Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content on 14.06.2012 in all areas

 1. 2 points
  ohamoha

  Mineriada. 13-15 Iunie 1990

  Those who forget the past are doomed to repeat it.
 2. 2 points
  niko

  Mineriada. 13-15 Iunie 1990

  Populatia a simtit ca "revolutia" lor va fi furata tot de securisti, ceea ce s-a intamplat cu brio. Am fost atunci in treacat sa-i vad pe cei din Piata Universitatii, toata lumea are dreptate, au fost de toate felurile. Si oameni cinstiti si curajosi care si-au dat seama ca vom fi condusi de securisti, si drogatii si roakerii fara un ban in buzunar care se imbatau pe acolo, si cei care credeau in tatuca Ilici si vroiau sa-i combata pe "golani". Mie mi s-a parut foarte trist ce s-a intamplat, de atunci mi-am dat seama ca omul simplu nu are de fapt nici o speranta, intotdeauna cei mai omenosi,mai toleranti, mai "buni", vor fi condusi de oportunisti care vor iesi in fata si pentru traiul lor bun vor calca pe cadavre. Asta se intampla de cand lumea peste tot. Punctul 8 de la Timisoara era ceva ce toata populatia de atunci ar fi vrut sa se puna in practica, toti erau pana in gat satui de securistii de langa ei. Doar ca cei care au organizat schimbarea regimului, acea "revolutie" orchestrata abil, nu puteau sa se dea la o parte si nu o vor face niciodata pentru a lasa liber drumul unor lideri asa zisi din popor. Daca acum 20 de ani nu am facut nimic ne meritam soarta. Acum ei sunt departe, sunt in toate partidele care au sanse la guvernare, totul e o masinarie deja unsa care functioneaza. Am pierdut din nou. Atunci in 90 am pierdut. Pentru mine cei care au fost in piata, intelectualii , studentii si toti cei care au luat bataie de la mineri pentru ideile in care credeau si pentru aplicarea punctului 8 de la Timisoara au fost niste eroi.
 3. 1 point
  R1der

  Probleme Electrice Virago 535

  Daca ai masurat la mufa unde se conecteaza cu releul, fara releu evident si ai 50V inseamna ca e ok cat de cat. Mie trebuie sa imi scoata 70V. Manualul trebuie sa iti spuna precis cat tre sa scoata. Masoara si cu releul conectat incarcarea bateriei. De data asta nu mai pui aparatul pe alternativ. Repet daca masori incarcarea cu bateria praf nu e bine si nu e relevant. Dupa ce schimbi bateria mai vorbim.
 4. 1 point
  Cios

  Calatorii Lejere Cu Tinta

  eu in locul tau sunam un prieten/cunostinta cu o remorcuta... dar pe de alta parte eu nu am capacitatea ta de a vedea poezia in orice situatie...
 5. 1 point
  Aferim

  Calatorii Lejere Cu Tinta

  Motocicleta sovietica mi-a daruit un nou prilej de incantare: motociclismul pietonal. http://calatoriifest...oras-de-coarne/
 6. 1 point
  bogdan_harea

  N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Mi-a sosit tabla de dural. De luni incep in forta.
 7. 1 point
  eliadar

  Ciinii Vagabonti.

  vezi ca nu esti fair... drepturile ANUMITOR animale.... alea pe care le mancam si ni se par gustoase nu se pun da?
 8. 1 point
  Bun gasit tuturor! Imi cer scuze ca am facut mai intai 2 postari si abia acum vin cu prezentarea, dar site-ul e atat de vast incat mi-a luat ceva timp pana am dat si de rubrica asta, iar regulamentul, spre rusinea mea, nu l-am citit inainte (o face cineva oare?). In fine, numele meu e Adrian si sint din Voinesti DB, actualmente temporar prin Olanda. Motocicleta mea e Yamaha XVZ1300 Royal Star fiind si prima mea motocicleta. Mi-am inceput ''cariera'' de motorist anul trecut in vara si deja in vara asta am decis sa ma avant spre Romania calare. Poate e neobisnuit, poate e indraznet , nu stiu. Ce stiu insa e ca ador s-o calaresc si sa uit notiunea timpului. In vacanta o sa plec doar cu strictul necesar fara ceas la mana, fara navigatie, doar eu, ea si asfaltul...si bani in buzunar desigur...:) Cu speranta ca imi vor fi acceptate scuzele si ca ma voi intoarce bine sanatos din vacanta, va doresc numai bine, calatorii placute si.....acelasi, asfalt uscat! Revin cu inpresii de la drum...Adrian.
×