Mergi la conţinut

Dirlewanger8814

Membri
 • Conţinut

  20
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Cluj-Napoca
 • Posesor(oare) de
  Ij 56
 1. Dirlewanger8814

 2. legislatie Programare Rar

  Da. Poti face programare online si pentru moto!
 3. legislatie Programare Rar

  Mi sa parut mai simplu asa..am tot incercat sa sun dar era ocupat tot timpul. Si nu stii cumva cat dureaza,da acolo pe loc hartia aia?
 4. legislatie Programare Rar

  Salutare! Am facut o programare pe net la RAR,si la marca si tipul motocicletei degeaba am scris asa cum e in cartea de identitate,pentru ca scria acolo ca nu e bine. Pina la urma in loc de Marca:MZ/ETZ Tip:250 L am scris Marca:MZ , Tip: ETZ 250 oare nu se leaga ca e altfel scris in acte? Ce parere aveti?
 5. legislatie Am Fost Programat Peste 2 Luni La Examen Cat. A

  Salutare! Eu de o saptamana m am apucat de scoala,inca nu stiu cand dau examenul dar daca nu o sa fie vreme buna si se raceste bine pina atuncea mai pot sa dau examenul pentru A? Bafta la examen!
 6. legislatie Probleme Cu Actele

  Salutare! De cateva zile mi am cumparat motor(MZ-ETZ) din Oradea. Eu sunt din judetul cluj,am trimis la proprietar o copie dupa buletinul meu si el a facut acolo actele si contractul de vanzare cumparare. Mi a adus motorul,am semnat contractul si mi a lasat toate actele! Azi am observat ca pe certificatul de radiere la datele mele in loc de judetul cluj scrie judetul bihor Ce parere aveti o sa am probleme din cauza asta cand il scriu pe numele meu? Si va rog sa imi spuneti unde trebuie sa ma duc prima data,sau ce i de facut.. Mersi! Va rog sa imi explice cineva,pentru ca am o gramada de acte si habar nu am ce i de facut,si de ce am nevoie..
 7. istorice ETZ-250

  Salutare! Nu stiti oare ce roata sa r potrivii pentru ETZ in spate,si de unde pot cumpara disc de frana tot pentru ETZ?
×