Mergi la conţinut

challenger

Membri
  • Conţinut

    396
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat challenger

  1. challenger

    Dakar 2013

    Da ,se anunta interesant ,mai ales ca Honda vrea sa traga tare si sunt hotarati sa puna capat suprematiei KTM . In orice caz abia astept ,ca in fiecare an ... Pacat ca baietii nostri nu s-au bagat anul asta ,dar este oarecum de inteles ,costurile sunt enorme ...
  2. Ai pornit-o ? Cum spunea si mai sus cineva ,daca e reglat bine decompresorul si carburatorul si nu ai alte probleme ( ma refer la alimentarea cu curent -da scanteie ?,si la alimentarea u benzina ) ,motorul o ia foarte usor -vorbesc din proprie experienta . Trebuie sa ai mare grija,nu e bine sa-i tot dai pedale la nesfarsit sau sa o pornesti tractata intrucat risti sa-i dereglezi distributia si dai de alte belele care te vor costa mult mai mult ( ai vazut ca deja ai rupt pedala de pornire) Daca nu te descurci nicicum ,da-mi un PM si o sa vb pe mess ,s-ar putea sa am si ceva manuale sa te ajute. La Multi Ani !!!!
  3. Daca nu ma insel am vb deja,dar daca nu o las la 1 milion avand in vedere faptul ca e sudata . Eu asa am luat-o si nu am folosit-o deloc. Numai bine !
  4. Nu prea gasesti pe aici,am eu una,dar nu stiu daca sa o dau sau nu... Daca nu ti-ai gasit una ,contacteaza-ma pe privat . Numai bine !
  5. challenger

    Dakar 2010

    Pai daca esti pasionat de enduro si nu sti cine e Martin Freinademetz ... e unul din organizatorii Red Bull Romaniacs ,deci avem un om valoros la start . Cat despre baietii de la Vectra Racing ,si mie imi pare foarte rau ca nu participa,au ei motivele lor ,oricum au strans si anul asta rezultate foarte bune asa ca isi merita si ei felicitarile cu prisosinta . Trebuie sa recunoastem ca aceasta competitie e una foarte costisitoare ,plus ca ei au cativa ani in care si-au facut sarbatorile pe coclauri ,deci merita si ei o pauza . Sa-i tinem pumnii lui Martin si sa speram ca va face o figura frumoasa .
  6. Ma bucur mult pentru tine !!!! Pentru ala ...La muuuulti ani !!!!!!!!!!
  7. challenger

    Dakar 2009

    Cat ghinion dom`le ...ce pacat.. Sa speram ca ceilalti vor face treaba buna ,macar strainii din Vectra,si de ce nu si Duicu... Doamne ajuta !!!
  8. challenger

    Dakar 2009

    Suna destul de bine ,sa speram ca vom mai avea parte de competitii de talia Dakar Series la noi in tara. Cat despre alternativele aparute Dakarului ,ma asteptam sa se inample ,dar nu e nimic rau daca se mai diversifica si mai ales daca or sa bage ceva si pentru amatori etc. Deocamdata sa vedem ce fac ai nostri la editia asta ca nu prea s-au intalnit cu norocul ..Dar nu e totul pierdut .. Cum spunea Marc Coma azi " ..pentru mine abia de maine incepe Dakarul..." Sa speram ca si pentru ai nostri .. Numai bine !!!
  9. challenger

    Dakar 2009

    Intrebare : avem cumva norocul sa se mai repete faza de anul trecut (Central Europe Rally )si anul asta ??? Intreb si eu asa prosteste...ar fi tare fain...
  10. challenger

