Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content since 23.09.2018 in Postări

 1. 4 points
  nicon

  Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Multumesc Ivan. Dl . Antonie nu tine neaparat sa faca parte dintr-o grupare moto . Pur si simplu doreste sa se intalneasca cu voi , cu noi , cu ei si sa socializeze . Mereu ma suna sa ma intrebe pe unde se fac intruniri ca sa ajunga si el . Supararea cea mare a dumnealui este faptul ca la multe intruniri se cer bani la intrare fara sa se merite si ca in acest club a intrat dihonia . Nici eu nu sunt membru al clubului moto-veteranilor cu toate ca poate sunt mai activ decat multi din cei care isi pun aceasta sigla pe vesta .
 2. 3 points
  Motorul meu a vrut in dealu' Clujului....... si eu la fel! La 48 de anisori inca reuseste sa lipeasca muste pe casca! De acum pentru CZ-eu doar plimbari de amiaza de toamna, in zona de comfort, max. 100km :) .... la fel si pentru Apriloi.
 3. 1 point
  Eveniment preluat din industria auto, “Porți deschise” și-a găsit loc și în lumea moto din România, iar la Harley-Davidson București a devenit obicei. http://harley-davidson-bucuresti.ro/events/4027/porti-deschise-modele-2019 Sâmbătă 27 octombrie, magazinul Harley-Davidson București ne așteaptă cu noutăți, oferte și surprize. La categoria noutăți, cea mai interesantă apariție este noul model FXDR 114, cel mai nou membru al familiei Softail, lansat cu mai puțin de două luni în urmă, prezentat presei internaționale la începutul lunii septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în nordul Greciei, la Salonic. O motocicletă surprinzătoare, impresionantă, cu un aspect nou, căutat de Harley-Davidson din dorința de a convinge tinerii și de a reduce vârsta medie a fanilor. Tot apariție nouă este și varianta îmbunătățită a seriei de echipament FXRG, piesele de echipament din piele dezvoltate de Harley-Davidson, geaca FXRG reprezentând un vârf al echipamentului de piele pentru folositorii de Harley-Davidson. Despre oferte nu am ce să vă spun, dar sunt sigur că cei care vor trece pe la magazin vor afla detalii interesante, iar despre surprize nu am voie să vă dau detalii, de aia sunt surprize… Deci nu uitaţi, sâmbătă 27 octombrie 2018, fanii firmei și iubitorii de motociclete sunt aşteptaţi la showroom Harley-Davidson Bucureşti, situat pe Șoseaua București-Ploiești 42-44, unde vor fi porţi deschise între orele 10.00 – 16.00. . Pentru pasionații firmei care nu au urmărit noutățile lansate de companie, mai jos sunt articole postate recent. Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube. Sursa
 4. 1 point
  Aferim

  Calatorii Lejere Cu Tinta

  După șapte ani de la cea mai îndepărtată călătorie am fost iar într-o tură mai vivace cu motocicleta… In drum spre Atlantic am trecut prin Rhône-Alpes, apoi pe valea râurilor Drôme și Durance. După o pauză la Guggenheim – Bilbao, am dat o raită în Munții Pirinei și am fost blocat de Mistral în Provence, iar spre casă am traversat Alpii Mediteraneeni; totul pe un traseu mai lung de 7 mii de km. Citește aici povestea ilustrată: https://calatoriifestinalente.wordpress.com/2018/09/15/le-drome-les-pyrenees-la-biscaye-et-les-alpes-de-la-mediterranee/
 5. 1 point
  Am petrecut doua zile minunate alaturi de colegi si prieteni.M-am bucurat de prezenta Prof.Constantin Turcanu,Mircea Bunu,Nicon,Dan Olaru si prietenii,Piero Maestro cu prietenul,prietenii de la Galati(Man si Costel Vatafu),prietenii colegilor din Oltenia.Cred ca a fost o revedere placuta pentru toti colegii de club si invitatii lor.Sper ca toti au petrecut bine chiar daca au fost ceva carente in organizarea evenimentului.Va multumesc tuturor pentru prezenta.Va asteptam si la viitoarele intruniri.
 6. 1 point
  nicon

  Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Transmit un salut prietenesc tuturor celor care au participat la aceasta întrunire , tineri sau batrani motociclisti . Personal m-am simțit excelent ca intre prieteni .Era loc de si mai bine dacă veneau toti motoveteranii , unii lipsind motivat , altii ... cred ca au fost la votare si nu au putut veni . Cine dorește sa descarce poze o pot face foarte bine .............https://photos.app.goo.gl/SM1rMjT367H3zXoTA
 7. 1 point
  Si am adus si "carcasa" la garaj:
 8. 1 point
  nicon

  Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Alexandru din Olanesti si bicicleta lui .
 9. 1 point
  Da, scuze...uit mereu ca acest club s-a privatizat si a devenit proprietatea unor amatori! Totusi, mos Toni era membru in acest club inainte ca majoritatea celor care il populeaza acum sa aiba permis de conducere categoria A sau sa stie de existenta acestui club. Dar, deh...asa-i cand la putere ajung oportunistii! Spor si distractie va doresc!
 10. 1 point
  bluerider53

  Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Nu te angajezi cu nimic, esti sub linie , la "rezerve" ! Veti fi oricum bineveniti. Echipa de "organizatori" propune ca plata avansului (100,0 lei/camera) sa se faca pe cat posibil pana pe 01.10.,in contul ING, RO76INGB0000999903912523 titular Cojocariu Mirela, cu specificatia "avans hotel regia". Reamintesc ca 100 lei/cam./noapte reprezinta cazarea si mic dejunul pentru doua persoane. Cina de vineri si eventual pranzul de sambata vor fi a la carte, cina de sambata este propusa in regim bufet suedez si va fi max.40 lei/pers.,daca vom fi cel putin 50 de persoane.Din analiza listei ar rezulta o prezenta de 50-55 de motopasionati.
 11. 1 point
  Te asteptam cu plăcere.Avem sigur camere si in hotelul vecin ,dacă este nevoie.
 12. 1 point
  Esti insurat Nicule...ce te mai intereseaza...??!!
 13. 1 point
  nicon

  Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  6-7 octombrie este si referendumul . Eu cu cine votez ?
×