Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Moto 4 all

http://www.moto4all.ro/
ATV-urile au o larga utilitate, in diverse domenii, de la turism si agrement, pana la profesiile care cer deplasarea rapida si in siguranta in locuri in care se ajunge foarte greu sau nu se ajunge deloc cu un autoturism si pot fi dotate cu o multime de accesorii si echipamente de la plug de zapada, maturator, imprastiator nisip, pana la remorca si orice unelte agricole.

ATV-urile sunt construite in asa fel incat sa poata ajunge oriunde, fara nici o problema, pot sa treaca prin mlastini, nisip, noroi, pe carari de munte sau prin zapada, sunt foarte fiabile si mai ales foarte sigure.

Moto4all a aparut din dorinta de a satisface si cele mai exigente pretentii ale impatimitilor ATV-isti. Odata cu utilizarea ATV-urilor si in alte scopuri decat cele de agrement a aparut si necesitatea dotarii ATV-urilor cu diferite accesorii.

Moto4all se adreseaza tuturor posesorilor de ATV-uri oferindu-le accesorii tunning (optimizer si tobe sport), accesorii de design (jenti, bullbar, manere, aparatori maini etc.), consumabile ( filtre, cauciucuri, uleiuri speciale ) , piese de schimb pentru orice tip de ATV, accesorii agricole si altele.

Link To


×