Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Niba Scutere

http://www.niba-scutere.ro/

NIBA SERVICOM 2000 SRL este o societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 1998 avand doi asociati.
Activitatea de inceput a fost comercializarea de piese auto indigene si din import.

In anul 2005 constatand ca in Bucuresti este nevoie de un inlocuitor al autoturismului pentru deplasari scurte intr-un oras din ce in ce mai aglomerat, societatea noastra devine concesionar Peugeot pentruscutere, ajungand in scurt timp unul din principalii actori de pe piata de profil.
Prin profesionalism si prin implicarea personalului pana la cel mai inalt nivel, NIBA SERVICOM 2000 SRL reuseste sa devina principalul furnizor de scutere pentru societatile de curierat din Bucuresti si nu numai (vezi portofoliu).

Totodata societatea si-a dezvoltat propriul service pentru intretinerea si repararea scuterelor in garantie si postgarantie.
In anul 2007 devine si concesionar Kymco, incercand sa promoveze pe piata din Romania ambele marci, marci care sunt consacrate pe pietele europene.
Anul 2008 aduce doua noutati importante in activitatea firmei si anume comercializarea primului scuterdedicat exclusiv activitatilor comerciale "TGB Delivery" precum si promovarea pe piata din Romania a celui mai cunoscut designer de casti moto din Italia, MOMODESIGN.

Inca de la inceputul acestei activitati s-a pus accentul pe calitatea produselor comercializate si a serviciilor oferite stiut fiind faptul ca un client multumit va aduce alti potentiali clienti.

Succesul de care ne-am bucurat are la baza foarte multa munca, perseverenta si dorinta permanenta de a face din cei doi mari producatori un nume pe piata scuterelor din Romania.

Considerand ca viitorul in circulatia bucuresteana nu poate exista fara scutere, societatea noastra este hotarata sa dezvolte aceasta activitate astfel incat actualii si viitorii nostri clienti sa beneficieze de produse si servicii egale cu cele din Europa.


Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×