Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
T-Festival

http://www.t-festival.ro/

Movement through Music

Trucks & Bikes

Prima ediţie a Festivalului Internațional al Transportatorilor va avea loc la Jucu, în judeţul Cluj, între 9 şi 11 mai, în organizarea Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi IRU (International Road Transport Union).

Sub umbrela T-Festival se întrunesc cei mai importanțI producători de camioane șI semiremorci, cei mai activi dealeri șI importatori de motociclete șI echipamente, șI pasionați de camioane șI motociclete. Este un festival în care pasiunea pentru camioane și/sau motociclete se îmbină cu muzica. Într-un cadru mai puțin convențional se vor lega noi colaborări în industria de transport șI în cea moto.

 

Pasionații care vor ajunge în al doilea weekend din mai la Jucu vor vedea cele mai frumoase camioane șI motociclete din România. Aici va fi desemnat cel mai frumos camion din Sud-Estul Europei ,deținătorul primind pe 10mai trofeul T-Festival: 3000 de euro plus produse șI serviicii în valoare de 2000 de euro. Publicul va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește desemnarea celor mai frumoase motociclete din categoriile: Custom&Cruiser, Naked Street&Touring, Supersport, Enduro &Cross, iar premiul cel mare este în valoare de 2000 de euro plus produse și servicii în valoare de 500 de euro.

 

Președintele juriului pentru sectiunea camioane este domnul Radu Dinescu, Secretar General UNTRR, iar în ceea ce privește juriul concursului moto acesta este prezidat de Cristi Hrubaru, vedeta Rock FM fiind de altfel și cel care se va ocupa de întreținerea atmosferei.

 

În cadrul festivalului va avea loc și o întrunire a Top 100 companii de transport din industria românească, ocazie cu care UNTRR și IRU vor acorda premii firmelor reprezentative.

„Festivalul va fi o întâlnire a oamenilor care cred și trăiesc în spiritul libertății, a oamenilor care nu cred că distanțele înseamnă ceva atunci când există comunicare și prietenie. Concursurile organizate vor fi cele mai bune prilejuri de a descoperi fantezia, aproape fără limite, a oamenilor pasionați de motociclete sau camioane.”


Link To

×