Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Motoboom Testdrive

http://www.motoboom.ro/stiri/motociclete-triumph-pentru-drive-test.html

Oricate review-uri, poze si clipuri de prezentare ati vedea cu modelul de motocicleta dorit de dumneavoastra, nimic nu este mai relevant decat un Test Drive. Motoboom va ofera posibilitatea efectuarii unui

 

Drive Test cu urmatoarele modele: Triumph Bonneville, Triumph Tiger Explorer si Triumph Tiger Sport. Acum puteti testa si experimenta live calitatile motocicletei dumneavoastre preferate, pentru a putea lua cea mai buna decizie in privinta achizitionarii unui model nou de motocicleta. Triumph Bonneville este un roadster autentic in adevaratul sens al cuvantului ce imbina stilul britanic clasic cu tehnologia secolului XXI, fiind o motocicleta celebra in toata lumea.

 

Autenticitatea si modernitatea au facut din Bonneville o emblema, avand in spate o istorie de peste 50 de ani de excelenta.

 

Modelul Tiger Explorer este alegerea perfecta pentru cei dornici de aventura. Sfarsitul drumului asfaltat nu inseamna nici pe departe sfarsitul confortului calatoriei cu aceasta motocicleta, fiind proiectata pentru a face fata celor mai dificile provocari.

 

Triumph Tiger Explorer este un model ce cucereste lumea prin caracteristicile sale de top care stabilesc noi criterii de referinta in clasa adventure-touring.

 

Triumph Tiger Sport este cea mai completa motocicleta all-rounder. Poate fi atat o motocicleta sport cat si un tourer, oferind un condus sportiv, agil si precis, dar si un confort excelent. Pozitia inalta de pilotaj va ofera o vizibilitate foarte buna, ceea ce va ajuta foarte mult prin traficul aglomerat din oras la orele de varf. Pe autostrada se simte din plin puterea motorului in trei cilindri de 1050cc.

Programati-va acum un Drive Test pentru modelul preferat de dumneavoastra, pentru a va convinge singuri de calitatile motocicletelor Triumph.

Pentru programari sau alte detalii si informatii, cei interesati de efectuarea unui Drive Test ne pot contacta la: E-mail: contact@motoboom.ro Telefon: 0258 734 988 Oferta este supusa unor termene si conditii!


Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×