Jump to content

Clubul Road Patrol s-a constituit ca si grupare motociclistica in anul 1997 iar in anul 2001 s-a inregistrat oficial ca si asociatia non-profit Road Patrol Timisoara.

De-a lungul timpului clubul a legat stranse prietenii cu motociclisti din diferite zone ale tarii, prietenii care mai tarziu s-au materializat prin deschiderea de filiale ale clubului in zonele respective.
Astfel clubul are filiale in judetul Hunedoara, Deta si Lugoj.

grp1.jpg

Activitatile clubului:


Festivalul Bikers Party Timisoara este una din cele mai spectaculoase manifestari de acest gen din tara organizata de clubul nostru, atragand anual sute de motociclisti si mii de vizitatori din tara
si din strainatate, promovand astfel nu doar imaginea clubului dar si imaginea orasului.

De-a lungul timpului, pe scena festivalului au urcat urmatoarele trupe: Cargo, Amala, Sir Blues, Implant pentru Refuz, Vita de Vie, Trenul de noapte, Nightloosers, Semnal M, Cash, Mike Godoroja, Comandorul Hoisan, Trooper, Altar, Gothic, Sanctuar, Dispersia, After Midnight, Transit, Smackheads, Quo Vadis.

Pe langa festivalurile de vara, clubul mai organizeaza si unica intalnire de iarna din estul Europei, denumita Bikes On Ice. Acesta a ajuns la cea de a V-a editie.
In afara de festivaluri, clubul Road Patrol a mai organizat si actiuni caritabile la case de copii, cu care colaboreaza de cativa ani. La fiecare eveniment important, 1 iunie, Craciun, Paste, clubul, din resurse proprii cat si din mici sponzorizari incearca sa aduca un zambet pe fetele copiilor institutionalizati.

De asemenea am fost printre primii care au dus ajutoare sinistratilor din localitatea Foeni, in timpul inundatiilor din 2005.


Link To

Other links from 'Cluburi, Asociatii, Evenimente'

×
×
  • Create New...