Mergi la conţinut
Autentifica-te  

Metric Motion

http://www.metricmotion.ro/
[img]http://metricmotion.ro/Logos/sigla-transparenta-micsorata.png[/img]
... si bine ai venit ! Da, da, tie ma adresez, cel care citesti acum. Daca tot ai ajuns aici, mai ai putina rabdare si patrunde in lumea METRIC MOTION.

[b]Ce este METRIC MOTION?[/b]
As putea sa-ti spun ca intreaga idee care sta in spatele acestui concept a survenit in urma unui studiu intens bazat pe cifre, analize financiare si de piata, etc, dar as minti. Nu. S-a nascut ca urmare a unei stari de tensiune crescanda, generata de ambuteiajele infernale, specifice unei mari metropole.Motocicleta a rezolvat problema traficului urban, iar ulterior, si-a dovedit utilitatea si in calitate de partener la drum lung. Si daca tot e sa calatoresti, de ce sa nu o faci cu putin stil?

Amandoi stim ce greu este sa gasesti piese si accesorii de calitate pentru "bidivii" nostri. Vin deci, in intampinarea ta (…si a mea) cu cateva accesorii ce iti pot usura viata de motociclist, adaugandu-i in acelasi timp si un strop de savoare. Ma alatur astfel celor ce-si doresc un plus de siguranta, performanta, estetica si confort in toate calatoriile si peregrinarile ce li se astern in fata.

Nume ca: [url="http://www.vanceandhines.com/"]Vance & Hines[/url], [url="http://www.bigbikeparts.com/"]Show Chrome Accessories[/url], [url="http://www.kuryakyn.com/"]Kuryakyn[/url], [url="http://rolandsands.com/wp/"]Roland Sands[/url], [url="http://www.mustangseats.com/"]Mustang Seats[/url], [url="http://www.performancemachine.com/"]Performance Machine[/url] si altele sunt binecunoscute printre motociclistii care apreciaza calitatea si performanta la adevarata lor valoare. Acestea sunt exact lucrurile pe care incercam sa ti le oferim.
As putea sa-ti spun ca aici, la METRIC MOTION, suntem cei mai buni, cei mai prompti, cei mai convenabili, cei mai cei … dar nu…

SUNTEM CEI MAI PASIONATI SI ENTUZIASTI!

Si nu uita: indrazneste sa fii moto!

Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×