Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content since 18.08.2019 in Postări

 1. 1 point
  oamenii astia care au si putin frumos in "formarea" profesionala si sunt sensibili la proportii nu inteleg ca trebuie cutie mare cu scule. E totusi un triumf al practicului in fata esteticului, pentru ca e o masinarie de razboi. isi poarta "uratenia" cu mandrie pentru ca e o masina pentru momente urate ale vietii umane. Daca in easy rider iti permiti sa te joci cu forma si culoarea, aici nu Puse una peste alta mie cutia nu imi displace si isi are locul ei
 2. 1 point
  Te-a traumatizat rezervorul asta . Este dorinta proprietarului sa pastreze cutia de scule, motocicleta fiind 100% modelul militar nu vrea sa renunte la ea.
 3. 1 point
  Salut, a intervenit concediul, in toamna asta e gata.
 4. 1 point
  AdiVFR

  La Multi Ani!

  Va multumesc tuturor.
 5. 1 point
  ivan_pedala

  La Multi Ani!

  "La multi ani!" azi pentru Nelu Honda-Biker (da, moldoveanu' bucovineanu') si Adi Papacica.
 6. 1 point
  Emblemele de pe rezervor: Tratate cu Feruginol: Filler: Si mai departe e opera vopsitorului: Abia astept sa le vad montate pe rezervor!
 7. 1 point
  Am vopsit piesele de la aprindere/incarcare si le-am montat definitiv: Mai am sa fac un suport pentru releul de incarcare care va fi montat intr-o zona discreta dar care sa-i asigure racirea iar CDI-ul va fi montat sub suportul de baterie, astfel aceste modificari nu vor fi vizibile din exteior.
×