Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Free Bikers Moto Adventures

http://www.achimoto.ro/

Marius Achim ( Achimoto ) , fondatorul acestei companii , dupa ani de experienta pe 2 roti a venit cu ideea de a putea oferi excursii extraordinare , prin care sa permitem si altor motociclisti aventurieri , sa aiba sansa sa descopere Romania , cu toate frumusetile , si la adevarata ei valoare . Va fi alaturi de voi pe trasee , pe o Yamaha XTZ 660 Tenere

Alin Gabor , atat pe traseele de asfalt cat si pe cele mixte sau enduro ,este unul din principalii ghizi , calarind o Honda XL 600 Transalp . Prin experienta si simt al umorului , se asigura sa aveti parte de o excursie in siguranta , si distractiva in acelasi timp .

Claudia Got ( Titza ) , este una dintre motociclistele care vor fi alaturi de voi pe unele trasee . Se va folosii de sarmul si inteligenta feminina , pentru a se asigura ca toti participantii sa aiba parte de ,, excursia mult dorita ‘’ . Va fi alaturi de voi pe trasee in saua unei Yamaha Yzf R6 .

Octav Cismasiu ( Tavi ) , calarind un Suzuki VX 800 , se va asigura sa nu va rataciti pe trasee , si in acelasi timp va fi unul dintre principalii fotografi ai echipei organizatoare . Deoarece este un tip foarte organizat , se va asigura ca voi sa aveti parte de o cazare impecabila .

Alina Stefan , se va asigura de calitatea serviciilor si excursiilor oferite . Desi inca nu este posesoarea unei motociclete , va fi alaturi de voi , ca pasager sau in masina de asistenta . Folosindu-se de intuitia feminina , veti avea parte de mese bine alese si cu meniuri difersificate . Va fi unul dintre principalii translatori in limba engleza si spaniola

Mihai Tokes , calarind o Honda Nx 650 Dominator , este un iubitor al aventurilor enduro . Daca doriti sa aveti parte de o aventura prin munti , el este unul din principalii creatori de astfel de trasee , atat usoare cat si cele mai dificile .

Carmen Trufas , translatorul in limba Germana si Italiana ,inca nu are permis si nici motocicleta , dar acesta este primul vis care vrea sa il realizeze . Va fi alaturi pe voi in aventuri , pentru a mentine buna dispozitie , si pentru a va destainuii tainele obiectivelor vizitate .

Lucian Iezan ( Yedutz ) , un impatimit al excursiilor , cu o experienta pe doua roti de peste 9 ani si cu un mare simt al umorului , va fi responsabil cu buna dispozitie si siguranta in grup . Un cavaler in saua unui Kawasaki Ninja zx-6r .


Link To


×