Mergi la conţinut

route66c

Membri
 • Conţinut

  10
 • Membru din

 • Ultima vizită

Tot ce a postat route66c

 1. route66c

 2. Pentru bikeri rockeri

  Io am fost la helloween si pot sa zic, ca producatorii nu prea o avut succes. In schimb formatia da. cat despre concertu UDO din sibiu m-ar interesa si pe mine daca as gasi bilet la intrare acolo. Io is din Brasov.
 3. Am si io o intrebare care nu-mi da pace. De ce romanii trebuie sa fie romani adica de ce trebuie sa ne batem joc de orice pe lumea asta chiar si intre noi motociclistii? Chiar asa putina omenie si intelegere avem unu fata de altul. Si io care credeam ca macar intre noi sa nu ne mancam ca lupii. De ce nu putem sa ne ajutam intre noi daca putem sau sa ne dam sfaturi sau orice alt lucru bun fara sa nu facem putina caterinca cum spun unii. Nu mai exista oameni in Romania?
 4. legislatie HELLLLP.....

  In italia te duci la firma reprezentanta KTM si ceri un certificat de origine. Cu asta mergi la vama interioara a zonei respective si acolo la comisionari contra unei sume de 45 euro si cu motocicleta de fata (asa cer ei desi la mine nici nu s-o uitat la ea) i-ti fac acest certificat EUR1 (pt export).
 5. legislatie A-Z

  Prin motoare fabricate in UE se intelege orice motor fabricat aici (in proportie de cred minim 70 %). Pe langa aste pur europene mai sunt si ceva fabrici ale japonezilor prin europa. Aici ii treaba sa afli daca respectiva japoneza ii facuta in europa sau doar ansamblata aici. Dupa ce ai cumparat o motocicleta europeana mergi la o reprezentanta a respectivei firme si ceri un certificat de origine. Cu acesta mergi la o vama interioara de acolo sa-ti faca certificatul EUR1. si cu asta vii acasa. Acasa ai de facut constatarea pt vama la RAR, de tradus actele in 2 sau 3 exemplare legalizate si de mers la vama interioara a orasului resedinta de judet unde locuiesti si impreuna cu aceste acte si cu vama platita depui dosarul acolo. Astia i-ti dau o adeverinta cum ca ai platit vama, dupa care mergi inapoi la RAR sa faci verificarea tehnica si cartea de identitate. Mai platesti o taxa la finante,taxa de talon, RCA-u si taxa pentru numar si cu toate acestea mergi la politie si depui dosaru acolo. Si astepti. si gata.
 6. legislatie Motociclete fabricate in Europa

  Eu stiu sigur ca in Spania exista fabrici pentru Suzuki, Yamaha si Honda. Exact nu stiu ce modele se fabrica (din cate stiu eu daca se ansambleaza doar nu se elibereaza certificatul EUR1). Sunt aproape sigur ca Honda FMX 650 se fabrica in Spania si cred ca si Honda Deuville 650.
 7. Puteti sa ma ajutati!?!?PLSs

  Din cate stiu eu astia de la Atlassib se lasa greu si cer mult. Oricum sub 100 de euro sa nu te astepti nici de la ei si nici de la altii. Si daca totusi gasesti pe cineva sa ai grija sa obtii certificatu ala EUR1 daca zici ca ii fabricat in UE asta ca sa nu dai mult la vama. Bafta la adus.
 8. De ce facem caterinca si intre noi motociclistii?

  Cand am postat topicu asta n-am avut nici o treaba cu nimeni. Doar citind alte topicuri se vede de la o posta cum ne scoatem ochii asa de placere. Cat priveste o definitie a motociclistului parerea mea este ca asa cum motocicleta inseamna sau a insemnat ceva mai mult decat un mijoc de transport asa si motociclistii ar trebui sa fie mai mult decat niste simple fiinte umblatoare sau conducatoare de diverse mijloace de locomotie. Si pe langa asta mai trebuie sa fie foarte pasionat de motociclete nu doar sa se laude in stanga si in dreapta. Si daca am deranjat pe cineva cu topicul asta i-mi cer scuze anticipat.
 9. legislatie Poti sa nu platesti vama la intrare in tara

  Eu mi-am adus pana amu 2 motociclete si am procedat cat se poate de legal fara pile fara spaga. Si asa am procedat. Si nu ma ajutat absolut nimeni.
 10. ASA NU SE FACE

  Eu am citit multe reviste din toata europa asta. Ai dreptate cu aceste remarci asupra revistei Motolife si toate astea se datoreaza in principiu ca este realizata de niste oameni cam neprofesionisti in ale motoarelor. Totusi este de apreciat ca se straduiesc si devin din ce in ce mai buni. Chestia cu testele in tricou si slapi si fara casca asta ma scoate si pe mine din minti. Cat priveste faptul ca se inspira de pe net asta toate revistele o fac intr-o anumita masura. Daca nu o fac de pe net o fac din alte reviste straine (ex. Univers moto la care jumate revista ios reportaje facute de unguri sau nemti fara prea mare legatura cu Romania). Sa nu uitam totusi ca pana amu vreo 5 ani nu puteam citi doar reviste din Ungaria (motor revu) sau din alte state (aduse de amici de ai nostri). Intr-adevar in lume sunt reviste de specialitate mult mai bune decat ce avem noi la ora actuala da asta este.
 11. legislatie Poti sa nu platesti vama la intrare in tara

  treaba sta in felul urmator. Intri la vama, faci formalitatile unde poti si plati vama integral sau daca nu la comisionarul care i-ti face formalitatile dai un comision cam de 1 mil si i-ti da o amanare de pana la 8 zile. In aceste zile trebuie sa-ti faci constatarea pentru vama la RAR din localitatea ta si sa traduci actele legalizat. Daca nu reusesti in aceste zile te duci la vama interioara si le zici ca nu ai putut indeplini toate formalitatile si te mai pasuiesc 30 de zile.
×