Mergi la conţinut
Autentifica-te  

Bike Xcountry

http://bike.xcountry.ro/

Visele pot deveni realitate! Totul a pornit de la o tura pe biciclete prin Delta Dunarii, o tura facuta aproape pe nepusa masa. Ne-am luat bicicletele, o harta, aparatul de fotografiat si dusi am fost. Dar, pe cand pedalam spre Chilia Veche, cautand un loc unde sa ne punem cortul, ne-am dat seama ca este loc de mai mult! De ce sa nu traiasca cat mai multi ciclisti aventura noastra, gustand in acelasi timp si din placerile competitiei?

Raspunsul la aceasta intrebare a venit in forma Bike XCountry- Trofeul Delta Dunarii. O cursa tip "adventure", in care cei ce doresc sa isi atinga limitele au tot timpul si tot spatiul din lume la dispozitie! Iti plac cursele? La categoria Adventure Race poti concura pentru trei zile, pe doua sute de kilometri, simtindu-te pe deasupra si explorator. Doresti sa ai mai mult timp la dispozitie pentru a putea admira in voie privelistile care se insira pe marginea drumului spre Chilia Veche, Grindul si padurea Letea, spatiile necuprinse din jurul satucului Cardon , doresti sa gusti din verdele care inunda drumul dintre Sulina si Sfantu Gheorghe? Da, vom pedala tocmai prin aceste locuri si daca esti mai mult observator si mai putin racer atunci locul tau este la categoria Adventure Touring!

Iti place ca inima sa iti bata tare pe urcari? Fii pe pace, pedalatul prin nisip - da, se poate, rivalizeaza cu orice urcare, iar spre Sfantul Gheorghe sunt portiuni ce par a fi grefate din forestierele Carpatilor. Pe deasupra, vei calatori cu vaporul, vei trece Dunarea de trei ori, la Tulcea, Chilia Veche si Sulina, vei campa, vei trece dune, vei pedala, (te) vei descoperi!

Si cand credeai ca asta-i tot, pe vaporul cu care ne vom intoarce la Tulcea te asteapta festivitatea de premiere si un super party!!!


Link To


×