Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Free riders

http://www.free-riders.ro/
Asociația Moto Free Riders este prima organizație non-guvernamentală din România care unește amatorii motociclismului pentru ceva mai mult decât plimbări prin țară și ieșiri cu prietenii.

Misiunea noatră este de a demonstra că viața pe motor însemnă mai mult decât haine de piele și zgomot în trafic.
Membrii Asociației nostre dedică timp, suflet și muncă pentru a reabilita imaginea motocicliștilor din București și nu numai, prin acțiunile caritabile pe care le inițiază și le susțin și care se desfășoară în beneficiul celor defavorizați social: bătrâni, orfani, persoane cu dizabilități fizice sau psihice.

Scopul Asociației Moto Free Riders este de a promova motociclismul și de a reabilita imaginea motocicliștilor, prin educarea constantă a participanților la trafic, indiferent dacă aceștia sunt pe două sau pe patru roți.
Prin creșterea responsabilității sociale în rândul tinerilor – în special prin încurajarea implicării acestora în activități umanitare, – membrii Free Riders urmăresc îmbunătățirea comunicării sociale.

Acest lucru va duce, în timp, la o societate mai tolerantă și mai înțelegătoare, sensibilă la nevoile celor defavorizați.
Numeroasele acțiuni umanitare inițiate de Asociația Moto Free Riders contribuie la viziunea care stă la baza înființării: facilitarea acceptării comunității moto de către public și un parteneriat în trafic bazat pe respect reciproc.

Link To

Other links from 'Cluburi, Asociatii, Evenimente'

×