Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
PeMotoare

http://www.pemotoare.ro
Pemotoare.ro s-a născut din nevoia unei surse de informare moto în România. Credem că jurnalismul moto din țara noastră nu este reprezentat cum ar trebui și că motociclistul român are nevoie să fie la curent cu noutățile din piața locală și internațională. Succint, pe site găsești ultimele știri din domeniu, teste cu cele mai noi motociclete, interviuri, reportaje și cam tot ce ține de lumea moto.
Ținem foarte mult la respectarea standardelor jurnalistice. Materialele vor fi atent verificate, obiective și, mai ales, oneste.

[b]Cine suntem?[/b]

[i]Cristian Predoi – Editor[/i]

[url="http://www.pemotoare.ro/wp-content/uploads/20121005_151138-e1360839091524.jpg"][img]http://www.pemotoare.ro/wp-content/uploads/20121005_151138-e1360839091524.jpg[/img][/url] De-a lungul timpului, am trecut prin mai multe redacții. Am terminat facultatea de jurnalism din cadrul Universității din București, am scris pentru Adevarul, am vorbit la radio și încă semnez cu plăcere câteva pagini în revista GQ România. Proiectul pemotoare.ro îmi dă ocazia să îmbin meseria de jurnalist cu pasiunea pentru motociclete. Cred în onestitate, în plăcerea de a scrie și în respectul față de cititor.
[b]cristian.predoi@pemotoare.ro[/b]
[b]www.facebook.com/cristi.predoi[/b]

[b]Andrei Cătălin Sănătescu – Redactor/Road Tester[/b]

[url="http://www.pemotoare.ro/wp-content/uploads/profil-Andrei-Catalin-Sanatescu-pe-motoare.jpg"][img]http://www.pemotoare.ro/wp-content/uploads/profil-Andrei-Catalin-Sanatescu-pe-motoare.jpg[/img][/url] Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. Am, probabil, o genă de la populaţiile migratoare, altfel nu-mi pot explica dragostea pentru călătorii (18 ţări vizitate cu motocicleta…vor urma si altele).
Alte pasiuni: trail running, bushcraft, cicloturism.
[b]catalin.sanatescu@pemotoare.ro[/b]
[b]www.facebook.com/andreicatalin.sanatescu[/b]

Așteptam cu drag să aflăm mai multe despre tine și să-ți răspundem la întrebări, sugestii, comentarii. Mulțumim că ne citești.
Facebook: www.facebook.com/pemotoare
Twitter: @pemotoare
Pinterest: www.pinterest.com/pemotoare
Mail: contact@pemotoare.ro

Link To

Other links from 'Alte site-uri de motociclism'

×