Mergi la conţinut
Autentifica-te  

Red Bull Romaniacs

http://www.redbullromaniacs.com/ro/start/

RALIUL

Explorarea muntilor Carpati din Romania de catre Martin Freinademetz, capul raliului de Hard Enduro „Red Bull Romaniacs“, se datoreaza in primul rand spiritului sau de explorator.

Doar dupa ce a reusit sa isi faca o imagine clara asupra lucrurilor din Romania i-a venit ideea de a-si transforma placerea in afacere.

Cunostea zona mai bine decat multi altii si avea experienta necesara de a oferi turistilor de enduro o aventura de neuitat cu risc calculat. Munti, poteci, navigatie...in urma nenumeratelor tururi de explorare, Martin a ajuns la concluzia ca aceste tururi ar constitui, fara ghid si contra-cronometru, trasee ideale pentru un raliu de motociclete.


ORGANIZATORII


Martin Freinademetz a venit cu ideea, dar a fost nevoie de multe ajutoare pentru a o pune in practica. Inainte de toate, insa, a fost nevoie de o multime de motociclisti care sa marcheze traseul si sa asigure siguranta pe timpul raliului.
Pana la urma, au fost si sunt peste 120 de oameni ce muncesc in timpul raliului. Cineva trebuie sa se ocupe de participanti si presa, iar altcineva trebuie sa coordoneze echipele de interventie, de checkpoint, trackmanagerii, echipele de la punctele de alimentare si echipele de filmare/fotografie.

Prologul este una din partile cele mai palpitante ale raliului. Cu ocazia prologului fanii enduro pot urmari indeaproape cum participantii se intrec pe un traseu conceput de Andy Fazekas si MC Crazy Bike Sibiu. Prologul a reusit in fiecare an sa ii faca pe participanti sa transpire si sa isi puna problema cum sa faca fata anumitor obstacol


Romania & Sibiu

Situata in zona central sud-estica a Europei, Romania este o tara de o diversitate minunata, oferita de alternanta formelor de relief si peisajelor create de acestea, pe de o parte, si de caldura si ospitalitatea locuitorilor pe de alta. Incepand cu luna ianuarie 2007, Romania este membru al Uniunii Europene.
Impartita pe trei zone istorico-geografice principale (Partea sudica, Moldova si Transilvania), Romania este o tara a carei istorii ne duce cu gandul la Imperiul Roman, la navalirile otomane sau la mari conducatori.
Pe langa asezarile de origine antica pastrate si pana stazi (Alba-Iulia – Apullum; Cluj-Napoca; Constanta – Tomis), in zona Transilvaniei se afla o multime de alte asezari medievale (Brasovul – Kronstadt; Fagarasul, Sighisoara).
Sibiul (Hermannstadt) este unul dintre ele. Prima mentiune documentara referitoare la tinuturile sibiene dateaza din 20 decembrie 1191. Acest oras plin de istorie si cultura nu a cazut in ruine, ca multe altele, ci respira in continuare, dand viata unor sentimente de serenitate si cultura. Mai mult, Sibiu este Capitala Culturala Europeana 2007, alaturi de Luxembourg.
Ca atractii turistice principale ale Sibiului, putem aminti

-muzeele
- Muzeul National Brukenthal
- Complexul National Muzeal "Astra"
- Muzeul Locomotivelor cu Abur
- Muzeele Satesti din Jurul Sibiului
-Centrul Istoric
-Piata Mare
-Piata Mica
-Piata Huet
- Bisericile Istorice
- Biserica Evanghelica
- Biserica Catolica
- Catedrala Ortodoxa
-Parcul Astra, Parcul Sub Arini
-Padurea Dumbrava
-Gradina Zoologica.


Link To

Other links from 'Motorsport si Stunt Riding'

×