Mergi la conţinut

Clasament Lideri


Continut Popular

Showing most liked content since 17.11.2018 in all areas

 1. 4 points
  In urma discutiilor avute cu unii membri vechi ,initiatorii conceptului MOTOVETERANII ADUNAREA,sperand ca demersul nostru este benefic pentru viitorul Clubului Motoveteranilor hotaram suspendarea activitatii ONG-ului "Asociatia Clubul Motoveteranilor" incepand cu data de 01.12.2018 pe o perioada nedeterminata. Ne dorim ca acesta masura sa reprezinte "formula de rezolvare a impasului in care s-a ajuns".Ramanem ,cel putin pana la Adunarea de la primavara,simpli membri simpatizanti.Suntem alaturi si sustinem pe cei care doresc sa contribuie la revitalizarea activitatii clubului, asa cum vor hotara membrii cu drept de vot.
 2. 4 points
  sorin56ro2001

  Sa Ne Veselim

  Cam asa e la noi pe forumuri...
 3. 2 points
 4. 2 points
  Am ajuns si noi cu bine.Regretabil incidentul dintre cei doi generat ,probabil, de tensiunile acumulate in timp.Unul din protagonisti a cerut excluderea din club in semn de regret pentru degenerarea conflictului,chiar daca a fost provocat.Membri clubului se delimiteaza de astfel de manifestari nepotrivite.
 5. 1 point
  Dă "blecfraidei" să "fuck" reduceri, dar, conform tuturor codurilor, nu de MEMBRII SIMPATIZANŢI, cum fu cazu' la Corabia, așa că toți membrii deplini ai "Clubului Motoveteranilor" ne dezicem de cele petrecute coloşa... Io, care am participat la toate întâlnirile CLUBULUI MOTOVETERANILOR, sper că sunt în asentimentul tuturor, ca astfel de manifestări să nu se mai repete... Cum am mai spus...orice contradicţie trebuie rezolvată în cadrul întâlnirilor..."face to face" şi "no touch less" şi nu în fata "butoanelor".... Doamne ajuta... Cum fu...fuse o nouă întâlnire a CM... Ajunserăm cu bine acasa...si Io si nea Ion de la Cobia...
 6. 1 point
  Ce patisi nepoate?! Ai dat piept cu reactiunea?! Tu esti bine, din randu' dusmanului sunt pierderi mari...?! Cand iti revii scrie si tu cu detalii...sa stim de cine sa ne ferim...cu cine sa ne-ncuscrim...alea-alea...nu fii zgarcit!
 7. 1 point
  Pot spune ca-l cunosc destul de bine pe Vali Alexa. Stiu ca ceea ce a facut ( ONG-ul ), l-a facut cu cele mai bune intentii. Sunt convins ca va gasi o formula de rezolvare a impasului in care s-a ajuns.
 8. 1 point
  Citit, multumesc! Raspuns...pas! Frumoase grav si in ton cu gustul meu...doar bugetul ma depaseste!
 9. 0 points
  Asa se petrece mai nou ... cand ceva nu ti place dai cu sticla in capul celui care te deranjeaza. Grobianismul loveste. Va multumesc ca m ati suportat atati ani. Pentru ca implica un prea mare grad de emotie am sters poza. Multe inimi slabe si nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta. PS Ma simt onorat de catre ce i care s au interesat de mine si dezamagit de cei care nu au facut o . Probabil o sa ne mai intalnim, pe ici pe colo. Va doresc succes si sanatate.
×