Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content since 19.08.2018 in all areas

 1. 3 points
  In urma discutiilor avute la Shabla si Gioagiu Bai va propun sa ne intalnim in perioada 5-7 octombrie la Corabia pe malul Dunarii.Inca nu s-a discutat pentru a va prezenta preturile dar vom merge la hotel in aceasta saptamana.Astept parerile voastre.Mai este o varianta pentru Moieciu dar cred ca locatia propusa este mai accesibila tinind cont de vreme si pozitia geografica.
 2. 2 points
  Vineri -sâmbătă - duminica 21 - 22 - 23 septembrie va asteptam la un picnic in mijlocul naturii la inceput de toamna . Pentru enduristi avem traseele la golul alpin in Muntii Fagaras. Pentru motociclistii de strada trasee deosebit de interesante, Bradulet -Corbii de Piatra .......https://youtu.be/Rk_el4om6J0 ..............https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUKEwju06rF88XdAhXJzKQKHb9YDWEQjhx6BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fadevarul.ro%2Flocale%2Fpitesti%2Fcorbii-piatracea-mai-veche-manastire-rupestra-romania-degradeaza-zi-trece-1_575e86de5ab6550cb8e69e3e%2Findex.html&psig=AOvVaw2I18g5en81UJIs14JXIe3o&ust=1537406406428767 Nucsoara ................................https://youtu.be/Dp1hUGMbqp8 ..............http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/elisabeta-rizea-memorialul-durerii/ ............................................................................. Bradulet - Poienile Valsanului ..............https://youtu.be/p5v1Fdgafgk Barajul Vidraru Transfagarasan ............................................................................. Restul , adica batranii , femeile si copii , in jurul casel la un pahar de vorba sau facand plimbari de voie prin padurea de la doi pasi ... sau pescuit de agrement , sau ... sa stea pur si simplu cu burta la soare . Invit toti motoveteranii știuți si neștiuți . M-ar bucura si daca dati numai o ștearsă asa pe fuga ca sa ne vedem si sa va cinstesc cu doua sarmale cu mămăliguță calda si o portie de oaie la ceaun , binecuvantand https://www.facebook.com/niconex.ro/ si oamenii acestor meleaguri deosebite .
 3. 2 points
  Vlad-Dumitrescu

  Sa Ne Veselim

  Si azi a fost joi. Întâlnire la Retro Pub.
 4. 1 point
  Mirela esti sigura ca toata lumea e disponibila pe 5-7 Octombrie ? Inainte se obisnuia sa se intrebe pe forum inainte sa se stabileasca data. Vremea nu e un impediment decat pentru incepatori iar in grupul nostru nu e cazul.Poate sa ploua pe 5-7 si sa fie soare pe 12-14.Ce ,vara asta nu a plouat? Si era vara. Daca ramane 5-7 ,cu parere de rau va zic ca noi nu putem din motivul prezentat mai sus ,asa ca va dorim distractie placuta !
 5. 1 point
 6. 1 point
  Mirel_a

  Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Va propun o varianta de locatie si cazare, in aceeasi perioada 5-7 octombrie: Hotel Regia Baile Olanesti: https://www.turistinfo.ro/baile_olanesti/cazare-baile_olanesti/hotel_regia-c100108.html I-am contactat pe mail si telefonic in cursul zilei de azi; hotelul are capacitate de 27 camere duble si 2 apartamente si au disponibile camere in weekend-ul 5-7 octombrie. Pretul este de 100 lei/noapte camera dubla (pe site am vazut 120) dar la telefon mi s-a spus 50 lei/persoana/noapte; nu este inclus micul dejun. Daca va multumeste locatia ar fi bine sa incepem inscrierile; pana miercuri 19.09. trebuie sa comunic la hotel numarul de camere rezervat. Iar daca aveti si alte variante ar fi bine sa le discutam cat mai repede, avand in vedere faptul ca mai sunt doar 3 saptamani. In ceeea ce priveste schimabarea datei intrunirii in weekend-ul 12-14 octombrie, mi se pare destul de riscant; anul trecut cei care au fost la Bran in aceeasi perioada stiu ca au avut parte de o vreme mai mult decat urata (ploi tranformate in ninsoare ...)
×