Mergi la conţinut

Simona

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  BMW
 1. Motociclistii nu terebuie ucisi ,

  Da trebuie facut ceva , as avea o propunere pentru toti organizatorii viitoarelor festivaluri din toata tara la intrare toti participantii sa primeasca cum sunt la concursurile sportive numerele de pe spate (imi cer scuze daca au o denumire anume si nu o stiu ) iar pe ele sa scrie ceva de genul : " Si eu vreau sa traiesc ! Nu ma ucide ! " sa fie purtate pe tot timpul festivalurilor (parerea mea poate si voi va raliati ei ! ?
 2. A murit Bebe :(

  Cu durere in suflet vreau sa aduc si eu un ultim omagiu celui care a fost cel mai simpatic prieten al motoarelor si al nostru , vestea mortii lui Bebe am primit-o la Sinaia acasa asa ca mi-a parut nespus de rau ca nu am putut sa-l conduc si eu pe ultimul drum dar dati-mi voie sa-i dedic citeva cuvinte "Dragul nostru vei fii pretutindeni in calatoriile noastre te vom purta in inimile noastre la fiecare eveniment , fara tine si motorul tau nu va mai fi la fel Dumnezeu sa te odihneasca ! "
 3. BIKER'S PARTY IASI 6-8 AUGUST 2004

  Felicitari celor de la East Side Dogs pentru sit-ul lor este foarte atractiv si daca "nu este cu banat " ?! adresa lor este eastsidedogs.go.ro Haideti sa-i vizitam !!! ce ziceti ? Sa vedem cum a fost la Iasi ! sau
 4. 27-29 August Bucuresti

  De aici de la Timisoara va doresc celor de la Pro - Bike sa aveti vreme frumoasa , citi mai multi participanti si le transmit prietenilor mei multumiri pentru participarea de la Trust si in mod special lui Gabi Paunescu de la Gicu. Intr-un cuvint distractie cit cuprinde ! Si bineinteles, Sa auzim si dupa aceea numai de bine!!!
 5. programul MC Trust party 2004

  Pentru prima aparitie in Timisoara cei de la Trast au depus in primul rind mult suflet ,au avut intentii foarte bune , s-a vazut si dupa programul anuntat, ca nu a iesit asa cum si-ar fi dorit ....asa este la inceput , toti au avut lacune prima data !dar noi le vom da un gir si le Uram Bun Venit !!! ;) Succese la toti in organizarea festivalurilor care urmeaza . Ca in totdeauna sunt alaturi de voi baieti ! Distractie in continuare ! Si sa auzim numai de bine !
 6. programul MC Trust party 2004

  Salut Baieti , De doua zile va urmaresc cum va aruncati reciproc sageti ......... este bine ca ti-i cerut scuze si vreau sa va readuc aminte (poate ca cineva trebuia de o bucata de vreme sa o faca) motociclismul hobiul vostru si al meu in parte inseamna citez ce au scris pe prima pagina cei de la pro-bike care sunt pe acest site gazdele noastre " mai multi prieteni , mai uniti, impreuna pentru o idee si o pasiune fara margini " eu adaug "cu respect si iubire nu ar rezista " pentru voi si nu uitati "Sa auzim numai de bine si drum intins ! " Ps pe fostul site am fost Mona dar am fost nevoita sa-mi schimb user name nu stiu de ce si acum sunt Simona ori cum imi pare bine ca sunt cu voi din nou
×