Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Salonul Auto Moto Bucuresti - Piata Constitutiei - SAM

http://sam.ro
Salonul Auto Moto dă startul pentru Primăvara auto 2015 
Bucureşti, 20 ianuarie 2015: 
 
Intrat deja în agenda celor mai importante evenimente din România, Salonul Auto Moto îşi va deschide porţile  în Piaţa Constituţiei, în perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toţi pasionaţii fenomenului auto –moto din ţară. 
 
Pe durata celor cinci zile, sunt aşteptate sute de maşini şi motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere naţionale la cele de epocă sau tunate. În creștere de la o ediție la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau două roţi cu demonstratiile, acrobatiile si drift-urile lor epice, vor  crea atmosfera incendiară cu care au fost obişnuite zecile de mii de vizitatori  din toată ţara, care au trecut in anii precedenti pragul Salonului Auto Moto.
 
Nu vor lipsi noutăţile şi ofertele speciale de Paşti ale dealerilor, firmelor de leasing şi de asigurări, precum şi ale băncilor. 
 
Nu este niciodată prea devreme pentru ca toţi participanţii la Salonul Auto Moto: organizatori, expozanţi şi vizitatori, să-şi marcheze în agendă perioada 1-5 aprilie 2015. 
Pentru mai multe detalii accesaţi: www.sam.ro
 

Link To

Other links from 'Cluburi, Asociatii, Evenimente'

×