Jump to content

Clubul Motociclistic Umbrele Sunetului, Noise Shadows M.C.


In loc de inceput ...

Clubul Motociclistic Umbrele Sunetului (Noise Shadows M.C.) se constituie cu singurul scop de a aduna laolalta oameni care impartasesc aceeasi pasiune, motocicleta. Iubitorii motociclismului, tehnicieni, vizionari, motociclisti cu experienta sau incepatori, detinatori sau doritori de motociclete, ei sunt cei carora le este adresata chemarea clubului.

Clubul s-a nascut si a existat de multa vreme in capul meu iar publicarea acestui site constituie primul pas inspre ceea ce imi place sa cred ca se va materializa si dezvolta cit mai curind, Clubul Motociclistic Umbrele Sunetului (Noise Shadows M.C.) din Urziceni.

*In 1997 mi-am cumparat prima motocicleta, o Jawa de 175 cm2 din 1962. A urmat o perioada de munca restaurare tehnica si estetica alaturi de citiva prieteni mai mult sau mai putin priceputi dar bine intentionati care insa a dat roade. Plimbarile pe strazile cartierului mi-au adus citeva accidente (mai mult spetaculoase decit grave), antipatii din partea vecinilor din pricina galagiei, simpatie din partea celor batrani care vedeau in mine viata lor din anii ce au trecut dar mai presus de orice mi-a confirmat ca ceea ce simteam este adevarat pasiunea mea pentru motociclete este devoratoare. Privind in urma la batranii mei am observat ca au existat motociclete in familie atat din partea mamei cit si din partea tatalui. Prin albumul vechi al familiei am gasit motociclete tzundap, Ij, mobra in ordinea cronologica insa eu nu am mai apucat nici una din familie. In timp insa am descoperit ca ceea ce am relatat mai sus se intimpla si pe alte strazi ale Urzicenilor, ca suntem multi carora ne plac motocicletele si am considerat ca este vremea sa ne cunostem si sa facem ceva constructiv in privinta pasiunii noastre comune.

*In prezent suntem la start-ul unei curse catre cunosterea si exploatarea unei pasiuni extraordinare, o sursa inepuizabila de adrenalina, motociclismul. Suntem o mana de oameni care ne cunostem deocamdata dar lista creste cu fiecare zi ce trece. Contactati-ma sa ne cunostem cu totii si sa hotaram actiunile viitoare. Nimic nu se compara cu un mars in formatie, ca este el pana la baie la Dridu, la Bucuresti sau la Sighisoara la intruniri, placerea calaritului cailor de otel o cunostem cu totii si nu se poate transcrie intr-un text.

*Am construit acest site special pentru a ne face cunoscuti sa ne putem grupa intr-un fel si sa avem o identitate. In timp poate vom trece de la o simpla comunitate virtuala la una materializata cu un loc al nostru pentru intalniri, sedinte si petreceri intre marsuri. Haideti sa ne cunoastem sa ne organizam si sa ne ajutam reciproc sa ne traim visele.

*Astept sa ma contactati prin intermediul internetului la e-mail superbiggy@yahoo.com, pe forumuri userul meu este superbiggy.


Link To

×
×
  • Create New...