Mergi la conţinut
Autentifica-te  

 
Dementor KTM

http://www.dementor.ro
KTM este un constructor de motociclete care în orice moment este Ready to Race şi a făcut ca posesorii produselor din Mattighofen să fie membrii unei mari familii portocalii. După foarte mulţi ani în care a fost un membru al acestei familii, Dan Tatoiu - un motociclist a cărui experienţă pe două roţi se întinde de la competiţii interne de motocross, enduro, supermoto şi superbike până la Campionatul Mondial de Rally-Raid - şi-a propus să deschidă un dealer KTM care să se implice activ în promovarea motociclismului. Aşa a luat fiinţă Dementor, unicul dealer KTM autorizat pe România.

Cei care vor intra în magazinul Dementor-KTM nu vor veni într-un loc în care îţi achiziţionezi motociclete ca şi cum ai face cumpărături întru-un mall. Vor ajunge într-un loc în care vor fi sfătuiţi ce motocicletă să îşi aleagă în funcţie de capacităţile de conducere şi de constituţie. Iar cei care vor dori să se perfecţioneze vor putea merge la câteva ore ale Şcolii Dementor.

Aceasta are ca obiectiv apropierea oamenilor de motocross, enduro şi supermoto şi perfecţionarea celor care practică aceste sporturi. De-a lungul anului viitor, printre cei care îşi vor împărtăşi experienţa elevilor Şcolii Dementor se numără piloţi oficiali KTM precum Cyril Despres. Adrian Răduţă, Dan Tatoiu, Alex Gârbacea sunt doar câţiva dintre oamenii care îi vor învăţa pe copii cum să facă primii paşi în motocross şi enduro.

De altfel, la Ciolpani pe traseul de motocross Dementor îi va pune la dispoziţie lui Adrian Răduţă motociclete pe care copiii să poată practica acest sport.

Tot cu scopul de a sprijini sportul moto Dementor îl susţine pe Adrian Răduţă, campion naţional şi est european de motocros, şi este partener al Vectra Racing echipa românească ai cărei piloţi au reuşit să câştige etape de Campionat Mondial de Rally-Raid şi Dakar-ul la clasa Maratón.

în plus, toţi posesorii de motociclete KTM care vor lua startul în etapele din Campioantul Naţional de Motocross sezonul 2010 vor avea taxa de înscriere primă din partea Dementor.

Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×