Mergi la conţinut
Autentifica-te  

Endurostore

http://www.endurostore.ro


Radu, Vali si Sasa sunt alaturi de tine, pentru ca tu sa poti practica enduro fara absolut nici o bataie de cap, sau… de motor. Iar Enduro Store inseamna mai multe lucruri: un magazin unde tu poti gasi tot ce iti trebuie pentru a iesi pe coclauri, adica pe scurt, motociclete, echipamente si accesorii!

Avem de toate, de la cizme si camelbacks, la ochelari, protectii si manusi! La Enduro Store puteti comanda piese de schimb pentru toate tipurile de motocicletete de enduro si cros. Vom incerca te ajutam si in cazul in care motocicleta ta este o raritate. Trebuie doar sa alegi din cataloagele www.auner.at,www.firstracing.com, www.fmracingmx.com, www.zap-technix.com, www.racetech.it si noi ne ocupam de restul.

Incercati-ne! La noi in service, orice motocicleta de teren isi gaseste leacul si este pregatita de concurs, asta daca te bate gandul sa te bagi la un Romaniacs, la o cupa, la un raid…

Deja au trecut niste ani buni de cand practicam enduro, asa ca te putem ajuta cu sfaturi competente, cand vine vorba despre alegerea unei motociclete pentru enduro. Nu te lasam singuri nici pe coclau, pentru ca am pregatit un Enduro Adventure Camp! Toate acestea se intampla deoarece, pentru noi enduro nu este doar un simplu hobby, ci o ocupatie permanenta: atunci cand nu suntem cu clientii nostri, dintre care multi ne devin prieteni sau cand nu ne ocupam de motocicletele lor, suntem pe coclauri, la antrenament!


Link To


Other links from 'Dealeri, Service-uri, Magazine, Reprezentante & Servicii'

×