    Dakar 2009

    Mani a cazut prada unei gropi nesemnalizate pe road book Cea de a doua etapa a Dakar-ului nu fost de loc usoara pentru Mani Gyenes care ca si alti piloti a cazut intr-o gropa aflata la 3 km de la startul probei speciale – groapa care nu era semnalizata pe road book. Cel mai tanar membru al Vectra Racing Team si in acelasi timp cel mai bine clasat pilot roman in Dakar ( a terminat primul sau Dakar, cel din 2007, pe locul 9 la debutanti), a pornit in etapa Santa Rosa – Puerto Madryn al 95-lea dupa ce ieri in prima zi a raliului a pierdut foarte mult timp dandu-i roata sa spate lui David Casteu. In momentul cand s-a oprit sa isi ajute coechipierul se afla pe locul 14. Din pacate ziua de azi nu fost una cu ghinion pentru satmarean. La 3 km de la startul probei speciale a cazut intr-o gropa care nu era semnalizata pe road book. In aceelasi loc au mai cazut si alti piloti insa doar trei s-au accidentat mai grav neputand sa termine proba speciala. Printre acestia trei se numara si Mani care acuza dureri mari la unul din brate si la ora Romaniei 16:15 ora locala 12:15 astepta sa fie transportat cu avionul in bivouac-ul etapei de astazi unde urmeaza sa i se faca o series de radiografi pentru a vedea exact daca bratul este rupt sau nu. In decursul acestei nopti vom afla daca Mani va mai putea continua Dakar-ul sau nu. Mani Gyenes: “Sunt bine doar ma doare destul de tare mana si acum astept sa vad ce vor zice medici. Suntem trei piloti care s-au accidentat mai grav in acea gropa care nu a fost trecuta pe road book. Am avut un foarte mare ghinion si azi ca si ieri au fost probleme mari de vizibilitate din cauza prafului pe care il ridicau pilotii din fata si daca nu am avut scris pe road book ca exista la km 3 o groapa nu am avut cum sa vad din cauza prafului. Vreau sa il felicit pe Frans pentru ca a avut o proba speciala extraordinara astazi si a reusit sa castige cea de a doua proba a Dakar-ului 2009.” Sa speram ca va fi bine si va continua !!!
  11. challenger

    Tenere 600 (old Ones)

    Hi , yes ,here are many guys riding this kind of motorcycle ( I am riding an XT 600,1990 model. So ,here is a lynk for you :http://www.tenereclub.ro/,and here you will find many extraordinary guys. Best regards !! PS: Sorry for my English !
  12. Am facut treaba asta de n`spe mii de ori ,bujia e noua nouta dupa catalog ,scanteia e buna ,eu zic ca e carburatorul ,ma duc sa-l desfac pentru a 5-a oara ,poate gasesc ce are ... mi se pare ca se inunda ...( plutitor ,cui pontou etc..)
  13. Am schimbat bujia ,are scanteie buna ,iar distributia a fost pusa la punct in urma cu vreo 2000 de km. Ideea e ca ma enerveaza faptul ca daca e benzina inchisa da semne ( invarte de cateva ori ) iar daca deschid robinetul nu mai vrea. Acuma ce sa zic eu ,maine am sa mai desfac sa verific tot ce pot ,inclusiv o sa fac rost de un manometru ca sa verific compresia ( deci implicit si distributia ) ca sa nu desfac degeaba motorul. Numai bine !!!
  14. Sincer m-am gandit a asta ,dar sa sara asa dintr-o data ? ( am oprit-o si cand am pornit-o mergea rau ) Oricum ,multumesc si am sa verific si treaba asta (Daca e sarita de la punct mai da semne de pornire ? )
  15. Deci : Yamaha XT 600 2 KF a mers bine ,am oprit pentru o pauza de o juma de ora.Cand sa o pornesc scotea un zgomot urat de tot in toba ,mergea neregulat si tragea si mai neregulat si numai la turatii mari. Dupa 2 zile incerc sa o pornesc..NIMIC. Am schimbat bujia ( primeste curent ,da scanteie ) ,s-a rupt cablul de la decompresor -l-am schimbat si pe ala, am zis ca e carburatorul ,l-am dat jos si curatat ( nu sunt expert ,dar pare in regula ) = NIMIC ,ce-i de facut ? Mentionez ca da semne de pornire ,dar numai cand e robinetul de benzina INCHIS ,cand il deschid nici vorba sa dea vreun semn.( a dat si cateva rateuri in toba ) Va rog ,dati-mi niste sfaturi ca nu mai stiu ce naiba sa-i fac....
  16. Deci : Yamaha XT 600 2 KF a mers bine ,am oprit pentru o pauza de o juma de ora.Cand sa o pornesc scotea un zgomot urat de tot in toba ,mergea neregulat si tragea si mai neregulat si numai la turatii mari. Dupa 2 zile incerc sa o pornesc..NIMIC. Am schimbat bujia ( primeste curent ,da scanteie ) ,s-a rupt cablul de la decompresor -l-am schimbat si pe ala, am zis ca e carburatorul ,l-am dat jos si curatat ( nu sunt expert ,dar pare in regula ) = NIMIC ,ce-i de facut ? Mentionez ca da semne de pornire ,dar numai cand e robinetul de benzina INCHIS ,cand il deschid nici vorba sa dea vreun semn.( a dat si cateva rateuri in toba ) Va rog ,dati-mi niste sfaturi ca nu mai stiu ce naiba sa-i fac....
  17. challenger

