Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
MotoBoom

http://www.motoboom.ro/

Anul 2004 a reprezentat debutul nostru pe piata moto respectiv a atv-urilor in principal.Am inceput aceasta afacere, sa spunem de 'nisa' pentru acele vremuri, din pasiunea si dorinta de a dezvolta fenomenul atv si moto, in Romania. Activitatea noastra s-a desfasurat la inceput prin societatea comerciala SC East Trading SRL, folosind numele "MOTOBOOM" doar ca si brand comercial. Am continuat sa functionam in aceasta formula timp de doi ani, dupa care la inceputul anului 2006 , odata cu conturarea si inceputul cresterii pietei de atv-uri si motocicletete din Romania, am hotarat sa infiintam societatea comerciala cu acelasi nume, respectiv SC Motoboom SRL. In anul 2007, brand-ul comercial MOTOBOOM a trecut printr-un proces de rebranding, moment care a reprezentat trecerea de la vechiul "Motoboom - cu noi ai parte de alt drum!" la "Motoboom - pasiune pentru extrem!" cu formatul actual al siglei si sloganului. Momentan intreaga activitate este posibila datorita muncii echipei Motoboom, formata din 9 membrii, la care se adauga colaboratorii si dealerii nostri din intreaga tara.


De cand am inceput afacerea noastra am urmarit intotdeauna sa indrumam clientii in a lua cea mai buna decizie pentru achizitionarea unui atv, quad sau a unei motociclete.

….probabil ai auzit de “iesirile de weekend”, “tabara de atv-uri”, “concursurile”, “provocarile track-ului de pe GPS” sau “intalnirile motociclistilor”. Nu stii ce sunt ? Iti spunem noi, sunt un mod de viata.
Echipa MOTOBOOM este formata din impatimiti al acestui mod de viata, persoane care si-au cumparat la randul lor un atv sau o motocicleta, pasionati de aceste sporturi care testeaza si experimenteaza cele mai noi produse aparute pe piata. Prin ei si prin seriozitatea cu care va tratam avem siguranta ca nu veti fi dezamagiti dupa achizitionarea oricarui produs.

MOTOBOOM comercializeaza atv-uri si motociclete, marca Aprilia, Moto Guzzi, MV Agusta, Linhai, Honda, Kawasaki, Suzuki si Yamaha, precum si o gama variata de accesorii si echipamente de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Cea mai mare parte a atv-urilor comercializate de Motoboom sunt inmatriculabile, prin urmare cu ele ai acces chiar si pe sosea. Pentru offroad avem pentru voi o gama larga de accesorii si echipamente care te vor face sa savurezi fiecare iesire pe care o faci. De asemenea ai posibilitatea dotarii ATV-urilor cu diverse accesorii (senile, plug zapada, unelte agricole, remorca, troliu) ce vor permite folosirea acestora si in scopuri utilitare.

La MOTOBOOM toate modele pot fi achizitionate cu finantare in sistem leasing sau rate, oferim garantie, service si piese de schimb pentru toate produsele comercializate.

Deoarece piata de atv-uri, motociclete si accesorii este in permanenta dezvoltare, scopul nostru este acela de a te tine la curent cu ultimele noutati si suntem deschisi oricarei propuneri venita din partea ta.

Mereu, in activitatea noastra, am tinut cont de valorile echipei MOTOBOOM:
Performanta; Ambitie; Seriozitate; Incredere; Unicitate; Noutate si Experienta in domeniu. Aceste lucruri definesc PASIUNEA …aceea pentru EXTREM.

Continuam sa investim si sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite, pentru a-ti face experienta de cumparare cat mai simpla.

Contactati cu incredere reprezentantii MOTOBOOM pentru a va indruma in a lua cea mai buna decizie la achizitionarea oricarui produs.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O5JNfUZxoqA


Link To

Other links from 'Alte site-uri de motociclism'

×