Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Hog Bucuresti

http://www.hogbucuresti.ro/
[b]Despre noi[/b]
Harley-Davidson este mai mult decat implinirea visului american, este o legenda, un stil de viata, un ideal spre care tintesti. Chiar daca esti incepator sau experimentat, noi stim de ce zambesti atunci cand mergi pe drum cu un Harley. Alatura-te familiei Harley-Davidson si impartaseste-ne experienta ta.

H.O.G. (Harley Owners Group) nu este doar o organizatie a motociclistilor. E vorba despre mai mult de un milion de oameni, din lumea intreaga, uniti de acelasi vis: Harley-Davidson - legatura dintre pasiune, prietenie, buna-dispozitie si respect.

H.O.G Bucharest Chapter Romania a fost infiintat oficial in 2008 iar numarul membrilor creste constant in fiecare an, cu fiecare motocicleta Harley-Davidson care cutreiera Romania. Misiunea noastra este simpla: ne intalnim, ne conducem motoarele si ne distram. Intra si tu in clubul H.O.G si fii oricand binevenit printre noi!

[b]Istoricul Hog[/b]
Harley Owners Group® (abreviat H.O.G.) a fost infiintat de catre Harley-Davidson Motor Company® in 1983. H.O.G. s-a nascut din dorinta mandrilor posesori ai unui Harley de a se intalni si de a-si impartasi pasiunea pentru libertate. El a devenit imediat cel mai mare club moto din lume sponsorizat de un producator.

Pana in anul 2000, H.O.G. reunea peste 500.000 de membri. In prezent exista peste 1.000.000 de membri si mai mult de 1.400 de cluburi chapter in intreaga lume. In 2008 H.O.G a sarbatorit 25 de ani de la infiintare in Milwaukee, Winsconsin in acelasi timp cu marea aniversarea cu numarul 105 organizata pentru Harley-Davidson. Beneficiile H.O.G. includ participarea la evenimente organizate de fiecare club in parte, produse exclusive si multe altele. La cumpararea unei motociclete Harley-Davidson, noua si neinregistrata, devii automat membru H.O.G pentru un an de zile.

Vrei sa te alaturi si tu marii familii Harley-Davidson? Intra in clubul H.O.G si transforma-ti pasiunea intr-un stil de viata.

Link To

×