Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Bardak Motor

http://www.bardakmotor.ro
S.C. Bardak Motor SRL este o firma specializata in importul de motociclete noi si second hand, de piese noi aferente motocicletelor, de accesorii si de echipamente moto. De asemenea firma ofera si service moto.

Showroom motociclete, piese si accesorii
Magazinul nostru poate furniza in regim de urgenta orice tip de piesa sau consumabil atit pentru lucrarile din service cit si pentru clienti finali persoane fizice.

Vanzare motociclete noi si second hand

Avem in permanenta la vanzare mai multe modele demotociclete second hand pentru care se ofera garantie si post-garantie in service-ul nostru. Problemele care pot aparea in perioada de garantie se rezolva in cel mai scurt timp, bineinteles, pe cheltuiala noatra. Exista, totusi, situatii particulare in care se plateste manopera. Motocicletele vandute sunt insotite de o carte de service eliberata de firma noastra, in care sunt mentionate eventualele lucrari care s-au efectuat la motocicleta respectiva. Astfel, istoricul operatiunilor din service va reprezenta o garantie in plus.
Reviziile la motocicletele vandute se fac dupa 1000 de km din momentul vanzarii, apoi 4000 de km, urmand ca motocicleta sa revina in service din 4000 de km in 4000 de km.
Reviziile/constatarile in service-ul nostru sunt gratuite pentru modelele cumparate de la noi!

Putem aduce la comanda multe variante de motociclete noi la preturi mult mai mici decat cele de reprezentanta. Ca si motocicletele second hand, cele noi beneficiaza de garantie si post-garantie in acelasi regim. In cazul in care modelul pe care il doriti dumneavoastra nu apare in lista, va rugam sa ne contactati si vom reveni cu un raspuns.

Import piese motociclete
In momentul de fata avem pus la punct un sistem rapid de import de piese moto noi (Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Ducati, Harley, Husaberg, Polaris, BMW, etc.) si after-market (predare in 12 zile lucratoare de la data comenzii).

De asemenea, oferim: uleiuri Motul,Valvoline, Yacco, Liqui Moly si gama aferenta (spray-uri lant, aditivi pentru injectie carburatie, antigel, etc.)

cauciucuri de diferite marci pentru orice model moto;

bujii NGK;

filtre de ulei si de aer (LighTech,Champion, Mann,etc. );
kituri de lant (D.I.D., R.K., Regina);
placute de frana (Ferodo, Brembo, Lucas,Carbone Loraine,TRW);
acumulatori moto (Varta, Yuasa, Delo, Saito, Baner, etc.)
alte repere.

Toate acestea si multe altele apar pe site-ul [url="http://www.piesemotociclete.ro/"]www.piesemotociclete.ro[/url] care este un serviciu oferit de firma noastra.

Service moto / ATV / scutere

Service-ul nostru este autorizat RAR pentru lucrari de :mecanica moto , electrica moto , vopsitorie moto si recarosari moto. Pentru detalii si poze cu lucrari efectuate de noi accesati pagina Service

Transport motociclete avariate
Avem posibilitatea de a transporta motociclete nefunctionale. In cazul in care o motocicleta avariata trebuie transportata la service-ul nostru, transportul este asigurat cu o autoutilitara special amenajata. Pentru orice detalii vis a vis de transport: Mihai Florin : 0721181157.Cost maxim transport in Bucuresti - 100 ron.
Firma noastra repara in regim de urgenta si motociclete avariate care beneficiaza de asigurare CASCO si RCA.In momentul de fata avem contracte de decontare directa cu urmatoarele societati de asigurare: BCR Asigurari, Ardaf, Euroins,Fata Asigurari-grup Generalli Lucram fara probleme si cu Allianz Tiriac, Astra, Uniqa, Group Ama, Asirom, Generalli Asigurari.Nu lucram cu Carpatica Asigurari.
Daca aveti nevoie de serviciile noastre, accesati pagina Contact

Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×