Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Giannelli Moto

http://www.giannelli-moto.ro/
[b]Despre Giannelli[/b]

Inca din 1972 Giannelli si-a dedicat eforturile pentru a produce sisteme de evacuare pentru motociclete, scutere si maxiscutere.

Aceasta acitvitate s-a nascut din pasiunea lui Furio si Giorgio Giannelli, care au combinat cunostintele tehnice si spiritul innovator din lumea curselor de motociclism.
- Giannelli a fost primul fabricant de sisteme de esapamente care a obtinut certificatul national de omologare al produselor in conformitate cu normele EU97/24 si EEC e13 si e3.
Giannelli distribuie sisteme de evacuare in peste 40 de tari in intreaga lume.

- Ce legatura are Giannelli cu urmatorii fabricanti de motociclete?
Aprilia, Beta, Derbi, Ducati, Gilera, Husqvarna, Ligier, Malaguti, KL, Kawasaki, KTM, Piaggio, Peugeot, Sherco, Sachs si TM??
Pe una sau mai multe motociclete ale acestor constructori este montat un sistem de evacuare Giannelli inainte sa paraseasca fabrica.

- De cand a inceput activitatea sa, acum mai bine de 30 de ani, Giannelli a lucrat cu prestigiosi fabricanti
de motociclete si scutere din intrega lume,creand pentru acestia sisteme de evacuare Stock (de fabrica).

[b]Produsele Giannelli[/b]

[i][b]Super Bike, GX One[/b][/i]
De-a lungul timpului departamentele pentru cercetare si dezvoltare de la Giannelli au investit timp si efort in designul si performantele sistemelor de evacuare pentru motocicletele de viteza. In 2009 s-a scos pe piata un nou model de sapament, GX One, cu o forma unica si performante maxime.
Giannelli ofera sisteme de evacuare de mare performanta slip-on sau bolt-on, din carbon,aluminiu,titan sau crom-nichel pentru cele mai cautate motociclete de pe piata. Aprilia, Yamaha, BMW, Cagiva, Ducati, Honda, Kawasaki, Motto-Guzzi, Suzuki si Triumph.

Noua linie Giannelli, Ipersport Super Bike a fost creata sa ofere aceeasi rezistenta si durabilitate ca evacuarile stock, precum si un sunet si performanta necesare in competitii dar in acelasi timp a redus din greutate cca 50%.

Modelele Ipersport se diferentiaza de restul modelelor prin forma deosebita, durabilitate, cat si prin materialele folosite la fabricarea acestora, modelul Ipersport fiind utilizat cu success in multe competitii internationale unde Giannelli se poate lauda cu multe locuri pe podium dar si cu reintorcerea sa in Moto GP din anul 2006 alaturi de Konica Minolta si Honda RC211V.

Astazi Giannelli este alaturi de Ducati la clasa Moto GP si alturi de MZ la clasa Moto 2.

[i][b]OFF-Road 4T[/b][/i]
Avem de oferit o gama larga de esapamente din Aluminiu sau Titan cu forma Rotunda sau Ovala valabile pentru marcile: Aprilia, BMW, Honda, Kawasaki, KTM,Suzuki si Yamaha.
Sa nu uitam ca Giannelli este Campion Mondial la clasa enduro incepand inca din anul 2002-2003 pana in 2012, an in care s-a clasat pe podium la clasa Super Moto.

[i][b]Esapamente Scutere 50cc[/b][/i]
Giannelli ofera un numar de 9 sisteme de evacuare pentru scutere de 50cc, cel mai vandut produs fiind sistemul de esapament NEXT, la un excelent raport pret/calitate. Clasicele GO si SMILE au un design retro dar cu performantele unei tobe sport. Sunt confectionate dintr-un material rezistent la temperaturi, foarte usor, acestea fiind acoperite cu o vopsea rezistenta la temperatura inalta si la variatii de temperatura.

Sportivele, Extra, Crom Extra, Reverse si Rekord sunt modelele cu silencerul intors din carbon sau kevlar. Sunt sisteme de evacuare care impreuna cu rolele de la variator sau arcurile de la ambreiaj imbunatatesc considerabil performantele scuterului. Aceste sisteme de evacuare sunt complet omologate de strada. Noile modele care au batut toate recordurile de putere; Shot V2 si Shot V3, se gasesc deja in varinatele omologate dar si varianta de tip RACE (pentru competitii sportive) neomologate.
- Ultima generatie de evacuare pentru maxiscutere, este modelul Iperscooter.

Un esapament ce a fost creat dupa standardele evacuarilor din Superbike pastrand forma dar si performantele acestora. Cu Db Killer demontabil aceasta poate fi folosita atat pe pista dar si pe strada oferind pilotului performante dar si un sunet deosebit.

[i][b]Enduro & Street 2 Timpi[/b][/i]
Sistemele de evacuare pentru motocicletele in 2 timpi maresc performantele motorului la turatii mari dar in special in turatii mici si medii.

Sistemele de evacuare pentru modelele enduro se gasesc numai cu silencerul din Aluminiu sau mai nou cu silencerul din Fibra de Carbon End Cap.

Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×