Mergi la conţinut

s-kidu'

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. istorice intrebare

  depinde ce vrei.... initial am avut minsk...mergea bine dar canci putere, e mic nu era ce imi doream eu jupiterul are ceva putere, se poate modifica relativ usor....etc din punct de vedere tehnic minskul e mai fiabil fiind intr-un cilindru ( asta daca nu il maltratezi crezand ca ai hayabusa), are aprindere electronica, porneste super usor incovenientele minskului: lumini slabe pt ca este pe magnetou, ceva probleme in timp pe la treapta a doua de viteza (lucru vazut la foarte multe minskuri) ( sare din viteza) la jupiter e mai complicat la partea electrica pt ca ai baterie, aprinderea e cam nasol de reglat, sunt foarte multe de vb in leg cu motorul asta dar daca il reglezi bine ai ceva satisfactie fata de un minsk deci ........in concluzie......daca ai ceva cunostinte de mecanica baga-te pe ij .......daca nu in-ti un minsk ca e fain pt un incepator aaaaa si am uitat sa-ti spun de pret ( ijul e cam dublu la pret) in momentul de fata nu dau ijul pe un minsk dar am si injurat mult pana i-am invatat secretele bafta si sa ai grija de tine si de noua ta achizitie. :)
 2. ij-escu meu

  ultima promit ca mai bag poze dupa o modific
 3. ij-escu meu

  inca una
 4. un fel de Bruce Willis al meu (erou) dupa 20 de ani inca mai merge i-am promis ca o duc la "coafor" in iarna asta sa o cosmetizez ca m-am cam plictisit de cum arata acu'
 5. istorice Reglaj aprindere Ij

  daca avansul e prea mare bulesti si ambielajul
 6. figuranti?

  cam asa ceva cred si eu si mai sunt o serie de baietzashi cu bani care isi iau in gasca motoare...daca si-a luat unul , urmeaza ceilalti cu ceva si mai tare .... e un fel de ....."sa ne spargem in figuri cu ce bani avem"
 7. istorice jupiterul meu

  scuze e poza prea mare
 8. istorice Fosta mea par-par-cicleta

  gandeste-te ca daca iti iei dnepr s-ar putea sa mai cari sculele la tine
 9. Andreea Marin

  eu cred ca o snobism... daca vroaia motor isi lua de mult.... deci.......... -
 10. CBR 1100 XX - SuperBlackbird

  faina treaba!
×