Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
ATVROM

http://www.atvrom.ro/

DESPRE NOI

In 2006 aparea in lumea auto-moto din Romania, o companie mica, dar ambitioasa: ATVROM Extrem. Complexitatea si calitatea serviciilor oferite, spiritul vizionar alaturi de tendita de autoperfectionare au transformat-o in mai putin de doi ani in lider de piata incontestabil, avand exclusivitate la numeroase marci de prestigiu si avand reprezentante in toate orasele mari ale tarii.
Care este secretul nostru ?


 • Seriozitatea si respectul cu care tratam clientii, indiferent de situatie
 • Oferta generoasa de peste 50 de modele de atvuri, quaduri, buggy-uri, scutere si remorci. apartinand unor marci consacrate precum Linhai, Suzuki, CF MOTO, Peda, TGB, Kawasaki, Bombardier si Yamaha
 • Multitudinea de accesorii si echipamente din oferta noastra ce acopera o plaja larga de produse: casti, manusi, geci, pantaloni, ochelari,protectii, cosuri, senile, trolii, lame zapada, sisteme GPS si multe altele apatinand unor producatori renumiti cum ar fi: Nitro, UFO, Falco, Kimpex, Kolpin,Commander, Warn, Garmin, etc
 • Serviciile de garantie de 24 de luni la standarde cu adevarat europene.
 • Serviciile de de inchirieri ATV-uri si scutere pe ora, pe zi sau pe perioade mai mari la preturi care sfideaza orice concurenta.
 • Servicii de transport ATV interne si internationale cu cele peste 5 autoplatforme din dotare
 • Service dedicat ATV/moto, singurul din Bucuresti autorizat si certificat de Registrul Auto Roman unde tehnicieni si mecanici profesionisti stau la dispozitia clientilor atat in timpul programului cat si non stop prin intermediul service-ului mobil

Participarea la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB 2007), si la SMAEB in ambele expozitii ATVROM primind diplome de excelenta.
Sponsorizarea mai multor evenimente cum ar fi : Bestival 2007, Bestfest 2008, Emisiunea “Plaja lui maruta”- ProTV, Salonul de frumusete “Rowenta Elite Model Look”-PrimaTV, emisiunea “Autoshow”-National TV, Megastar – Prima, “Duminica in Familie”-Antena 1 , “Concursul Pune-te pe Ras”-Procinema
La acestea se adauga implicarea in organizarea mai multor actiuni mediatice la nivel national dintre care amintim :

 • Campania “Descopera ATV-ul” , in cadrul careia peste 30 de ATV-uri au fost puse gratuit pe toata durata verii la dispozitia doritorilor pe circuitul motocross de la Ciolpani.
 • Campania “Descopera Comoara” singurul joc de orientare prin GPS in sistem geocache din Romania cu premii de peste 5000 de euro.
 • “Cupa Presei la ATV-uri” , competitie organizata intre reprezentatii trusturilor media din Romania, desfasurata pe circuitul de motocross de la Ciolpani, unde premiul I a fost un ATV Linhai.
 • “Cupa Cluburilor de racing” competitie intre cluburile de racing din Romania, organizata in colaborare cu 4Tunning

Daca cele mai sus nu sunt suficiente, mai amintim faptul ca ATVROM a sustinut moral si material inchegarea comunitatii atvistilor din romania (www.atvisti.ro) si comunitatea scuteristilor din romania (www.scuteristi.ro) dezvoltand ambele forumuri in mai putin de un an la peste 3500 de membrii activi din toata tara si din strainatate. Mai multe va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti!

Cu prietenie,
Echipa ATVROM


Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×