Mergi la conţinut

Turist

Membri
  • Conţinut

    27
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat Turist

  1. Salut . Ma gandesc pana la anul, sa-mi inlocuiesc priectoarele led ieftine pe care le am pe motocicleta, cu unele de firma care sa nu deranjeze pe ceilalti participanti la trafic. Ceva sugestii ?
  2. until

    Organizatorii ar trebui sa dea un raspuns . Va avea loc intrunirea de la BV conform planificarii ?
  3. Turist

    Astazi In Bucuresti

    Prea aglomerata locatia aleasa de SALONUL MOTO 2012 . Am preferat sa trec pe linga si am dat o tura pe la Sinaia. La anul poate se vor gandi la Prisma cum a fost acum cativa ani.
  4. Mie rusine sa spun dar la kilometri parcursi nu mi-a dat prin cap sa ma uit. Am plecat din Bucuresti cu gindul sa cumpar accesorii pt motocicleta de la Ploiesti . Acolo la magazin ( Paulas-bikershop ) Florin cu Transalpul negru mi-a propus o plimbare pina la Bertea . Restul ati vazut in poze. In ce priveste greutatea in plus, aici in Ro vremea la munte e cam instabila, si eu de ex am in topcase cobinezon de ploaie, camera pt roata spate , ap foto, 2-3 cagule, o bluza , inca o pereche de manusi mai subtiri , spray de lant , Spray de umflat roti, Capsule CO2 , lanterna ,Bricheta, apa minerala si alte citeva maruntisuri necesare la drum.
  5. As fi pus si restul de poze dar nu a mai functionat internetul.
  6. Asa e ! Daca tii la motocicleta bagi Castrol; chiar daca e scump e cel mai bun .
  7. Tentant ! 0788021924 Eu nu am mess , iar internetul merge greu cind e reteaua suprasolicitata. Simbata vroiam sa merg la Paula's bikershop sa-mi cumpar cite ceva din magazin , dar daca se lasa cu o iesire particip si eu.
  8. Eu am avut un Dominator 650 in care sfatuit de prieteni am bagat YACCO 15W40 semisintetic + filtru. Era o vara calduroasa . Motorul de cind l-am pornit si-a schimbat mersul in rau. Avea trepidatii mai mari ca de obicei. Am plecat la drum totusi cu alti motociclisti. Pe drum am simtit ca motorul se supraincalzise. Dupa 40km m-am intors si am scos uleiul. Apoi am bagat Valvoline 10W40mineral + alt filtru nou. Am pornit motorul si am rasuflat usurat. Revenise la mersul lui normal. Apoi am facut si o tura in forta sa vad daca se supraincalzeste dar s-a comportat excelent. De atunci nu mai vreau sa aud de YACCO.
  9. Multumesc la fel, anul trecut am fost la toate intrunirile inafara de Timisoara si Iasi. Cel mai mult mi-a placut intrunirea de la Tg. Secuiesc, dupa care cea de la Cluj . As pune poze daca mi-ar merge internetul mai bine.
  10. Am cumparat-o acum 2 ani , si am schimbat placute frina spate, ulei filtre si bujii. Deocamdata merge f bine. An de fabricatie 1996.
×
×
  • Creează O Nouă...