Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/01/2022 in all areas

 1. Vlad, nu știu, dar eu NU sunt pe camera cu Toni sââc!!
  1 point
 2. Am notat, astept sa intre suma si revin cu o confirmare! L.E.- Au intrat si cei 200 lei de la Vali...sa ne revedem cu bine!
  1 point
 3. Am plătit astăzi 200 lei pentru cameră dublă. Sper să ne revedem sănătoși!
  1 point
 4. Am transferat azi 300 lei pentru o camera tripla, pentru mine, Silviu si Andrei Sava. Andrei e un fost coleg de servici din Timisoara si vine pentru prima data, la invitatia mea.
  1 point
 5. RO91INGB0000999902304866 cont deschis la ING, sucursala Tg-Jiu pe numele meu, Ivanoiu Ion. Avansul pentru camera dubla: 100 lei/pers. (deci 200 lei, restul urmand sa platiti la cazare, in functie de zile); la fel pentru camera tripla, 100x3...si asa mai departe). Va rog sa specificati aici, pe forum, ca sa va pot confirma ca suma transferata de dvs. a intrat in cont! Din cele 18 camere duble sunt deja ocupate 8. Cei care opteaza pentru camera dubla, daca nu mai sunt locuri, va rog sa-mi dati o alternativa (camere cu trei, patru locuri...) sau va returnez banii. Primul venit, primul servit (camerele duble nu le voi imparti decat motoveteranilor, iar daca nu se completeaza, voi distribui pana la ultimul loc si simpatizantilor, ori noilor sositi)! Variante voi gasi! Termen limita: 30.06.2022, fiindca pe 01.07.2022 voi merge sa dau avansul si sa stabilim ceva detalii, fiindca in administratia complexului turistic au intervenit schimbari si cei ramasi la carma complexului, in urma unor controale, amenzi, discutii, despartiri cu sau fara lacrimi...au ramas fara piscina (aceasta nu mai face parte din complex si cei de acolo nu cred ca vor mai accepta intrarea gratuita la piscina a celor cazati). Voi reveni cu vesti, sper bune!
  1 point
×
×
 • Create New...