,din rasarit si autohtoni.Asa ca se adunara multi, se asezara pe o pajiste la marginea unui sat,facura un foc mare din lemnele aduse de fiecare ,dupa putinta.Apoi isi asezara corturile;imediat in jurul focului cei cu corturile rosii,dupa ei in randul doi cei cu corturile albastre,apoi corturile verzi.Cred ca erau si corturi albe dar ele au primit aprobare sa stea mai in spate.Ce viata ,ce frumos;cantau in cor cantece patriotice,intre doua cantari mai povesteau despre biduvii lor,mai isi aratau urmele ranilor dobindite in luptele pentru suprematie.Totul era minunat numai ca ,la putin timp,cei din corturile rosii nu mai erau multumiti de tonul cantecelor,nu mai veneau ceilalti sa le recunoasca tresele.Asa ca au strans corturile si au plecat .
×