Mergi la conţinut

Shobolanu'

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  13m 41s

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Nipru shi Harley
 1. Cluburi Moto

  E foarte adevarat! Ma primiti si pe mine? In primul rand cand "ride" sub culorile clubului (chiar aici unde sunt ilegale exista feluri de a arata culorile)trebuie sa le aperi. Inseamna ca orice gunoi de prospect sau membru dintr-un club neprietenos o sa-tzi sara de gat. Si nu ma refer la Chopper Academy. Lil, esti simpatic si foarte dur cand flexezi un mushchi in "Ascunshii de sub Deal", dar daca ai tura un motor cu un semn inamic public in Pantelimon ai fi altfel. E simplu sa fi dur cand nu ai inamici si greu cand ai opozanti grei. Si pana la urma frezatilor, dece nu pot intra la sectiunea chopper? Nu ca as avea eu vre-un chopper cu softailul meu, dar... poate ma chopperizez mai tare ca mariile voastre .... bleahhhh. Adevarul ca motocicolism sau promotocicolism e vax albina exact the same. Frecati acelasi picior de lemn si o sa ajungeti la aceleasi rezultate. Niste frecatzeii!
 2. Cluburi Moto

  Tare fain cum fiecare intelege libertatea altfel. daca vreau sa fiu liber, tot ce trebuie e sa platesc o cotizatie, si bingo! O sa primesc o copie a unui patch MC inmanat de un fost ochelarist proaspat scapat de acnee contra unei sume. Lunar o sa platesc pentru a avea niste "frati" sa ride with si nimic nu ma v-a opri sa fiu liber ca pasarea cerului ... in afara de orice constrangere pe care as fi avuto inainte de a plati. Sunt un biker... sau nu?!
 3. chopper Girder Front End Fork(Furca Girder)

  Mesere , vezi ca m-au scuipat afara de pe motociclizm rupele-as fatza in pulpa, asa ca daca vrei discutii o facem aici! Nici macar nu pot intra pe motolofuckishti asa ca... Ni bah ca este si reclama aici... heheheh... tare!
 4. chopper Transmisie Pe Curea

  Pe scurt nu, pe lung nu. Daca trebuie sa o schimbi o schimbi, daca nu , nu! NU conteaza daca o dai cu deodorant sau nu!
 5. chopper Motoare Rat.

  Bine te-am regasit Lil! Nu stiam unde ai disparut si ica-ta cand m-au scuipat afara de pe motorism si pe mine am vazut! Aripa pe bascula arata bestial (poate ne arati si o poza de clatit ochii) Idea e sa pui stopul lateral, pt ca altfel nu vad cum....
 6. chopper Alegere Harley Vs Triumph

  motosadik esti varza! Intre cele doua modele, mai ales daca vorbesti de motorizarea de 900 ( sau 860 sau cat este) Speedmasterul este clar cu un cap deasupra - in cazul in care nu iti iei numai un motor de mers in oras. In schimb daca vorbesti de 1200, atunci e altceva. In ceea ce priveste fiabilitatea Sportsterului este net superior Speedmasterului! Fara bagaturi din top si abureli de habarnisti: kilometrii facuti fara probleme cu unul sunt mai multi decat la celalalt. Si poate observi comparatia intre modele, nu intre firme, ba chiar intre motorizari ale acelorasi modele - nu credeam ca mai sunt inca intelijenti sa compare marci... Vandame cu Rambo si faze din astea... Speedmasterul(de 9000) e un motor frumos, pastrat clasic si neuratit(ca modelele "moderne"... le vezi si iti dau lacrimile ca la ceapa... hehehe). Ba chiar l-au mai adus inspre cruiser baietii. Agil in curbe si destul de puternic, nu uimeste cu un cuplul brutal ca al Sportsterului de 1200 dar compenseaza cu niste cai putere in plus la turatii mai mari care sunt tare buni la casa omului. Daca ar fi pastrat stilul "no-nonsense just ride" si la departamentul fiabilitate ar fi fost exceptional. Dar nu sunt probleme mari, destule insa pentru a pastra o relatie consecventa cu mecanicul. Chiar e indicat sa nu il iei nou. Cel putin asa m-a sfatuit un amic (mare obsedat de Trumpy-uri) cand ma gandeam sa imi iau un Rocket 3 (ca veni vorba , o bruta atat de urata ca inconjura gama de valori si ajunge sa atinga frumusetea) Daca il iei la 10 mii de km e bestial! Deci parerea mea (5 centi duzina) este sa optezi pentru Speedmaster in loc de 883 si 1200 in loc de toate. Iar daca iti place Iron-ul, sigur Patrusoptul o sa te cuafeze just right!
 7. Viitor Hells Angels South-italy

  Nelutzule, vezi ca o zis mica-ta sa fi la 9 jumate acasa ca altfel itzi rupe urechile! Si sa nu uitzi sa iei lapte ca dupa aia iar nu o sa ai laptic cald dimineatza inainte de scoala. Maine e shedintza cu parintzii!
 8. chopper antichitati

  Offtopic...Stai flexat man shi nu te tura in halu asta! Nu-s o celebritate pe forumurile de motorishti ca sa ma tem ca-mi furi identitatea! "Shobolan" vine de la Fratzia Shobolanului.... o fratzie de motorishti din Cluj...in fine , trebuia sa-tzi citesc ceva mesaje shi sa vad ca tu nu ai avea ce sa cautzi in ea! Iar Scula shi Prefectura....nu-tzi raspund ca nu are rost!
 9. chopper antichitati

  Buahahahhaha....Shobolanu9 tu ce hram portzi barbate? Shobolan shi cu un Sportster pe avatar? hmmmmmmmmmmmm....Nikul meu e Shobolanu shi calaresc un Sportster de 1200....hmmmmm Sa fie coincidentza? Lumineaza-tzi fatza!
×