    Dakar 2008

    din cauza zapezii de la Sovata ,cursa se va tine doar la Baia Mare... http://www.centraleuroperally.com/index_CERus.html
  18. challenger

    Dakar 2008

    Asta am gasit eu pe net: "1400 de km in 3 zile - este traseul stabilit pentru cursa Dakar Series - Central Europe Rally 2008 . "Pe teritoriul Romaniei vor fi parcursi nu mai putin de 1400 de km in 3 zile de concurs, traseul fiind: 21 aprilie: Baia Mare - Tautii Magheraus - Dej - Reghin - Ibanesti - Ibanesti Padure - Praid - Sovata; 22 aprilie: Sovata - Remetea - Danesti - Odorheiu Secuiesc - Sovata; 23 aprilie: Sovata - Odorheiu Secuiesc - Danesti - Ibanesti Padure - Reghin - Dej - Baia Mare - Baia Sprie", au precizat oficialii mureseni potrivit carora in judetul Mures, parcul auto va avea amplasamentul la Sovata." Mai sunt informatii dar destul de sumare pe site-ul oficial : http://www.centraleuroperally.com/ Numai bine !!
  19. Si eu inca mai caut detalii. O sa vad ,inca nu m-am hotarat sa ma duc la Baia Mare sau sa-i astept pe undeva pe langa Dej ca mi-e mai la indemana..principalul e sa aflu cu exactitate ceva locuri..Daca aflu ceva te anunt . Numai bine !! PS.Succes la vanzare!!! Fain XT !
  20. Ori am gresit eu postand aici ,ori nimeni nu stie nimic sau nu intereseaza acest subiect ???? "1400 de km in 3 zile - este traseul stabilit pentru cursa Dakar Series - Central Europe Rally 2008 . "Pe teritoriul Romaniei vor fi parcursi nu mai putin de 1400 de km in 3 zile de concurs, traseul fiind: 21 aprilie: Baia Mare - Tautii Magheraus - Dej - Reghin - Ibanesti - Ibanesti Padure - Praid - Sovata; 22 aprilie: Sovata - Remetea - Danesti - Odorheiu Secuiesc - Sovata; 23 aprilie: Sovata - Odorheiu Secuiesc - Danesti - Ibanesti Padure - Reghin - Dej - Baia Mare - Baia Sprie", au precizat oficialii mureseni potrivit carora in judetul Mures, parcul auto va avea amplasamentul la Sovata." Mai sunt informatii dar destul de sumare pe site-ul oficial : http://www.centraleuroperally.com/ Daca detineti informatii mai amanuntite ,nu le tineti doar pentru voi ... Eu oricum voi fi pe acolo,nu pot sa ratez asta... Numai bine !!! cer.pdf
  21. Salut Beny ! Sa nu-mi zici ca-s de bai simeringurile alea care mi le-ai dat mie ??
  22. Ieri ,vreme naspa ,ploaie ,noroi mult ,am iesit la o tura ..Totul ok ,superfain .Am oprit 5 minute sa-mi trag sufletul ,candsa pornesc din nou la drum ,ii dau pedala ,porneste ,merge 5 secunde si apoi cu un rateu in toba se opreste.. Si de aici incolo ,NIMIC ,dau pedala de ma umfla rasul ,verific alimentarea si bujia ( nu parea sa aiba nimic deosebit ) ...la fiecare pedala mi se aprindea doar becul de la NEUTRAL de pe bord in rest nici un semn..Ce-i de facut ??
  23. Salutari ! Problema mea e cu un XT 600 ,merge bine ,l-am oprit si la 5 minute l-am pornit din nou , a mers 5 secunde si cu un rateu in toba s-a oprit si gata. ( asta a fost pe scurt ) .Am verificat cat am putut de bine ( era intuneric deja afara ) alimentare ,bujia etc si nu pareau a fi probleme.Am dat la pedala de m-a umflat rasul si mi se aprindea doar becul de la NEUTRAL de pe bord ,dar de pornit nici un semn .As dori niste sfaturi de la altii patiti sau mai avizati ca mine ..
  24. challenger

    ...

    Hai mai frate ca inca mai astept dupa stickerele alea pentru XT ? Crezi ca vei reusi ? Stiu ca esti ocupat....
  25. Sal ! Vad ca va adunati incet ,dati bataie ca vine Central Europe Rally pe la voi norocosilor !!!!
×
×
  • Creează O Nouă...