Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Motomagia

http://www.motomagia.ro/

Moto Magia este singura emisiune TV care arata romanilor ce frumos traieste comunitatea moto de la noi, ce performante bune au sportivii nostri, ce fascinanta este lumea motociclismului.

Moto Magia este mai mult decât un titlu, este un concept destinat prezentării vieţii în şaua motocicletei aşa cum este ea trăită şi simţită de cei aflati la ghidoane. Incercam sa oferim telespectatorilor un acces fără precedent la o lume rezervată deobicei unui grup restrâns şi de multe ori neînţeles, avand un ritm de viaţă alert, aflat sub semnul dorinţei de libertate si încărcat de emotii intense.

Emisiunea ar putea parea una de nisa, cu un public de nisa. Da, publicul principal este compus din motociclisti si pasionati de motociclete si motociclism in general, dar in realitate, Moto Magia se adreseaza tuturor tinerilor – in varsta sau in spirit – doritori de libertate, hoinareala, adrenalina si pasionatilor de motorsport si tehnica, etc. S-a dovedit ca avem si telespectatori in varsta de 10 ani dar si veterani de 60+.

Emisiunea noastra este unica prin faptul ca este realizata din interiorul lumii moto, pentru ca noi – echipa, desi suntem in primul rand jurnalisti de televiziune, nu uitam nicio clipa ca suntem si motociclisti si ca trebuie sa ne reprezentam comunitatea.
Iata de ce, din februarie 2006 – cand am difuzat primul episod – si pana astazi, Moto Magia a devenit o emisiune de suflet pentru zeci de mii de pasionati de moto din Romania.

Emisiunea noastra ramane singura “voce” de la TV a motociclistilor romani, amatori sau piloti profesionisti, carora le dam ocazia sa se exprime, sa-si spuna pasurile si sa-si strige bucuriile. Am fost alaturi de ei la bine si la rau si ne sustinem reciproc, chiar daca uneori ne mai criticam unii pe ceilalti.

De aceea, oriunde mergem in tara, noi cei din echipa Moto Magia suntem primiti cu bratele deschise si orice problema am avea, un grup de camarazi motociclisti, pe care poate nu i-am intalnit niciodata, va sari in ajutorul nostru. Cati jurnalisti din Romania pot spune ca au frati si surori de suflet in toata tara ?!? Suntem norocosi si va multumim pentru aceasta!

Moto Magia este asadar o forta, egala cu puterea zecilor de mii de motociclisti pentru care emisiunea noastra inseamna ceva.

Dupa mai mult de 200 de emisiuni difuzate, misiunea noastra ramane si pe viitor popularizarea si dezvoltarea motociclismul romanesc, ca hobby, ca sport sau pur si simplu ca modalitate de deplasare – o alternativa la aglomeratie si poluare.

Nu in ultimul rand, dorim sa atragem atentia asupra unui lucru prea putin scos in evidenta in comunitatea moto de la noi: nu multa lume isi da seama ca postul public TVR2 a fost si ramane singurul care a considerat ca motociclistii romani au dreptul la o voce. Este senzational si le multumim celor de la TVR2 – mai “publica” de atat nu stim cum ar putea fi o statie TV!
Acestea fiind spuse, am fost si ramanem aceiasi pasionati, in slujba comunitatii moto romanesti: Cristina Soloc, Catalin Heson, Catalin Soloc.

Asfalt uscat!


Link To

Other links from 'Motociclimul in media'

×