Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content on 17.03.2018 in all areas

 1. 1 point
  nicon

  Intrunirea anuala 2018

  Chiar nu inteleg ce s-a intamplat de este necesara o astfel de pozitie din partea dumitale . Ma intristez de fiecare data cand vad disensiuni si apoi dușmanii si poate ca ar fi mai bine sa nu=mi mai pese atat de mult , dar nu ma lasa "pardalnica" de inima , vorba lui Nea Marin . Nici nu stiu cum sa iau aceasta interventie a lui Kato . Ca pe o ofensa , sau ca pe filozofia unui om care nu a trecut degeaba prin viata si are dreptul sa judece pe altii . ... si inca ceva , ma enervează atat de mult formula luata de la Neculai Constantin Munteanu de la Europa Libera "Sa auzim de bine " , încât incep sa vad rosu înaintea ochilor . Cum naiba sa mai auzim numai de bine după cele spuse ? Ar fi de apreciat fap[tul de a nu șterge aceste comentarii (cei care puteti sa o faceti ) . Sa ne gandim la evenimentul Intrunirii Anuale de la Calimanesti unde ne vom intalni cu sufletele deschise si bucuria parcurgerii a inca unui an din viata , fara evenimente neplăcute .
 2. 1 point
  kato_arad

  Intrunirea anuala 2018

  Domnule Nicon ! Ne-am intalnit de cateva ori, ne stim inca de la inceputuri. Unii aveti si acum la anii astia un orgoliu nemasurat. Ati facut alta bisericuta ar fi frumos nu tot sa bazaiti pe cei ,,alungati,,. Oamenii vin si pleaca, altii cu tam-tam altii elegant. odata ce ati plecat macar fiti eleganti. Putina decenta nu strica. Sa auzim de bine :)!
 3. 1 point
  Mirel_a

  Intrunirea anuala 2018

  Daca e oferta asa de buna, tu de ce nu te inscrii? Sau nu stii inca ce se intampla cu avansul daca, din motive intemeiate, nu mai poti ajunge la intrunire??!!
×